• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
daha sık gir kuzucum merak ediyoruz özlüyoruz :KK50:
Evde durduğum yokki. Sabahın köründe uyanıyorum kocaya kahvaltı, sonra Yürüyüşe sonra anneme bir gidiyorum akşam oluyor :( haftaya daha sık girerim artık. Dinlenmem Lazım. Nasılsın canım iyimisin?

Yaa aynen ben de bugün öğle arasında yemek için çıktık da resmen yürürken zorlandım artık.
Bugün inşallah hastane çıkışı alayım diyorum da.
Onu da alınca yıkarım kıyafetleri en azından bebişiminkiler hazır olur.
Gecelik de alayım diyorum ama çok gerekli mi bilemedim.
Ben de aynı durumdayım canım oda gelecek temizlenecek havalanacak (inşallah cok kokmuyordur mobilyalar) ardından bebişin kıyafetleri yıkanıp utulenıp yerleştirilecek. vakit daraldıkca gozumde buyumeye basladı iyice :KK17:yetiştiremeyeceğim diye resmen uykularım kaçıyor :110:

Canım doktor sancımız beklicek 40 hafta içinde doğarsa muharrem ayı içinde doğar inşallah. Buarada tam 11 Ekim muharrem 10 o yüzden dedim sana:)))) bereketle hayırla gelsinler inşallah. Benim kızımda 5 muharrem doğmuştu tesadüf inşallah oğlumda muharrem ayında doğacak:)))
canim 40 haftayi gormezsin cunku sezeryan olunca 39 anca goruyorsun ben ikinci oglumda sanci olmadan bir anda geldi suyum ve 30 dkk sonra sanci basladi hastaneye gidene kadar oldum iki buklum oldum canim hayirli zamanda saglikla gelsinler kasim minnoslarimiz...

canim 40 haftayi gormezsin cunku sezeryan olunca 39 anca goruyorsun ben ikinci oglumda sanci olmadan bir anda geldi suyum ve 30 dkk sonra sanci basladi hastaneye gidene kadar oldum iki buklum oldum canim hayirli zamanda saglikla gelsinler kasim minnoslarimiz...
Canım sezeryan ama tarihle randevulu gitmicem ben su yada sancı yada nişan gelince doktoru arayıp gidicem. Oda 39 mu olur 40 mı bilmem erkek bebekler gününü bekler diye biliyorum ben. Dediğin gibi hayırlı sağlıklı kolay ve az acılı gelsin kuzular:halay:

Ikra meyra Ikra meyra canım devamlı takip ediyorum sizi çok az kalmış senin sağlıkla kolaylıkla dogurursun inşallah:KK200:

Kızlar hepinize sağlıkla doğumlar diliyorum :KK200:
Canim massalah 18 haftaya gelmisin kizmi erkekmi bebisin iyisiniz degilmi sende saglikla kucagina alirsin insallah ... rabbim sizi korusun

Back
X