- 23 Mart 2016
- 31.600
- 93.428
- 598
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #51.881
çok tatlıymış :) ama bana da biraz büyük geldi öbür sene kışada küçük gelir :/ değiştirme şansın var mı ?Eki Görüntüle 1890639 kızlar oğlumun tulumu geldi geldide çokmu büyük bu ya![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok tatlıymış :) ama bana da biraz büyük geldi öbür sene kışada küçük gelir :/ değiştirme şansın var mı ?Eki Görüntüle 1890639 kızlar oğlumun tulumu geldi geldide çokmu büyük bu ya![]()
Hayırlı olsun canım bende büyük aldım biraz 9-12 benimki kıyafet üstüne dışarı çıkarken giydireceğim için büyük aldımEki Görüntüle 1890639 kızlar oğlumun tulumu geldi geldide çokmu büyük bu ya![]()
ahh canım dün geldi ta almanyadan ve ben gelir gelmez yıkadım çok tüy döküyor halılara diye bedenide 62/68çok tatlıymış :) ama bana da biraz büyük geldi öbür sene kışada küçük gelir :/ değiştirme şansın var mı ?
Benim kızımın ki visko yatak bebeğe de bunu alıcam yatağı hediyeymiş nasıldır bilmiyorumhanımlar bebek yatağı viskomu,pamukmu,süngermi olmalı karar vermekte zorlanıyorum ben siz nasıl aldınız ?
Eki Görüntüle 1890639 kızlar oğlumun tulumu geldi geldide çokmu büyük bu ya![]()
ayy kuzum bu ne tatlı birşey iyi günlerde kullanın inş, bedeni ne seninkinin doğru diyorsun aslında kıyafet üstüne giydircez sonuçta napıyım büyük falan giysin artık üşümez en azındanHayırlı olsun canım bende büyük aldım biraz 9-12 benimki kıyafet üstüne dışarı çıkarken giydireceğim için büyük aldım
Sağol canım..benim kızım uzun boyluydu çabuk boyları uzuyor birde o yüzden bilerek büyük aldım rahat giysin birkaç ay.bedeni 3-12 ay yazıyorayy kuzum bu ne tatlı birşey iyi günlerde kullanın inş, bedeni ne seninkinin doğru diyorsun aslında kıyafet üstüne giydircez sonuçta napıyım büyük falan giysin artık üşümez en azından
inş iyi çıkar viskoyu da iyi diyenler var ama ben visko ve pamuk arasında gidip geldim pamukta karar kıldım, bunun modeli ne acaba yazmıyorda hiçBenim kızımın ki visko yatak bebeğe de bunu alıcam yatağı hediyeymiş nasıldır bilmiyorum
Evet canım, natura :)) biz de park yatakta yanımızda geçiririz kışı inşallah. Yaza doğru da odasına transfer bakalım olacak mı :) Sırf ev düzene girsin, atacaklarımızı atalım, ona yer açalım diye aldık takımı. At at bitmedi valla :))Enem cilek bebiş :) natura bişi :) bizde buna bakmıstık sonra yaptırma kararı aldık :) şimdilik dolabı yaptırdık. Ateş doğsun kışı bizim odada park yatakta geçirsin bahara da yatagını yaptırcass
aynen bende o düşünce ile aldım canım zaten bunları ancak ocaktan itibaren tam kış mevsiminde giyebilirler o zamana kadar da boyları uzar kanımcaSağol canım..benim kızım uzun boyluydu çabuk boyları uzuyor birde o yüzden bilerek büyük aldım rahat giysin birkaç ay.bedeni 3-12 ay yazıyor
Bende viskodan çok memnun kaldım.yazmıyor baktım da sadece görseli var birde taşıma koltuğu alıyorum hepsiburadadan sepetimi doldurduminş iyi çıkar viskoyu da iyi diyenler var ama ben visko ve pamuk arasında gidip geldim pamukta karar kıldım, bunun modeli ne acaba yazmıyorda hiç
Tadilat olmazsa o gün işyerinden arkadaşımın günü var, ona geçerim, o da güzelyalının üst taraflarında zaten... O zaman detaylar konusuldu mu, nasıl olacak? Saat 10.00 pendik marina Değirmen Kafe mi?Bekleriz tabiki gel. Sabah bulusuyoruz öglene kadar takılırız öglen dagılırız sende tadilata yetişirsin:)
Evet çok küçükler doğunca battaniyeye falan sararız herhalde çabucak büyürler inşallahaynen bende o düşünce ile aldım canım zaten bunları ancak ocaktan itibaren tam kış mevsiminde giyebilirler o zamana kadar da boyları uzar kanımca
sağol kuzum 62/68 yazıyordu valla herhalde 6_9 aya mı tekabul eder bilmemKaç aylık aldın cnm çok şirin ama bu güle güle giysin meleğin
inş canımEvet çok küçükler doğunca battaniyeye falan sararız herhalde çabucak büyürler inşallah
valla bende şuan doldurmakla meşgulumBende viskodan çok memnun kaldım.yazmıyor baktım da sadece görseli var birde taşıma koltuğu alıyorum hepsiburadadan sepetimi doldurdum
Bu kesinlesmis mi peki herhangi bi yerde yayinlanmis miEvet canım yarı maaşın 1250 tl ise +823 =2073 tl ilk doğum için 2 ay alınabiliyor. Bu hakkımızı analık iznimiz bitttikten çocuğumuz okula başlayana kadar ki zaman diliminde istediğimiz zmaan kullanabiliyoruz. Ben öyle yapıcam mesela önce süt iznimi kullanıcam o bittikten sonra 2 ayda böyle yarım gün çalışıcam sonra zaten artık işi temelli bırakmak istiyorum :)
Çok geçmiş olsun. Çok iyi haberSlm cnm,çok şükür toklukta normal çıktı, içimiz rahatladı, inşallah sağlıkla gelsindeiri bebiş olsun yeterki
Bende bi yerde okumustum tam maasla dogum izni bittikten hemen sonra kullanilmak uzere ilk cocuk icin 2 ay boyunca yarim gun calisma hakki. 2 aydan sonra da cocuk okula baslayana kadar sadece yarim maasla calisma. Yani kademeden de yarim yararlanilio sagliktan da yarim yatio odemelr gibiEvet canım yarı maaşın 1250 tl ise +823 =2073 tl ilk doğum için 2 ay alınabiliyor. Bu hakkımızı analık iznimiz bitttikten çocuğumuz okula başlayana kadar ki zaman diliminde istediğimiz zmaan kullanabiliyoruz. Ben öyle yapıcam mesela önce süt iznimi kullanıcam o bittikten sonra 2 ayda böyle yarım gün çalışıcam sonra zaten artık işi temelli bırakmak istiyorum :)
Hastane çıkışında kullanmak için arabaya sabitleniyor ana kucağıda deniyor..portbebe alan da var..gezmeye insanın hali olmayınca mecbur doldur anam doldurvalla bende şuan doldurmakla meşgulumtaşıma koltuğu ne canım