bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
İsmiyle yaşasın canım :KK200: aile içinde hep aynı isimler döndüğü için olmayan ama klasik isim olsun dedik :KK56: tabi bu eşimin kendi ismini teklif etmediği anlamına gelmiyor(annesi dedi diye) :sus:
Ben yusuf dedim eşim kerem geçen kv kerem ali de güzel dedi bende sonra savaş çıkmasın kendi babasının adını koydu kp i koymadı diye dedim o da vardı dimi eskiden büyüklere sorulur konulurdu isim dedi :ıslık:
Hahaa bende formalite icabı kv ve kp sordum. Biz karışmayız sizin gönlünüzden geçen neyse o olsun dediler :KK39: sağolsun eşim isim konusunda kızımda da sorun çıkarmamıştı bu da öyle olacak inşallah:KK73:

Kizlar bisey soracagim size bilgisi olan varsa lutfen yardimci olun...ben dogumda kordonlarimi baglatacaktim eşimle kesin kararimizdi...ama özel de dogum yapacam 3800tl dogum 3500 de kordon baglama isine dediler..eşimle ikimizde geri vazgectik tabi 3500tl fiyatini duyunca...devlet hastanelerinde bagliyorlar mi? Herhangi bi kural yasa var mi? Benim bu 6. Gebeligim 3 ü düşük 2 si dogdu ve 3. De Allah in izniyle dogacak...Allah olmayana nasip etsin istiyorum..
Canım yaşın daha çok genç baglatma bence.

Doktorlar cok sukur isin ehli oldu sorun olmaz insallah.her ameliyat risk sonucta.sen sadece doktorunlar konus spinal yapsin muhakkak.ben kizimda daha oncede hic birsey hissetmedigimi soyledim.ona guvenerek bana sordular genel mi belden mi diye bende belden olsun dedim kizimda cok rahattim ama bin pisman oldum ameliyat sirasinda.neyse yasandi bitti artik unutuluyor acilar.
Amaliyattayken sırasında ne oldu çok merak ettim:KK17:

İviiiitt semiha :)) benimki de rahmetli anneannemin adı.. O ölünce annem sırf annesinin adını yaşatmak için bi çocuk daha yapıcam demiş.. Ha kız olmasaydım bi tarafında patlıcaktı annemin ama neyse ki dileği gerçekleşmiş :))
Ahaha aynen Allah gönlune göre verms annenin.senin adın da çok güzel canomm:)

A Askina eskiya canım doğum günün kutlu olsun
@gonulll canım çık şükür sende bebişine iyiymis siniz çok sevindim Rabbim bir an önce tavrına evinize dönmeyi nasip etsin
Bense bugün evdeyim bi sürü iş var ama hiç yapasım yok bir çamaşır attım bebeğin çantası aldığım kanguru onkarı yıkadım
Kızlar bu sezeryandan sonra nasıl iç çamaşırı giyiliyor bilgisiz olduğum için bilemedim ne alsam
Sağ ol cnm bnm:)bn hamile kilodu aldım kocaman 2 tane canim.

Isim dedigimiz nedir ki yurekleri guzel olsun yavrulari.izin Allah kotulerle karsilastirmasin hayirli evlatlar olsunlar...hayatta ki ennn ennn tatli sey evlat..
İnsllah canım hayırsız olcak diye çok korkuyrm ama kismet o da bi sınav olur bzm için ama inşallah Allah evlatlarimizla sinamasin

A Askina eskiya öperim çok çok:KK66: şimdi söyle bakalım senin isminin yanina kardeş ismi ne yakışır en çok illa uyum aramiyorum ama bulamıyoruz kızım resmen isimsiz kaldı karar veremedik.Mira-Defne en çok takildiklarimiz ama net sonuç yok:KK43:
Bnm kardeşimin adı sezen canim:) seren koyacaklarms o çok yakın diye sezen koyms lar. Sezen nasil:)

