• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Hayırlı cumalar kızlar
Nasilsnz
Sonunda bebegimze isim bulduk galiba :KK9:
Eşimi hep bekledim bu konuda o begensn bulsun istedm ama ortak noktada bulusamamstk.
Eşimin yeni bulduğu isim :KK200:Hifa:KK200:
Hanım sahabelrmzdn birinin ismi.
Hayatını okuyunca bende çok beğendim.
Ilk başta kulağma garip geldi ama dedigm gibi hayatını okuyunca anlamni öğrenince beğendim.eşim de Allah rızası için koymak istyrz dedi:KK68:çok şükür aylardr duymak istedgm cümle:KK68:
Sizce nasıl isim kızlar. Hifa hatun :)
Şifa yada hira arasında gibi. Ama ilk defa duydum ben ondan sanırım. sahabelerin hayatlarını okurum öğrenmeye çalışırım bunuda mutlaka en yakın zamanda okucam canım. Rabbim ismiyle hayırlı uzun ömürler versin inşallah.

Cnm o takıntı yüzünden bn de çok çektim ameliytimi içime sinmeyen birine oldum.ama bayan doktorlar la olmayacağını eşim de anladi sonunda.erkekler sanki daha cesur ve daha kndinden emin oluyor.bnde miyom olunca ve doğumda onları aldırmak istediğimiz icin mecbur erkek doktora gdyrz ve artık bıraktı o takıntıyi.olacak gibi değil çünkü burda gttm bayan doktora beni kovmadigi kaldi miyomun var 3.sezeryan gelme bi daha bana dedi korka korka.bebek düşer bana bsy olur ustine kalcam sandı kadın ama hc bi erkek doktor bunu demez bi daha bana gelme djye. Fakuktede erkekti miyomunu almam riske girmem dedi smdiki de erkek miyomu alirm dediği için sesini çıkaramadı. Gerçekten çok sinir bozucu bsy seni çok iyi anliyrm.ama bayan doktorlara haksızlık olmasın iyisi de vardır ama bn erkeklere daha çok güveniyorum
Canım zaten sezeryana doktor bayanda olsa 3_4 tane erkek de giriyor mutlaka. Banada öyle olmuştu ilk sezeryanda. Geçen arkadaşımın doğumunda doktorumuz sağolsun kendi telefonu ile fotoğraf çekmiş banada gönderdi. Bizim doktorla başkani erkek doktor beraber kesip dikiyor ve çevreleri erkek kadın karışık hemşire dolu:)) bende de doğum fotocusu yok içerden çekecekler:))

Kızlar kendimi hiç iyi hissetmiyorum şu an :KK43: Karnıma ağrı giriyor canımı sıktıkça ama engel olamıyorum kendime :KK43: Bugün sabahtan beri içimde bi sıkıntı vardı ve bütün gün yattım... Eşimle ilgili bazı problemlerim var bunlara kafayı çok takıyorum mutsuzum çok hayatım çok monoton :KK43: Bugün bi de başka bi sıkıntı oldu. öğlen eşim eve geldi ve bizim gittiğimiz doktorda doğm yapmak 7 bin miş.... öyle duymuş.... Eşim yüzünden zaten çok doktor değiştirdim sebebi ise erkek doktor istememesi..... İnanın maymuna döndüm onun yüzünden. Burada ki bayan doktorlar içime bi türlü tam olarak sinmedi kaç kez doktor değiştirdim en son memnun kaldığım doktor da hastane değiştirdi ve ona ikinci gişim olacaktı 7 ekim de randevu var zaten 1 ay önce muayene oldum ona. 33+2 yim ve bebeğim 2 hafta önde gidiyor. doğumum gebelik şekeri yüzünden erken olma ihtimali var zaten en fazla 1 buçuk ayım var doğuma ve benim doktorum hala net değil hep eşimin erkek doktor takıntısı yüzünden.... İnanın artık boğulmaya başladım.... Eğer gittiğimiz bayan doktor 7 bin tl ise gerçekten mecbur değiştircem doktoru. Pazartesi gidip öğrenelim diyor bana benim 1 gün bekleyecek gücüm yok ki :KK43: Bir şeylerin net olmasını istiyorum artık... :KK43: Artık yoruldum kızlar ağlıyorum sinirimden... Eşimin anlayışsızlığından :KK43: Onun yüzünden bu duruma düştüm hep...
Gittiğin hastanede SGK geçmiyormuş Can'ım?

Kızlar benim geçen ay kan değerim 8 e düşmüştü. Anemiyim zaten ama doktorum kan ilaçlarını c vitamini takviyesiyle almam gerektiğini söyledi emilimi daha çok oluyomuş. Limonlu suyla sabah akşam içiyorum hemde tandiyonumu kontrol altına almış oluyorum. Şu anda 9..5 çıkmıştı buda iyi haber benim için :))

aa bunu hiç duymamıştım hemen deniycem :) bu ay böyle alayımm bakalım.

Erkek doktorlar sapık değil.
Eşin bunu anlayamadıysa aylardır versin 7000 lira da aklı başına gelsin.
Bunu söyleyerek arkadaşın canını daha çok acıtmaktan başka bişey yapmıyorsun zaten kızcağız seninle aynı fikirde ve aylardır bununla mücadele ediyor..

Size de çoook teşekkür ederim. Sizin iyi haberler almanıza çok sevindim. Insanda çok umut oluyor böyle haberler. Inşallah benimde biram önce yükselir. Kendi doktorum izindeydi. Başka bir doktora gitmek zorunda kalmıştım zaten. Doktoruma yazdım Pazartesi gel ben bakayım dedi. Bakalım o ne diyecek. %90 düzeliyor demişsiniz Buda icimi rahatlatti. Sizde bebeğiniz de Allah'a emanet. Tekrar teşekkür ederim.
Bende plasenta previaydım 28haftada normale döndü benimki.ama hep yattım hiç kalkmadım benim aşırı kanamam olmuştu.seninkide düzelir merak etme yazanları okuma strese girme yat istirahat et Can'ım çok geçmiş olsun.

