• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Hazırlıkları tamamlamak lazım artık yavaştan ya ben de akşam e bebeğe gidip biberon bez vs işlerini halledip çantayı hazırlamayı düşünüyorum.

Hayırlısı olsun canım. Günü de belli olmuş ne güzel Rabbim sağlıklı kolay doğum nasip etsin inşallah..
Canımmm çok sevindim az kalmış kavuşacaksın inş meleğine rabbim sağlıcakla kucağımıza nasip etsin hepimize inşş
Hayirlisi olsun cnm. 22 ekimde ne kadarlik olmus oluosun peki. Bizde kendi gunumuzu hesaplayalim :)
Sayılı günler başladı deseneee.ay bende normal doğum diye takılırken dönmesin bide benimki de. Anam... Hayırlısı olsun canım. Oradan bi şekilde çıkacak öyle yada böyle :halay::halay:.. Yeter ki sağlıklı olsun

Sagolun canlar valla gununu bilmekte ayri heycan yaratiyormus dogumdan onceki gece nasil uyurum bilmem :KK46: bugun 36+0 m 19 gun sonra dogum yani 39+ da dogmus yapmis oluyorum kuzular:bicak::anne:

Sagolun canlar valla gununu bilmekte ayri heycan yaratiyormus dogumdan onceki gece nasil uyurum bilmem :KK46: bugun 36+0 m 19 gun sonra dogum yani 39+ da dogmus yapmis oluyorum kuzular:bicak::anne:
Ay benimde kontrolum yarin sorcam doktora gununu fln ne dicek bakalim senin tarihi gorunce heyecan basti :)

ahmoz ahmoz hakkında hayırlısı olsun çok sevindim :)) gününü bildiğinden artık zaman hiç geçmez sana :anneadayı: Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :nazar:

Banada kasımın 14-15 gibi alıırm dedi ama kesin konuşmadı bakalım buün 33 haftama girdim belki tarih değişir ben 11 kasım istiyorum gerçi ama bana kalmıyor işte :)

Prepar mı ne öyle bir serum taktılar canlarım sancıları geçirdi ama kalbimde aşırı derecede çarpıntı yaptı.çarşambaya kadar buradayım sancı geçerse eve gönderecek geçmezse bebeği alacak.ciğer geliştirici iğne yaptı
Hakkınızda hayırlısı olsun canım inşallah sancıların geçer bebeğin sağlıkla gelir

Prepar mı ne öyle bir serum taktılar canlarım sancıları geçirdi ama kalbimde aşırı derecede çarpıntı yaptı.çarşambaya kadar buradayım sancı geçerse eve gönderecek geçmezse bebeği alacak.ciğer geliştirici iğne yaptı
Çok sevndm canjm inşallah beklicek bebişin vaktini

ahmoz ahmoz bebene itim demen çok komiğime gidiyo ya çok tatlı :D
ben de bazen bişileri severken itoş filan diyordum da :D
hayırlı olsun gününüzü de almışsın, ne güzel 3 hafta sakin sakin beklesin artık oğlusun :)

canım hiç korkma maşallah haftan gayet iyi, iğneyi de olmuşsun zaten o etki etmeye başlamıştır, çarşamba bebişin doğsa bile sıkıntısı olmayacak inşallah.

Canim benim dr um 34. Haftadan sonra bebek gelmek isterse gelmemesi icin ugrasmiyoruz demisti arkadasima gelse bile hayirlisiyla sıkintisiz toparlar annesi ins hayirli zamanda hayirlisiyla kucagina alirsin ins

39+0 da olmus oluyor canim bugun 36+0 tam 3 hafta var
Döner bence oğlumda öyle olmuştu habire bir ters bir düz dönüp duruyordu ...karnın geniştir ve hareketliysen ki kesin döner bence ama Hakkı'nda en iyisi hangi doğum şekliyse o olsun Allah bizde Zaman'ında doğum nasip etsin

Ayy çok heycanlıı günler sana nasıl hızlı geçicek şimdi bak. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin yavrunuu. Ben de heycanlandım şimdi sezeryandan sonra herkes soracak nasıl geçti, naptın, bebiş nasıl diee tabi ozamana kadar çoğu kişi doğurmazsa :D :D

Kasımı beklemicek herhalde kimse ekimde doğumlar halledicez sanırım hepimiz :anne:
:dua::dua::dua:Ay ne olur bekleyelim ödüm kopuyor benim erkenden doğacak diye ...ben doğum sancısı çekmeden oğlumu gezemy gider gibi sezeryanla doğurdum şimdi azıcık ağrı olsa doğum belirtilisimi diye ödüm kopuyor ..birde gönül den de hatırlarsınız erken doğunca Küvez hastane problem oluyor bizim şehirde en az 37 görmem lazım :KK61: dün belim kalçam filan ağrıyordu halada ağrıyor gece korkudan dudağım uçuklamış :cry:

Evet cnm bu adet sancısı da yeni olmaya başladı bnde ama hafif. Aynen o sanci belli ediyormus ama dakka li giriyormus önce yarım saat snra 20 dakkaya dusuyor ms en son dakkada bir oluyorms:) inşallah hc sanci cekmeden sezeryana giriveririz :)
Bende yarım saatte bir sancı bekliyordum ama kızımda 4 dakikada bir sancı geldi birkaç kez sonra hemen 2-3 dakikaya düştü

Şükür geldik doktoran nst de sancı çıkmadı şükür ama hafif ağrım var kuzu 2000gr olmuş şükür kilosu iyi boyu da 44 cm falan dedi doktorumuz ama yine yüzünü göstermedi coraspirini kesmemi söyledi doktor ama daha Doğum için gün veremem erken daha dedi üç hafta sonra gittiğimizde verecekmiş napalım bekleriz dedim çalışamaz raporumu aldım okula verdi eşim şükür artık tehlikeli zamanları atlattık hepimiz kilo olarak iyiler şükür darısı diğer kontrole gideceklerin başına
Canım senin ikinci gebeliğin heralde hemen hemen aynı haftalardayız senin sancın erkenmi geldi acaba ben hiç bir şey hissetmiyorum daha, tecrübesizim ilk bebeğim. Geçen hafta gece wc ye gitmek için ayağa kalktığımda ggöğüs altından kasıklara doğru bi baskı oldu ama acı vs. yoktu. Kasılmamı oluyo acaba?? Bidahada olmadı. Ayyyy nekadar tecrübesizim yaaaa :D

Back
X