bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Cnm spinal sezeryanla epidural sezeryan arasinda ne fark var? Bi de bu ortu fln koyuyolar ya onune kollar flnda baglanio. Heyecan fln yapinca oksijendir ya da sakinlestirici biseyler vuruolar mi ki. Ay ben panik yaparsam die cok dusunuorum. Ne kadar suruo toplam peki bu kesilme dikilme isi
Canım korkarsan sana sorup hafif uyutuyorlar sarhoş gibi oluyorsun tam narkoz değil yani:))) merak etme çok zor değil amaliuathane kısmı en kolayı gonulll gonulll de en yakın zamanda geçirdi. Zor olan çıktıktan sonraki sancılar malesef. Ama çabuk toparlanırız inşallah. Anestezi konularını doktora sorarsanız daha iyi bilgi alırsınız ama genelden uyanmak çok zor geçiyor epidural de yüzey uyuşturur yapıyor daha çok şey hissedersin amaliyattayken ama çıkınca hala ilaç verme şansları var epidural hortuumundan belki ağrın az olur bilemicem tam yaşamadım çünkü. Ama spinal tam omur iliğe yapılıyor ameliyat daha rahat geçiyor çıkınca 2_3 saat süper uyuşuk rahat sonra takviye ağrı kesici alıyorsun 2_3 saat de öyle sonra kalkıp yürüyorsun işte orada allah yardım etsin:halay: hepimize kolay doğumlar diliyorum çok yaklaştık artık mutlu sona benim size son doğum anlatımım bu olsun kimse stres yapmasın sadece bebeğinizi düşünün ya Allâh diyip gidin dopurun:KK54: bundan sonra gelsin doğum hikayeleri:KK76:

:KK70:ona benzemez de kayinpedere benzerse napcam :KK33: huysuzdu adam rahmetli aaayyyy bir de isme bak ya....hadi ali olsa 2. Yi ben koyuyum bari riza ne:110:
ayyy en korktuğum yeminle :KK17: bırak kayınpederimi benim babama benzerse de tezeeee avuçla yediğimizin resmidir yani :KK61: düşünüyorum da habire küsen herşeye trip yapan bi çocuk

ayyy en korktuğum yeminle :KK17: bırak kayınpederimi benim babama benzerse de tezeeee avuçla yediğimizin resmidir yani :KK61: düşünüyorum da habire küsen herşeye trip yapan bi çocuk
:KK48: benim ki de surekli kufur eden bi cocuk olur o zaman...neyse huyu benzemesin yaşı ve sagligi benzesin dedesine bari adam 100 yaşinda sapasaglam öldü

Kizlar bisey sorcam ben bebek bezini 2-5 kiloluk 1 numaralı pakettenmi aliyim ? Ve bunun 50 mi yoksa 70 li paketinimi aliyim ? :KK64:

Canım korkarsan sana sorup hafif uyutuyorlar sarhoş gibi oluyorsun tam narkoz değil yani:))) merak etme çok zor değil amaliuathane kısmı en kolayı gonulll gonulll de en yakın zamanda geçirdi. Zor olan çıktıktan sonraki sancılar malesef. Ama çabuk toparlanırız inşallah. Anestezi konularını doktora sorarsanız daha iyi bilgi alırsınız ama genelden uyanmak çok zor geçiyor epidural de yüzey uyuşturur yapıyor daha çok şey hissedersin amaliyattayken ama çıkınca hala ilaç verme şansları var epidural hortuumundan belki ağrın az olur bilemicem tam yaşamadım çünkü. Ama spinal tam omur iliğe yapılıyor ameliyat daha rahat geçiyor çıkınca 2_3 saat süper uyuşuk rahat sonra takviye ağrı kesici alıyorsun 2_3 saat de öyle sonra kalkıp yürüyorsun işte orada allah yardım etsin:halay: hepimize kolay doğumlar diliyorum çok yaklaştık artık mutlu sona benim size son doğum anlatımım bu olsun kimse stres yapmasın sadece bebeğinizi düşünün ya Allâh diyip gidin dopurun:KK54: bundan sonra gelsin doğum hikayeleri:KK76:
Cok cok guzel anlatmissin.3 sekilde de ameliyat oldum ama spinal en mukemmeli.asla epidural olmayin anestezi doktoruyla konusun. because of you because of you muhakkak spinal iste canim sana bu kadar soyleyeyim.