Oyy canısı kim ne yaptı sana niye bozdular moralini.. Üzülme gelecek eşin geçecek bugünlerde..
Benim de yarın annem gelecek o da grip olmuş önümüzde ki günlerde gribim demem inşallah :KK12:
Boşver canım yaa anlatmıcam artık hatırlamayım. Sabah moral bozukluğumu kocadan çıkardım zaten. Dün üzülme takma diyordu bugün diyemedi. Anlasın oda herkes sadece kendini düşünüyor. Ben hastayken beni düşünen yok dopurmamı dört gözle bekliyorlar eşime dedim artık bana bu halimle faydası olmayanlar benden bişey beklemesin sakın beni muhatap etme kendin hallet böyle böyle oldu dedim gayet iyi anladı sağolsun ama sinirden hasta oldum. Annen gelince daha iyi olursun umarım canım annen maske taksın olmazsa.hayırlısıyla bi atlatsak bugünleri iyi olacak

Yaa aynen ben de bugün öğle arasında yemek için çıktık da resmen yürürken zorlandım artık.
Bugün inşallah hastane çıkışı alayım diyorum da.
Onu da alınca yıkarım kıyafetleri en azından bebişiminkiler hazır olur.
Gecelik de alayım diyorum ama çok gerekli mi bilemedim.
Bnim bi gecelik ilk ameliyt dan var sabahlikli.başka da gecelik almadm 2.ameliyt ta pijama gyms tm rahat da oldu zor olmadı.2 pijama aldm bn. İstersen bi gecelik al ama pek de gerekli değil sanki pijama daha iyi.

Boşver canım yaa anlatmıcam artık hatırlamayım. Sabah moral bozukluğumu kocadan çıkardım zaten. Dün üzülme takma diyordu bugün diyemedi. Anlasın oda herkes sadece kendini düşünüyor. Ben hastayken beni düşünen yok dopurmamı dört gözle bekliyorlar eşime dedim artık bana bu halimle faydası olmayanlar benden bişey beklemesin sakın beni muhatap etme kendin hallet böyle böyle oldu dedim gayet iyi anladı sağolsun ama sinirden hasta oldum. Annen gelince daha iyi olursun umarım canım annen maske taksın olmazsa.hayırlısıyla bi atlatsak bugünleri iyi olacak

Anladım canım. Bizim de benzer durumlar bu ara.. Neyse canım bu günleri böyle geçirmemeye çalışıyoruz iyi düşünüyoruz e inşallah iyi de olur

Edit yapayım dedim ama geçmiş zamanı.
Ya kötü bişi değil aslında sonuçta sadece bir yapının adı.
Dur kib yapayım belki düzeltirler.
Yani önceden yusuf ismine de bişeyler demiştin ateş isminede bence negatif olmayalım bukadar arkadaşların koyduğu isimleri beğenmezsek yorum yapmak zorunda değiliz.

Kızlar yaa bir haftadır çatı kemigim agriyo, bayagi rahatsız ediyor. Özellikle merdiven inerken ve yere eğilip kalkarken. napcam ben yaa :KK43:

Canım zaten sezeryana doktor bayanda olsa 3_4 tane erkek de giriyor mutlaka. Banada öyle olmuştu ilk sezeryanda. Geçen arkadaşımın doğumunda doktorumuz sağolsun kendi telefonu ile fotoğraf çekmiş banada gönderdi. Bizim doktorla başkani erkek doktor beraber kesip dikiyor ve çevreleri erkek kadın karışık hemşire dolu:)) bende de doğum fotocusu yok içerden çekecekler:))
Yani her şartta mecburen erkek görecek bostan yere konusuyor bu kocalar bu kadar:) çok şükür atlattım bıraktı o huyunu erkek doktor olmadan olmayacağını anladi sonunda:)bnde de yok doğum fotocusu hemşireler çeker insallah o buluşma anını.koca lari almiyolar herhlde hastaneler bzmki de almucak gibi salı günü sorcam bakalım.

Yani önceden yusuf ismine de bişeyler demiştin ateş isminede bence negatif olmayalım bukadar arkadaşların koyduğu isimleri beğenmezsek yorum yapmak zorunda değiliz.
Ateş'le ilgili bişey demedim canım yanlışın var. Sadece Yusuf isminin kelime anlamını yazmıştım sonuçta dini olarak çok hoş ve güzel.

Kızlar yaa bir haftadır çatı kemigim agriyo, bayagi rahatsız ediyor. Özellikle merdiven inerken ve yere eğilip kalkarken. napcam ben yaa :KK43:
Canı. Aynı dert hepimizde var merdiveni geç düz yolda bile zor yürüyorum ben gece sağa sola dönmekte zor oluyor az daha sabır canım inşallah atlatıcaz.

Bn bitirdim ütuyü cantayi:) tek biberon emzik kaynatılcak.bi de hastane çıkışında taç var taşlı.onu annem yıkıcak elinde ona bıraktım :) bi de kıl tüy temzligi.ondan korkuyrm hazrlik sz yakalancam diye.bugün bi adet olcakms gibi bi his ve akıntım var ağrı yok ama korktm yaklaştı doğum sanki
Ohoo sen baya halletmissin ben de ne olur ne olmaz diye hazir olsun herseyim istiyorum ins bu hafta nasip olur bana da o kil tuy isini sorma zaten Allah haairlikli yaklanmayi nasi p etsin :super:

Back
X