• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
:)))) bende sen gibiydim canım 40 gün durur gider annem sonrası NApıcam filan diyordum ..Allah Kerim diye diye kendimi teselli ediyordum ..40 ım çıktı annem gidecek annemden önce ben yollara düştüm :))) eşimde 40 günlük yorgunluk uykusuzluk filan baktı biz baş edemeyeceğiz çok bunalmıştı heralde oda benden daha hevesliydi bizi arabaya attığı gibi Ankara'ya getirdi

:)) bende soluğu adanada almayım annemle :))

Screenshot_2016-09-29-16-58-26-1.webp
Sevgili annelerimiz sayfamizin ilk sayfasina dogum yapan annelerimizi ismini listeye ekliyorum rabbim hayirli zamanda saglikla dogum yapmamizi nasip etsin insallah hayirli dogumlarimiz olsun sevgilerimle ❤❤

Sevgili annelerimiz sayfamizin ilk sayfasina dogum yapan annelerimizi ismini listeye ekliyorum rabbim hayirli zamanda saglikla dogum yapmamizi nasip etsin insallah hayirli dogumlarimiz olsun sevgilerimle ❤❤Eki Görüntüle 1891302
çok mantıklı eline sağlık :) bakalım 3. kim :) Allahım tüm liste sağ sağlim çocuklarına kavuşsun inşallah

Canım evinde nereyi istersen orayı yapabilirsin kv ne karışır senin evine hayy allahım yaa sinir oluyorum herşeye maydanozlar. başka odan varsa onu yap cnm eğer yoksa da üzülme acık renk yap odayı daha geniş durur oda hemde zaten odasında oynama yaşına daha çokkk var cnm
En basinda 2 sene once karistiklarindan esim de burasi.olacak diye tutturdu valla oda gelince kucuk olacak o kesin diger odalar da ona gore sekillendi hep calisma odasi ile yer degistirsek desek kutuphane ve calisma.masqlari sigmayacak ters oldu malesef :( balkonlu odayi cocuga vermeyi basindan beri istemiyordum her acidam sagliksiz diye (temizlik malzemelerim duruyordu orda) ama anlatamadim ki :110:

En basinda 2 sene once karistiklarindan esim de burasi.olacak diye tutturdu valla oda gelince kucuk olacak o kesin diger odalar da ona gore sekillendi hep calisma odasi ile yer degistirsek desek kutuphane ve calisma.masqlari sigmayacak ters oldu malesef :KK43: balkonlu odayi cocuga vermeyi basindan beri istemiyordum her acidam sagliksiz diye (temizlik malzemelerim duruyordu orda) ama anlatamadim ki :110:
insan böyle bişeye niyekarisma ihtiyacı duyarki.. akıl mantık almiyo yemin ederim:KK12:

Eki Görüntüle 1891305 Sevgili annelerimiz sayfamizin ilk sayfasina dogum yapan annelerimizi ismini listeye ekliyorum rabbim hayirli zamanda saglikla dogum yapmamizi nasip etsin insallah hayirli dogumlarimiz olsun sevgilerimle ❤❤
Rabbim hayırlı zamanda sağlıkla sihhatla burada bekleyen tüm arkadaslarimizin adını yazdırmayı nasip etsin canım.

Bende en çok ilk normal doğum yapacak olanı merak ediyorum. Sanırım ilk arkadaşı sorulara bogucam meraktan :KK48:

insan böyle bişeye niyekarisma ihtiyacı duyarki.. akıl mantık almiyo yemin ederim:KK12:
Valla benimde aklim.ermiyor boyle gozune isik tutulmus geyik gibi kaliyorum bi de beklemedigim bir anda aklima gelmeyecek seyler onume gelince nutkumun tutuldugu yer oluyor:olamaz: kapi tarafinda ses olurmus misafir.gelirmis cocuk olunca rahatsiz olurmus birsuru sey demisti ozaman.. erkenden planini yapmisti. Panik atak mi boyle yapiyor acaba diye dusunuyrum:( simdi dusunebiliyorum dogru durust zaten cocuk benim odamda yatacak belli bir yasa kadar hem kaldiki misafir agirlayan tipler de degiliz esimle oyle surekli.. eve tasindiggimizda burayi calisma odasi yapin burasi da cocuk odasi olur.demisti.. dedigi oldu bide sanki cok genis odaymis gibi kocaman cocuk halilarinin fotograflarini gonderdi bana 2 ay once. ben de o oda dar anca yolluk alir dedim diye bozulmustu ama simdi bakiyorum hesap yapiyorum kilim bulabilirsem oraya uygun ufak boyutlarda ona razi olucam sanirim :KK51:

Valla benimde aklim.ermiyor boyle gozune isik tutulmus geyik gibi kaliyorum bi de beklemedigim bir anda aklima gelmeyecek seyler onume gelince nutkumun tutuldugu yer oluyor:olamaz: kapi tarafinda ses olurmus misafir.gelirmis cocuk olunca rahatsiz olurmus birsuru sey demisti ozaman.. erkenden planini yapmisti. Panik atak mi boyle yapiyor acaba diye dusunuyrum:KK43: simdi dusunebiliyorum dogru durust zaten cocuk benim odamda yatacak belli bir yasa kadar hem kaldiki misafir agirlayan tipler de degiliz esimle oyle surekli.. eve tasindiggimizda burayi calisma odasi yapin burasi da cocuk odasi olur.demisti.. dedigi oldu bide sanki cok genis odaymis gibi kocaman cocuk halilarinin fotograflarini gonderdi bana 2 ay once. ben de o oda dar anca yolluk alir dedim diye bozulmustu ama simdi bakiyorum hesap yapiyorum kilim bulabilirsem oraya uygun ufak boyutlarda ona razi olucam sanirim :KK51:
bazen oluyo öyle apışıp kalıyoruz insanların fikirleri karsisinda..
çok şükür böyle sorunlarım olmadı ama okuyunca bile çok sinirleniyorum..
nasıl diyorum yani nasıl başka insanların hayatlarına bukadar müdahale edebiliyorlar..işin enteresan tarafıda bundan bitek kadınların şikayetçi olması.
adamlar çok normal karşılıyo.. Bu zamanlarda geçecek canım... Sabrina hayranım valla..
zaten sen gibi sabırlı bulmuşlar kuduruyolar.. benim gibi manyağa rastlasalarmis eşşek ten düşmüşe dönerlerdi saygısızlar...
Az kaldı sen bi hayirlisiyla sağlıkla yavrunu kucağına al sonra onlarinda icabı bakarsın evelallah:sopa:

Back
X