• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kızlarrrrrrr yeni.geldim hastaneden arkadaşım 4 kg eslem bebeğine kavuştu. İkiside sağlıklı ve iyiler. Doktorumla görüştük çok ilgilendi sağolsun içim çok rahat şuan ameliyata rahat gidicem. İlgisi süper. 2 saate bir ağrı kesici ile arkadaşım hafif sızlanmalar ile rahat geçirdi günü. İlk doğumumda hiç ilgi yokmuş ve ağrı kesici eksikliğinden kıvranmışım ben. Bebekten ayrılamadım ilk kakasını kucağımda yaptı :)))) daha bi cesaret doluyum şuan korkmayın bende korkmıcam sadece doktor bastırınca bağırdı ama 3 kere yaptılar ilkini hissetmedi uyuşuktu son 2 sini hissetti. Basılınca ağrıyı tetikliyor dedi. Onun dışında dediğim gibi hafif sızlanmalar vardı eeee oda çok normal bana göre:)))))
masallah gözünuz aydin..
sağlıkla büyüsün eslem bebek:halay:

Günaydın kızlar. .dün dr randevumuza gittik bebek gayet ıyı masallah 2084 gr.46cm olmuş.hala 2 hafta önden gıtme durumu var.ve azcık bobrek büyümesi devam edıyor ama sıkıntı degıl dedı doktorumuz şükür.sag ön kaburga agrımın nedeni de belli oldu.minişinmin ayakları oraya dayanmış durumda tabi arada vuruyo arada itiyo orayı cok acıyo uyuşmuş gıbı agrıdan.artık 2 haftada bir gidecegız doktora ve muayene öncesi nst şeklinde olacakmış.32.hafta dogum iznimi de aldım evde tatıldeyım artık.bu arada hastane ile gorustuk ,ızmır medıkalpark,eşler doguma giremiyor ve fotocu tutmazsan 1 resım dahı cekmıyor hastane.bu ıkısı moralımı bozdu.özel dedım eş gırer doguma dedım ama durum bu.moralım bozuldu buna. Kılo çok alıyorum 2 haftada 1.7 kg almışım yıne. Dr dıkkat et dedı ama az yıyorum yıne alıyorum ne yapacagım bılmem.netten hamıle dıyetı bakıcam artık.benden haberler bunlar hepınızı öptüm,Allah yavrularımıza saglık versın,vaktınde kavuştursun bizi :anne::nazar::nazar::anneadayı:
maşallah canım bebişine.. yavrun sağlıklıymış ya boşver geriye kalan hiçbişeyi takma kafana :)

Herkese günaydınn yine bir iş günü :KK43: valla masa başında uyuyorum :uykucu::uykucu: dün doktordan 32. hfta çalışabilir raporumu aldım 37 e kadar çalışcam ama çook zor geliyo :KK43: oğluşumun ayakları sağ göğsümün altındaymış kaburgama geliyor sürekli batma hissi orada uyuyamıyorum gece :KK43: 2 kg 42 cnm olmuşuz bu arada :) :KK200:
allah yardımcın olsun datlım.. inşallah geçer bu 5 hafta çarçabuk.. maşallah oğlumun adaşına :))

@emnis cnm ya bu calisabilir raporu ile ilgili bisey sorcam. Simdi ben gecen hafta pazartesi gunu calisabilir raporu aldim 32+5 haftaliktim. Raporda is bu raporun duzenlendigi tarihten 35 gun sonra calisamaz raporu alinir dio. Simdi hani bazen gittigimizde 4-5 gun onde cikio ya bebek. 35 gunden once benim son 3 hafta kalmis olursa yine 5 hafta dogum sonrasina ertelenio mu ya da nasil oluo bi fikrim var mi

Sanırım biraz kırgın ..en son burası eskisi gibi değil diye kızmıştı herkese hayırlı doğumlar dilemişti Ozaman cevap veremedim .sonra bir kere gördüm bir soruya cevap vermişti ..iyidir inşallah bende iyi olmasını umup merak ediyorum
Yok kuzum iyiyim bi sikinti yok buyuyo oglusum sen nasilsin iyimisin bebegin nasil takipteyim dogumlar baslayacak bekliyorum bende heycanla

Kızlarrrrrrr yeni.geldim hastaneden arkadaşım 4 kg eslem bebeğine kavuştu. İkiside sağlıklı ve iyiler. Doktorumla görüştük çok ilgilendi sağolsun içim çok rahat şuan ameliyata rahat gidicem. İlgisi süper. 2 saate bir ağrı kesici ile arkadaşım hafif sızlanmalar ile rahat geçirdi günü. İlk doğumumda hiç ilgi yokmuş ve ağrı kesici eksikliğinden kıvranmışım ben. Bebekten ayrılamadım ilk kakasını kucağımda yaptı :)))) daha bi cesaret doluyum şuan korkmayın bende korkmıcam sadece doktor bastırınca bağırdı ama 3 kere yaptılar ilkini hissetmedi uyuşuktu son 2 sini hissetti. Basılınca ağrıyı tetikliyor dedi. Onun dışında dediğim gibi hafif sızlanmalar vardı eeee oda çok normal bana göre:)))))
Kisa bir sure sonra bizlerinde kollari dolcak insallah.Allah hayirli saglikli uzun omurler nasip etsin bebise.

Yeni doğum yapan arkadaşım varda pijama giyilmiyor dedi o yüzden bende hep geceliye yöneldim.
Giyilir giyilir hem de daha iyi olur. Gecelik le kıçını başını toplayamıyor insan.. Doğum sürecinde de zaten hastane önlüğü giyiyorsun gecelik gibi. Bitince de pijamaları çek yat tertemiz :)

kız ayşe o hacı şakir granül migrosta 22-23 liraydı çüşünüz höstünüz dedim almadım heryerde fiyatı böyle mi ki acepo_O
Bn küçüğünu aldm cnm 10 liraydi büyüğü 22ydi Migrosta aynen.ama unibaby de aynı canım 24 lira küçücük şey. Bu minikler çok masraflı çıktı haaa:KK46:o_O

Canım bu his bende de dün akşam oldu 1 2 sn sürdü geçti. Bugün nette baktım 34 hafta belirtileri arasında var direk alıntı yapıyorum :) normal bir durummuş :)

Baskının artması ile ilgili bir diğer duygu bu hafta oluşur. Bazı hamileler bunu “toplu iğne ucu batması” şeklinde anlatır. Bu his, pelvik bölgede bebeğin yaptığı baskıdan dolayı titreme, baskı veya uyuşukluk hissidir. Sık görülen bir belirtidir ve sizi endişelendirmemelidir.

Bu hisler doğum olmadıkça hafiflemeyebilir. Pelvisinizdeki, pelvik bölgede bulunan sinirlerdeki, damarlardaki ve atardamarlardaki baskıyı azaltmak için yan yatabilirsiniz. Problem ciddi boyuttaysa doktorunuzla bu konuyu konuşun.
Aynen tam da toplu iğne batmasi:)sağ ol cnm iyi oldu bu bilgi:)

Giyilir giyilir hem de daha iyi olur. Gecelik le kıçını başını toplayamıyor insan.. Doğum sürecinde de zaten hastane önlüğü giyiyorsun gecelik gibi. Bitince de pijamaları çek yat tertemiz :)
Ben pijamayla daha rahat ediyorum.hemdd sezeryan olmama ragmen.gecelik zaten sevmiyorum.pijama daha kullanisli bana gore.

Back
X