• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Babaanne geceligim, sabahligim ve pijamalarim bunlar:işsiz: gezecek dolaşacak hic halim olmadigindan denedim aldim ciktim. Pembelere bogulu olmamasi hoşuma gitmisti ama simdi de cok mu bogucu diyorum ama bu isi de aradan çıkardığım icin mutluyum :KK76:

Eklentiler

• PicsArt_09-30-09.19.16.webp
    PicsArt_09-30-09.19.16.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 69
  • PicsArt_09-30-09.21.19.webp
    PicsArt_09-30-09.21.19.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 71
  • PicsArt_09-30-09.24.12.webp
    PicsArt_09-30-09.24.12.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 69
Hayırlı cumalar kızlar
Nasilsnz
Sonunda bebegimze isim bulduk galiba :KK9:
Eşimi hep bekledim bu konuda o begensn bulsun istedm ama ortak noktada bulusamamstk.
Eşimin yeni bulduğu isim :KK200:Hifa:KK200:
Hanım sahabelrmzdn birinin ismi.
Hayatını okuyunca bende çok beğendim.
Ilk başta kulağma garip geldi ama dedigm gibi hayatını okuyunca anlamni öğrenince beğendim.eşim de Allah rızası için koymak istyrz dedi:KK68:çok şükür aylardr duymak istedgm cümle:KK68:
Sizce nasıl isim kızlar. Hifa hatun :)
Çok güzel isim ismiyle yaşasın inşallah değişik ve anlamı güzel.:KK9:
Yolla cnm bakalim bz de:) bn geçen sene ameliyt oldm rahimden dikişim de vardı ama rahat ettm pijama yla canm gecelik giymedim ama bn de alacam yanıma bi tane.2 pijama bi gecelik koydm bn de.pijama lar imdan biri bu. İçi askılı sabahlik da yarım kol.diğer pijama yi uzun kollu aldmEki Görüntüle 1891816
çok güzel Canım güle güle giyersin inşallah.:KK68:

Babaanne geceligim, sabahligim ve pijamalarim bunlar:işsiz: gezecek dolaşacak hic halim olmadigindan denedim aldim ciktim. Pembelere bogulu olmamasi hoşuma gitmisti ama simdi de cok mu bogucu diyorum ama bu isi de aradan çıkardığım icin mutluyum :KK76:
Hiçte babaanne işi değil gayet güzel canım güle güle giy bende gezip alamıyorum hep netten sipariş veriyorum

Çok güzeller kuzum ben çok beğendim güle güle giy :anneadayı:

Canım yanlış anlama, arkadaş yanlış hatırlamış, benim hiçbir yorumum olmamıştı Ateş ismiyle ilgili ne önceden ne de şimdi. Karıştırmış sadece.

Senin için demedim tatlım yanlışta anlamam. Herkesin fikri olabilir hatta fikir almayı severm ama bıktım bu iki yorumu duymaktan :) patladım bi an :) sende kusura bakma hormoncuklarım ogluşu korumaya geçti

Senin için demedim tatlım yanlışta anlamam. Herkesin fikri olabilir hatta fikir almayı severm ama bıktım bu iki yorumu duymaktan :) patladım bi an :) sende kusura bakma hormoncuklarım ogluşu korumaya geçti
Yok yok tabi ki kusura bakmadım, sadece yanlış anlaşılmak istemediğim için açıklama yapayım dedim :)

sadece ALLAH'ın rızasını kazanmak için yaşayan Müslüman kadın. :) çok güzelmiş cnm sadece ilk söylerken karşı taraf anlamayabilir bu konuda sıkıntı olabilir biraz bilindik bir isim değil çünkü ama kesinlikle ağır ve karizmatik :) hayırlıı olsunnn adıyla yaşasın inş

Çok sağol cnm.amin inşallah.
Aynen ikinciye tekrar ettirilcek.ne demek denilcek bi isim.maalesef eşim bilindik isimleri istemedi.ben de klasikcymdr aslında ama uzlasamadk.anlamı olan bisey bulduk en azından o açıdan içim rahat çok şükür :)

Anlamı çok güzel canım. Arkadaşım hifanur koymuştu bende o zaman okumuştum. Tek zor yanı diyeyim pek kulağa aşina bir isim olmadığı için genelde tam söylenemiyor. İsmiyle yaşasın hayırlı güzel bi ömrü olsun inşallah :KK200:

Hifanur da düşünyrz cnm.tek isimden yanayım ama bakalım nasip.
Dediğin gibi söyleyemeyenlr oldukça veya kızımız her seferinde ismini tekrar etmekten bikarsa babasının kulaklarını cinlatir artık :)
Babasına benzerse bu farklılık hoşuna gider.bana benzerse babasınn kulaklrni çınlatr :)

Şifa yada hira arasında gibi. Ama ilk defa duydum ben ondan sanırım. sahabelerin hayatlarını okurum öğrenmeye çalışırım bunuda mutlaka en yakın zamanda okucam canım. Rabbim ismiyle hayırlı uzun ömürler versin inşallah.

