herkese günaydın kızlar

gonulll
canıııımmm daha ben senin doğum yapmanın şokunu atamadım sen ne durumdasın kimbilir pat diye kuzuna kavuştun dün burda ilk o sezeryana alındım falan diye msjını okuyunca hani böyle rüzgar çok sert sert yüzüne esince bi nefes alamazsın ya aynen öyle oldum acaip heyecan bastı.. sevgili
equita
da vardı gruptan doğum yapan ama o çok erkendi.. daha biz doğum beklentisine girmemiştik sanırım ama seninki hepimizin her an beklediği bi dönem olunca çok değişik oldum.. inşallah bir an önce tam anlamıyla kucağına da alırsın yavrucuğunu canım benim çok mutluyum senin adına.. allah yardımcınız olsun..
dünkü randevumuzu merak eden arkadaşlara çooookkk teşekkür ederim dün yazamadım ağır bi olay yaşadım anlatıcam birazdan.. öncelikle şunu söyliyim balığım çok iyi o kadar iyi ki normal gününü yakalamış sonunda 1 güncük kalmış o da benden olsun beyaaaaaaaa hiç bişeycik olmaz diye düşündüm

renkli dopplerde bakıldı hiç bi sorun yok kilosu da 2100..sonra hayatımda ilk defa nst denilen o cihaza girdim kız her harekette bu butona bas deyip bişey tutuşturdu elime

içimden diyorum acaba bebeğin hareketini mi kastediyo?? neyse ki oymuş

her neyse onda da bi sıkıntı yok sanırım yani.. daha doğrusu bana hiç sancı şu kadar çıktı falan denmedi bilemiyorum ama birazdan nst çıktısının fotosunu atıcam buraya..şimdi gelelim yaşadığım ağır olaya

burda benim doğum hikayemi heyecanla bekleyen arkadaşları okuyunca ya en fazla ne olabilir ki belki de çok sıradan bi doğum olur falan diyodum ama yok bacılar ben daha ufacık bir alttan muayenede bunları yaşadıysam doğum çok cümbüşlü olucak sanırım

.. şimdi herrşey çok güzel ilerlerken doktora bile tam saatinde girdim düşünün

her neyse zaten ultrasona falan almadı bu kez ben en son ağrınız falan var mı deyince bu vajinal ağrıları bi daha hatırlattım.. normal doğuma engel mi diye bi daha sorunca yanındaki asistan kız güldü artık siz bunu geçen hafta da sormuştunuz dedi o kadar belli etmişim yani

ben de patladım artık sezeryana yönlendirin diye bekliyorum dedim bizim dr tam normal doğumcu çıktı iyi mi

her neyse yönlendirin beni ebeye o zaman bi muayene yapılsın dedim asıl amacım ebeyi görmek tanımak ki doğum şeklime karar vericem kadının tarzına tavrına göre.. nerden bilicektim ki ebemin nikahını görücem

çıktık yukarıya tatlişş halis munis gencecik bi kız karşıladı beni siz ebe misiniz dedim evet dedi.. ohh be dedim bu kız anlayışlı olur haldur huldur dalmaz olaya.. ama tabii şimdi odanın tam ortasında bi nesne var ki o tek başına korkunç.. idam sandalyesi gibi.. üzerine de türbe yeşili bi örtü örtmüşler meğer oymuş çatal denen meret!! kız dedi ki alt çamaşırınızı çıkarın.. ben de pantolonumla bi güzel çıktım oraya hafif sıyırdım taaammm kız arkasını döndü hayır tamamen soyunun gibi bişeyler diyodu ki yan taraftan bişeyin bize doğru geldiğini gördüm.. arkadaş enine geniş boyuna kısa bi teyze!! teyze dediysem tontiş bişey canlanmasın gözünüzde bildiğin ninja kaplumbağaların fareden bozma splinter ustası

direk eldivenini taktı çıkar aşağıyı komple dedi baktı ben mala bağladım tamam bi bacağını çıkarsan da olur dedi.. neyse efendim çıkardık daha bi de ayaklarımı benim kollarımı koyduğum yere koymam gerekiyomuş oralar kol diil ayak için varmış yani

oralara da ikisi ayaklarımı çıkardılar.. o kadar şaşkaloz oldum ki onlar benim yerime herşeyi yaptı saolsunlar.. ya bi insan evladı öte başı şöyle bi varis var mı yok mu diye muayene edicekken ne kadar sert olabilir dimii?? teyzem organıma kocasından ne biliyim belki de kvsinden yıllardır çıkaramadığı hınçla yaklaştı adeta ben birden geri çekilince de kaç yaşındasın sen niye tedirgin oluyosun dedi ya

ilk defa çıkıyorum böyle bişeye falan dedim ama hiç de öyle çirkeflik falan yapmadım sesim çoktan bi tarafıma kaçmıştı

varis yok dedi bi de

ben sordum çatı muayenesi bundan fazlası dimi dedim ben seni muayene etmedim ki şu anda dedi ters ters.. artık gerçekten teyze nolur uzanayım şuraya al bi cop falan ne bulursan döv beni rahatla diycektim

daha bu noktada sıkıntın varsa sezeryan olursun dedi öyle olucak zaten bu gidişle dedim.. sonra çıktım ama güya o kattaki doğum odalarını incelicektim falan ne doğum odası ya yemişim doğum odasını

suratım renkten renge girmiş çıktım odadan.. veee son darbeyi eşim vurdu otoparka inmiştik.. ne bekliyodun canım kadın sana evet yavaş yavaş düğmelerini aç tonunda mı konuşucaktı bu kadının işi o her gün kaç insan geçiyo elinden dedi.. ben çok şey istemedim ki bir iki rahatlatıcı cümle kurucaktı dedim sonra ebeye yapamadığım tüm çirkefliği eşime yaptım sus sen dedim sus benim böyle anlarımda konuşma allahın belası dedim.. ağladım ağladım eve kadar rahatladım.. sonuç epidural sezeryan olucam inşallah