Kızlar kendimi hiç iyi hissetmiyorum şu an

Karnıma ağrı giriyor canımı sıktıkça ama engel olamıyorum kendime

Bugün sabahtan beri içimde bi sıkıntı vardı ve bütün gün yattım... Eşimle ilgili bazı problemlerim var bunlara kafayı çok takıyorum mutsuzum çok hayatım çok monoton

Bugün bi de başka bi sıkıntı oldu. öğlen eşim eve geldi ve bizim gittiğimiz doktorda doğm yapmak 7 bin miş.... öyle duymuş.... Eşim yüzünden zaten çok doktor değiştirdim sebebi ise erkek doktor istememesi..... İnanın maymuna döndüm onun yüzünden. Burada ki bayan doktorlar içime bi türlü tam olarak sinmedi kaç kez doktor değiştirdim en son memnun kaldığım doktor da hastane değiştirdi ve ona ikinci gişim olacaktı 7 ekim de randevu var zaten 1 ay önce muayene oldum ona. 33+2 yim ve bebeğim 2 hafta önde gidiyor. doğumum gebelik şekeri yüzünden erken olma ihtimali var zaten en fazla 1 buçuk ayım var doğuma ve benim doktorum hala net değil hep eşimin erkek doktor takıntısı yüzünden.... İnanın artık boğulmaya başladım.... Eğer gittiğimiz bayan doktor 7 bin tl ise gerçekten mecbur değiştircem doktoru. Pazartesi gidip öğrenelim diyor bana benim 1 gün bekleyecek gücüm yok ki

Bir şeylerin net olmasını istiyorum artık...

Artık yoruldum kızlar ağlıyorum sinirimden... Eşimin anlayışsızlığından

Onun yüzünden bu duruma düştüm hep...