- 23 Eylül 2014
- 10.859
- 13.197
- 298
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #52.801
penguenler gibi olduk yaa![]()
Daha kim bilir nasıl olacaz deyipte hiç moral bozmıcam

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
penguenler gibi olduk yaa![]()

Slm. Valla 1 haftadır evdeyim ama evde durduğum yok haftaya artık bol bol girerim diyorum. Nasılsınız bakalım?Günaydın hayırlı cumalar
@because of you kuzum ses etmemişsin nasıl geçti kontrol
ruby87 merak ediliyorsun canım
bi cee ee de
![]()
amannn her şekill tatlıyızzzzDaha kim bilir nasıl olacaz deyipte hiç moral bozmıcam![]()
![]()
Evde durduğum yokki. Sabahın köründe uyanıyorum kocaya kahvaltı, sonra Yürüyüşe sonra anneme bir gidiyorum akşam oluyordaha sık gir kuzucum merak ediyoruz özlüyoruz![]()
Evet çalışırken daha çok yazıyodun :) iyiysen sorun yok :)Slm. Valla 1 haftadır evdeyim ama evde durduğum yok haftaya artık bol bol girerim diyorum. Nasılsınız bakalım?
Slm. Valla 1 haftadır evdeyim ama evde durduğum yok haftaya artık bol bol girerim diyorum. Nasılsınız bakalım?
Giyinemiyorum corapda zor giyiyorum o derece agriyor gece saga sola donemiyorum bitirdi bu ağrı beniKızlar yaa bir haftadır çatı kemigim agriyo, bayagi rahatsız ediyor. Özellikle merdiven inerken ve yere eğilip kalkarken. napcam ben yaa![]()

amannn her şekill tatlıyızzzzMucizelerimiz karnımızda nasıl güzel olmayız :)
Oooo kimleri görüyorum efendim hoşgeldinizSlm. Valla 1 haftadır evdeyim ama evde durduğum yok haftaya artık bol bol girerim diyorum. Nasılsınız bakalım?
Ben de aynı durumdayım canım oda gelecek temizlenecek havalanacak (inşallah cok kokmuyordur mobilyalar) ardından bebişin kıyafetleri yıkanıp utulenıp yerleştirilecek. vakit daraldıkca gozumde buyumeye basladı iyiceYaa aynen ben de bugün öğle arasında yemek için çıktık da resmen yürürken zorlandım artık.
Bugün inşallah hastane çıkışı alayım diyorum da.
Onu da alınca yıkarım kıyafetleri en azından bebişiminkiler hazır olur.
Gecelik de alayım diyorum ama çok gerekli mi bilemedim.
Amin surda birşey kalmadı doğurmaya Allah sabır versin ne diyelim canımYagmur8991 ,
yaren92 ,
My moonlight kızlar saolun, sizin durumlar daha vahimmis, valla nası dayancaz bilmiyorum. Allah yardımcımız olsun

Amin surda birşey kalmadı doğurmaya Allah sabır versin ne diyelim canımYagmur8991 ,
yaren92 ,
My moonlight kızlar saolun, sizin durumlar daha vahimmis, valla nası dayancaz bilmiyorum. Allah yardımcımız olsun

canim 40 haftayi gormezsin cunku sezeryan olunca 39 anca goruyorsun ben ikinci oglumda sanci olmadan bir anda geldi suyum ve 30 dkk sonra sanci basladi hastaneye gidene kadar oldum iki buklum oldum canim hayirli zamanda saglikla gelsinler kasim minnoslarimiz...Canım doktor sancımız beklicek 40 hafta içinde doğarsa muharrem ayı içinde doğar inşallah. Buarada tam 11 Ekim muharrem 10 o yüzden dedim sana:)))) bereketle hayırla gelsinler inşallah. Benim kızımda 5 muharrem doğmuştu tesadüf inşallah oğlumda muharrem ayında doğacak:)))
Bir dokundun bin ah işittim dimiYagmur8991 ,
yaren92 ,
hakikaten yaBir dokundun bin ah işittim dimi![]()
Canım sezeryan ama tarihle randevulu gitmicem ben su yada sancı yada nişan gelince doktoru arayıp gidicem. Oda 39 mu olur 40 mı bilmem erkek bebekler gününü bekler diye biliyorum ben. Dediğin gibi hayırlı sağlıklı kolay ve az acılı gelsin kuzularcanim 40 haftayi gormezsin cunku sezeryan olunca 39 anca goruyorsun ben ikinci oglumda sanci olmadan bir anda geldi suyum ve 30 dkk sonra sanci basladi hastaneye gidene kadar oldum iki buklum oldum canim hayirli zamanda saglikla gelsinler kasim minnoslarimiz...

Canim massalah 18 haftaya gelmisin kizmi erkekmi bebisin iyisiniz degilmi sende saglikla kucagina alirsin insallah ... rabbim sizi korusunIkra meyra canım devamlı takip ediyorum sizi çok az kalmış senin sağlıkla kolaylıkla dogurursun inşallah
Kızlar hepinize sağlıkla doğumlar diliyorum![]()