Kizlarrr bugün bebek görmeye gttik güzel haberlerim var size. Çocuk 5 aylık ve 10 kiloydu maaşallah çok tatliydi.ve devlette normal doğum yapms doktor 3250 dems cocuk 4300 doğmuş :) yani benm paşam da 2 kilodan fazladır bu durumda insallah:) kizin butun suyu btms sancısı yok Sunni sanci vermsler.doktoru arayın dems aramamis hemsireler.4300 çocuğu çatır çatır dogirms. Ama yine de olsa normal doğum yaparm dedi en iyisi bnce :)

canım bende loğusa sepetimden aldım pijama 60 tl ye bulduğum en uygun fiyattı.Ve kalitesi çok iyi cıktı.dun geldi kargom.Emzirme atleti aldım gerçi onu 30 a aldım ama çok rahat oda.
Az önce relax mode dan bi tane 60 tl ye aldım Can'ım.kısa kollu yazlık 160dan düşmüş sezon sonu indirimi kısa kollu rahat olur diye düşündüm açıkçası fiyatta iyi olunca aldım.2gecelik yeter heralde dimi?

Kizlar bisey soracagim size bilgisi olan varsa lutfen yardimci olun...ben dogumda kordonlarimi baglatacaktim eşimle kesin kararimizdi...ama özel de dogum yapacam 3800tl dogum 3500 de kordon baglama isine dediler..eşimle ikimizde geri vazgectik tabi 3500tl fiyatini duyunca...devlet hastanelerinde bagliyorlar mi? Herhangi bi kural yasa var mi? Benim bu 6. Gebeligim 3 ü düşük 2 si dogdu ve 3. De Allah in izniyle dogacak...Allah olmayana nasip etsin istiyorum..

canim devlette yas siniri var diye biliyorum ama yas 35 den sonra miydi daha mi fazlaydi inan hatirlayamadim

Ben bekir serti begenmedim.haftaya konyaya gidecegim.bi de fatmagül sencana randevu aldim.bakalim artik nasil olacak.benim sezeryan oldugu icin 4 haftam falan kaldi ve arastiriyorum.ali kemalin gidisi cok uzdu beni cunku kizimda coook memnun kalmistim
aynen canim bende çok memnundum neden gitti anlamadım benim ilk oğlum normal oldu bide şimdilik normal gidiyor bakalim Allah yardımcımız olsun salı günü mustafa tutumludan aldim bende

Az önce relax mode dan bi tane 60 tl ye aldım Can'ım.kısa kollu yazlık 160dan düşmüş sezon sonu indirimi kısa kollu rahat olur diye düşündüm açıkçası fiyatta iyi olunca aldım.2gecelik yeter heralde dimi?
yeter diye düşünüyorum canım ilk doğumda yetmişti bana.ben pijama almıştım o zaman rahat etmiştim şimdi de pijama aldım.Rabbim güzel sağlıklı anlarda giymeyi nasip etsin inşallah hepimize. A Askina eskiya cemre ilk kızımda da düşünmüştüm ama anlamı ateş oldugu için vazgeçtik.Ceylin olabilir aslında ;) valla kafayı yiyeceğim ilkinde hemen karar vermiştik:)

Kalp atışı mızı fln kontrol ediyolar ya bn ordan anlarlar diye dusundm bilmyrm oyle mi ama:)bi arkadsm ankarada dogirmstu.sırf bi Hemşireyi onun saçını okşasin diye gorevlendrmsler.doğum bitene kadar saçımi oksadi bni sakinlestirdi dedi :) ne güzel uygulama dimi.kocam başımda olsa bn hiç korkmam ama almiyorlar hrhlde:KK43:
Canım benim arkadaşımada bi hemşire doğum bitene kadar omzuna masaj yapmış:)))) soğuktan omuzlarım çok ağrıdı demiş tabii iki tarafa da bağlıyorlar ağrımış. Doğum bitene kadar ovaladı biri dedi. Ohhh dedim böyle doğuma ne var:halay:

Back
X