Bende ilk defa duymuştum cnm.dediğin gibi ilk aklıma şifa gelmişti :KK66:
Bende hanım sahabelrn hayatını çok merak ederim okurum ama ismini hatrlayamadm.hayatını biliodm ama aaa gıda hatun myms dedim :) belki sende biliosndr :)

Çok güzel isim ismiyle yaşasın inşallah değişik ve anlamı güzel.:KK9:

çok güzel Canım güle güle giyersin inşallah.:KK68:

Amin cnm.Allah razı olsn.hepimiznki inşallah :)

Kızlar astronot mont almayı düşünüyormusunuz gereklimi çok mont almaktansa astronot daha mantıklı geliyor ben cok seyahate çıkıyorum kullanıp memnun kalanlar varmı

canım çok geçmiş olsun geçicek inşallah bozmamaya çalış moralini.. bebeğin için bizden daha fazla bedel ödüyosun.. allah yardımcın olsun..
Sağol canım Allah hepimizin yardımcısı olsun. Bir tek ben değil ki hepimizde türlü sıkıntılar zorluklar var. İnşallah bütün arkadaşlarım sağlıkla alıcaz yavrularımızı kucaklarımıza.
Ya bir de itiraf edeyim kuzum. Ben bu iğneden nedense korkuyorum ki hiç iğne fobim falan da yoktur. Biraz yakıyormuş sanırım ve göbekten vuruluyormuş. Sanki iğneyi kendime değilde yavruma yapıyormuş gibi hissederim ve yapamam gibi geliyo :(

kızlar bende bu hastane çıkışını sipariş ettim internetten battaniyesinde ismi de yazacak.

Çok güzelmiş cnm.güle güle giydir inşallah.
Bende buna benzer aldım bi tane taçlı.isim yazmio ama :(
Bana deneyimli arkadaşlar hastaneye götürme giydiremezsn penyeler daha kullanışlı oluo.kan leke vs.oluoms.hemsireler falan da sürekli gelip gidio diyemi bilmiyrm.bunu pek goturmemi onermediler.
Ben yine de koyayim diyrm ama bilemedm de.sana da söylemek istedm cnmcm ;)

Kızlar astronot mont almayı düşünüyormusunuz gereklimi çok mont almaktansa astronot daha mantıklı geliyor ben cok seyahate çıkıyorum kullanıp memnun kalanlar varmı

Cnm benim ilk bebeğim deneyimim yok ama kullanışlı gibi gelio bana.almayı düşündüm çok.bebeğin buyukluguyle bagdastramaynca doğduktan sonra almaya karar verdm nasipse.ilk 1 2 ay çok gerek olmaz dıe düşündüm.sonra da hızlı büyürse falan ihtimalleri aklıma geldi ucuz bisey değil çünkü beklemeye karar verdm ;)

Çok güzelmiş cnm.güle güle giydir inşallah.
Bende buna benzer aldım bi tane taçlı.isim yazmio ama :KK43:
Bana deneyimli arkadaşlar hastaneye götürme giydiremezsn penyeler daha kullanışlı oluo.kan leke vs.oluoms.hemsireler falan da sürekli gelip gidio diyemi bilmiyrm.bunu pek goturmemi onermediler.
Ben yine de koyayim diyrm ama bilemedm de.sana da söylemek istedm cnmcm :KK66:
Canım yakın zamanda görümcem doğum yaptı onunkide bunun mavisiydi o giydirdi..zaten pulu danteli dış tarafında olduğundan bebeğe zararı olmaz..çekilen fotoğraflar daha güzel çıkıyor ayrıyeten yanıma 2 tane 5li takım iç zıbın falan alıcam..

Oooo benim iki senedir İzmir'de açmadığım dr hastane kalmadı desem yeridir :)) halada 2haftada bir alttan bakıyor rahim boyu uzunluğuna,açıklığına siz ne kadar şanslısınız valla her açısımdada aynı stres aynı utanç
Bnm de senelerdir ameliytlar tüp bebek tedavi derken açmadığim yer kalmadı artık bünye alıştı normal geliyor bana:)

Beni de sayin beni de :bicak:aksamustu disari ciktim.sahilde azicik yurudum. Oncesinde de asagidaki pijamacida alisveris yaptm. Donuste yine yakinda yemek yedim eve geldim. Nasil bir bel agrisi. Yazin denize gittigimde sezlongta boyle tutuluyodu belim, ayni oyle. Soluma yattim, kalkabilecek miyim bilmiyorum. Vajina agrimi saymiyorum. Yururken cok agriyor. Bir de yattigim yerden oturdugum yerden ayaga kalkinca 2 buklum kalisim efsane...

Gaviscon da artik yemek borusundan geri geliyor. Sanirim ben de 3.yastiga baslamaliyim:kusmuk:
3.yastığa başlayalı çok oldu birine sarılıyorum biri bacak arasi biri kolumun altina:)

Canım yanlış anlama, arkadaş yanlış hatırlamış, benim hiçbir yorumum olmamıştı Ateş ismiyle ilgili ne önceden ne de şimdi. Karıştırmış sadece.
Ateş ismiyle ilgili sanki biri bsy dedi cehennemi çağrıştırıyor fln ama kim dedj hatrlamiyrm sen değildin sanki bana da öyle geliyor

Back
X