Bende ayaklrm sistgi için yeni bi terlik almıştım sokak terliği gibi çift bantlilardan.onu giyerim diyrm.bi de plastik mi alsam duşa falan girmek gerekirse diye diyorum.
Yani ben aslında o anı bi kere yasiosn diyenlrdenm.hastaneye pek kimsem gelmiicgi halde kendi çapımda süsleme işin bireyler yapmaya calisiyrm falan ama terlik çok saçma geldi bana da.bende giycem.hastane de olmaz evde mevlutte mi giycen.bi de çok kullanışsız terlikler yani.bana almak ya da yapmak hiç mantikli gelmedi.hiç te özenmedim :) onun yerine evde giymelik şık bi ayakkabı süslerim daha iyi :)
aynen kuzum başka bi yerde giyilicek gibi diil :))

Çok güzel sorular canm:) bn de heyecanlanirsam ne olacak diye dusunuyrm
Kizlar ben de gecen sene spinal sezeryan ile 2. Kizimi dogurdum ve yine aynisi olacak yani 3. Bebegimi de oyle doguracam...inanir misiniz o kadar guzel bisey ki anlatamam bebeginin dogduyunu agrisiz sancisiz kavusuyorsun...ameliyathanede masaya oturuyorsun egilip sirtindan bi kac yere igne yapiliyor ama yeminle sinek isirigi kadar ben onu bile hissetmedim..sonra yatiyorsun zaten uyusmadan ellemiyorlar bile ayaklarindan hissediyorsun uyusup uyusmadigini...15 dk sonra bebegine kavusuyorsun 25 dk felanda sizi dikmeleri suruyor...yani toplam 45 dk suruyor...o kadar guzel ki anlatamam inanin sabirsizlaniyorum

Cok cok guzel anlatmissin.3 sekilde de ameliyat oldum ama spinal en mukemmeli.asla epidural olmayin anestezi doktoruyla konusun. because of you because of you muhakkak spinal iste canim sana bu kadar soyleyeyim.
Canım karnın indimi yoksa şiş mi bu ara bunun merakındayımda bide kesik olan yerin ağrısı ne zaman geçiyo hep bol mu giymek gerekiyo

sana güveniyorum kuzucum öyle isticem.. peki bu spinalde risk var mı felç riski?? gerçi genel anestezide de risk var narkoz alıyosun neticede :KK51:

Kizlar ben de gecen sene spinal sezeryan ile 2. Kizimi dogurdum ve yine aynisi olacak yani 3. Bebegimi de oyle doguracam...inanir misiniz o kadar guzel bisey ki anlatamam bebeginin dogduyunu agrisiz sancisiz kavusuyorsun...ameliyathanede masaya oturuyorsun egilip sirtindan bi kac yere igne yapiliyor ama yeminle sinek isirigi kadar ben onu bile hissetmedim..sonra yatiyorsun zaten uyusmadan ellemiyorlar bile ayaklarindan hissediyorsun uyusup uyusmadigini...15 dk sonra bebegine kavusuyorsun 25 dk felanda sizi dikmeleri suruyor...yani toplam 45 dk suruyor...o kadar guzel ki anlatamam inanin sabirsizlaniyorum
bi ameliyat bu kadar güzel anlatır yeminle doğurasım geldi :KK48: gerçi bak benim ortaokul liseden bi arkadaşım da ayyyynen böyle anlattı şu iğneyi sinek ısırığına benzetmeye kadar!! bi dk ya yoksa sen o musun:oha: yok gerçi o şu an hamile diil :KK48:

Canım karnın indimi yoksa şiş mi bu ara bunun merakındayımda bide kesik olan yerin ağrısı ne zaman geçiyo hep bol mu giymek gerekiyo
Karnim hala sis biraz gazdan biraz da bebisin eserinden sis gobusun inmesi biraz normale donmesi 40 gunu buluyor canim..bugun pek acimiyor canim az agrim var.3.gunden sonra biraz daha rahat geciyor artik.dikisin ustune gelmedikten sonra kiyafetler sorun yok canim.pijamayla duruyorum mesela.dikisin baya ustunde tutuyorum rahatim suan.

Back
X