- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.143
- 598
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #52.421
Aayyyy tablet cokuyor bitiremedim yazimi ooofffSevgili annelerimiz ilk sayfamiza dogum yapanlarin
Sevgili annelerimiz sayfamizin ilk sayfasina dogum yapan anneler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aayyyy tablet cokuyor bitiremedim yazimi ooofffSevgili annelerimiz ilk sayfamiza dogum yapanlarin
Sevgili annelerimiz sayfamizin ilk sayfasina dogum yapan anneler
:)))) bende sen gibiydim canım 40 gün durur gider annem sonrası NApıcam filan diyordum ..Allah Kerim diye diye kendimi teselli ediyordum ..40 ım çıktı annem gidecek annemden önce ben yollara düştüm :))) eşimde 40 günlük yorgunluk uykusuzluk filan baktı biz baş edemeyeceğiz çok bunalmıştı heralde oda benden daha hevesliydi bizi arabaya attığı gibi Ankara'ya getirdi
çok mantıklı eline sağlık :) bakalım 3. kim :) Allahım tüm liste sağ sağlim çocuklarına kavuşsun inşallahSevgili annelerimiz sayfamizin ilk sayfasina dogum yapan annelerimizi ismini listeye ekliyorum rabbim hayirli zamanda saglikla dogum yapmamizi nasip etsin insallah hayirli dogumlarimiz olsun sevgilerimle ❤❤Eki Görüntüle 1891302
En basinda 2 sene once karistiklarindan esim de burasi.olacak diye tutturdu valla oda gelince kucuk olacak o kesin diger odalar da ona gore sekillendi hep calisma odasi ile yer degistirsek desek kutuphane ve calisma.masqlari sigmayacak ters oldu malesefCanım evinde nereyi istersen orayı yapabilirsin kv ne karışır senin evine hayy allahım yaa sinir oluyorum herşeye maydanozlar. başka odan varsa onu yap cnm eğer yoksa da üzülme acık renk yap odayı daha geniş durur oda hemde zaten odasında oynama yaşına daha çokkk var cnm
listede benn hic yokum galiba kayıt olmadim mi acaba ?Eki Görüntüle 1891305 Sevgili annelerimiz sayfamizin ilk sayfasina dogum yapan annelerimizi ismini listeye ekliyorum rabbim hayirli zamanda saglikla dogum yapmamizi nasip etsin insallah hayirli dogumlarimiz olsun sevgilerimle ❤❤
Equita da vardi yazmissin zaten canjm ona ne oldu acaba?Eki Görüntüle 1891305 Sevgili annelerimiz sayfamizin ilk sayfasina dogum yapan annelerimizi ismini listeye ekliyorum rabbim hayirli zamanda saglikla dogum yapmamizi nasip etsin insallah hayirli dogumlarimiz olsun sevgilerimle ❤❤
insan böyle bişeye niyekarisma ihtiyacı duyarki.. akıl mantık almiyo yemin ederimEn basinda 2 sene once karistiklarindan esim de burasi.olacak diye tutturdu valla oda gelince kucuk olacak o kesin diger odalar da ona gore sekillendi hep calisma odasi ile yer degistirsek desek kutuphane ve calisma.masqlari sigmayacak ters oldu malesefbalkonlu odayi cocuga vermeyi basindan beri istemiyordum her acidam sagliksiz diye (temizlik malzemelerim duruyordu orda) ama anlatamadim ki
![]()
Rabbim hayırlı zamanda sağlıkla sihhatla burada bekleyen tüm arkadaslarimizin adını yazdırmayı nasip etsin canım.Eki Görüntüle 1891305 Sevgili annelerimiz sayfamizin ilk sayfasina dogum yapan annelerimizi ismini listeye ekliyorum rabbim hayirli zamanda saglikla dogum yapmamizi nasip etsin insallah hayirli dogumlarimiz olsun sevgilerimle ❤❤
sanırım bende yokum.listede benn hic yokum galiba kayıt olmadim mi acaba ?![]()
Valla benimde aklim.ermiyor boyle gozune isik tutulmus geyik gibi kaliyorum bi de beklemedigim bir anda aklima gelmeyecek seyler onume gelince nutkumun tutuldugu yer oluyorinsan böyle bişeye niyekarisma ihtiyacı duyarki.. akıl mantık almiyo yemin ederim![]()
listede bende yokum sanırım. napmam lazımki
listede bende yokum sanırım. napmam lazımki
bazen oluyo öyle apışıp kalıyoruz insanların fikirleri karsisinda..Valla benimde aklim.ermiyor boyle gozune isik tutulmus geyik gibi kaliyorum bi de beklemedigim bir anda aklima gelmeyecek seyler onume gelince nutkumun tutuldugu yer oluyorkapi tarafinda ses olurmus misafir.gelirmis cocuk olunca rahatsiz olurmus birsuru sey demisti ozaman.. erkenden planini yapmisti. Panik atak mi boyle yapiyor acaba diye dusunuyrum
simdi dusunebiliyorum dogru durust zaten cocuk benim odamda yatacak belli bir yasa kadar hem kaldiki misafir agirlayan tipler de degiliz esimle oyle surekli.. eve tasindiggimizda burayi calisma odasi yapin burasi da cocuk odasi olur.demisti.. dedigi oldu bide sanki cok genis odaymis gibi kocaman cocuk halilarinin fotograflarini gonderdi bana 2 ay once. ben de o oda dar anca yolluk alir dedim diye bozulmustu ama simdi bakiyorum hesap yapiyorum kilim bulabilirsem oraya uygun ufak boyutlarda ona razi olucam sanirim
![]()
aynen ya mercimek neymiş :) evlerde yapılıyor zaten devamlı bende laf ederdim şahsen![]()
Gülmez kız Gülmez bende mercimegi tercih eden o tiplerdenim.. sevmiyorum digerini napıyımnazik herif
Ay hadi dışarıda neyse de geçen hava soğuk diye eve söyledik mercimek söyledi kendisine
millet güler didim
![]()