• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Valla arkadasimin gece 3te suyu gelmis. Hastaneye gitmisler, ya pek sanci gelmemis ya da acilma ilerlememis. Suni sanci vurmuslar oglen 12de sanci baslamis. 2 saat sanci cekmis. 4 cm.de epidural vurmuslar. 16.30da dogurmus. Gunumuzde suyu gelen az sanirim...
Herkes ayni seyi diyor en az 8 saat suruyormus bekleme kismi suyun geldikten sonra... Ben de sakin olmayi planliyorum oyuzden suyum gelirse. banyoya girip temizlenip bavul kpntrolumu yapip sakin sakin hastaneye gitmeyi planliyorum esime de dedim kramplardan bagirabilirim panikleme ben sakin olmaya calisicam islerimi halledicem once :KK48: Tabi bakalim.basarabilecek miyim:KK51:

Oyle canim hakikaten :KK43: ne yapayim simdi getirmeye kalkarsa olmaz topluca agirlicam donemlere bolerim kim.hanhi doneme uygunsa o donem gelsin diyim.dimi? Misal 40inda 6.ayinda ya da dis cikardiginda ve 1 yas dogumgununde? Valla acayip kadin hic dusunce yok atom karinca gibi de heryere yetisiyor her tasin altindan cikiveriyor benim enerjim yok onla ugrasacak kadar valla kabus gibi biraz :işsiz:
Bu kaynanaların kaynana lik yapma merakı ne arkadaş ya bi rahat bırakmıyorlar gelinleri her şeye karisacak lar. Evet enerjileri de hiç btmiyo maalesef. gelinin evine arkds getirmek en büyük hobileri arasnda.biz de mi böyle olacaz blmyrm.biraz büyük dediğin ağır olur cagrmazsa gtmem ya ama bunlarda öyle bsy yok oğlumun evi gidemicek miym diye inatlasrlar anca

Sa
İnşallah cnm ne bileyim doktoru aramaya fln da çekiniyorum açıkçası ne bileyim daha ısınmadim sert geldi bana.öyle bi durumda arasam ilgili davranır mi
sancin geldiginde mi canim
Ilk cocugumda gecenin 3u 4 u o ara aradim hemende acti tlf yi ve bana surekli msj atti su ilaci al sunu yap vs diye.
Ikinci cocugumda aramadim galiba whatsappdan nst sonucunu attim ordan yazistik surekli hatta yola ciktigimda kendi aradi.beni hastanede bekledi.adamin durusu oyle canim.ben 2009 dan beri taniyorum hep soguk duruyor ama boyle bir durumda hemen ilgileniyor.normal msjlada sorabilirsin sormak istedigini.onada cvp veriyor.

Oyle canim hakikaten :KK43: ne yapayim simdi getirmeye kalkarsa olmaz topluca agirlicam donemlere bolerim kim.hanhi doneme uygunsa o donem gelsin diyim.dimi? Misal 40inda 6.ayinda ya da dis cikardiginda ve 1 yas dogumgununde? Valla acayip kadin hic dusunce yok atom karinca gibi de heryere yetisiyor her tasin altindan cikiveriyor benim enerjim yok onla ugrasacak kadar valla kabus gibi biraz :işsiz:
direk söyle bence kuzum anne ben ne zaman müsait olursam o zaman haber veririm size ona göre gelir misafirleriniz dersin.. bu kadar zaman çalış sonra lohusalığında da bi manyakla ve onun çevresiyle uğraş :( yok bitanem emin ol yavrun büyüdüğünde en güzel zamanlarını niye bu boş gereksiz şeylerle geçirmişim diye çok üzülürsün.. sen misafir ağırlamak istediğinde dibine kadar ağırla yavrunla vakit geçirip pijamalarınla oturmak istediğinde de öyle geçir o gününü buna da onlar karar vermesin bi zahmet

al benden de o kadar canım bugün duşta bi daha baktım şöyle alıcı gözle yok yani yavrumu kendi ellerimle boğmuş olurum tüm o kısmı ağzına sokarsam :KK43:
Boğulmaz kızzzz:KK70: orası büzüşür emerken alıyor bebekler cuk cuk :)))) korkma sen. Ucunu verirsen sütü çekemez yavrucak allah iyiliğini versin :KK70:

Sa

sancin geldiginde mi canim
Ilk cocugumda gecenin 3u 4 u o ara aradim hemende acti tlf yi ve bana surekli msj atti su ilaci al sunu yap vs diye.
Ikinci cocugumda aramadim galiba whatsappdan nst sonucunu attim ordan yazistik surekli hatta yola ciktigimda kendi aradi.beni hastanede bekledi.adamin durusu oyle canim.ben 2009 dan beri taniyorum hep soguk duruyor ama boyle bir durumda hemen ilgileniyor.normal msjlada sorabilirsin sormak istedigini.onada cvp veriyor.
Tamam canım çok süper valla keşke daha önceden gelseydim ama alisicaz bakalım acil bsy olursa çekinmeden arayayim o zmn.kndi agzndan duymadım ya çekiniyorum ister istemez. fakültedeki doktor istemiyordu aranmak cunku

Back
X