• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Canım olur mu öyle şey bırakmayız merak etme ilk hafta sezeryan sancısı ev kalabalığı yoğun geçer anlarsınız artık. Ama sonrasında döneriz inşallah aranıza. Gerçekten ilkinden daha heyecanlı sanki bu defa. Hem büyük ablayı düşünüp hem yeni bebeği düşünüyoruz ev hali nasıl olacak acaba? İlk sezeryanda sadece bebeğimi düşünerek girmiştim şimdi kapının dışındaki kızımı düşünerek gireceğim :cry: ayyy o gün nasıl olacak kalbim çıkacak yerinden :KK200::KK47::rolleyes::KK71::KK46::KK46:
canııımm dün bişeyler okudum aralıklı aralıklı mehmet girayıma tosunuma nazar mı değdi ki :( başka bi dr a daha gidicek misiniz neye karar verdin??

Canım benim taşikardi var anlatmıştım önceden doğumdan sonra kardiyolojiye gidip önemli bi sorun mu var diyr baktırcaz. Ama bu aralar ataklarım arttı geceleri bayılcak gibi oluyorum nefes alamıyorum kalbim çarpıyor terliyorum elim ayağım boşalıyor. Eşim işyerinde yakın bi arkadaşıyla paylaşmış hanım rahatsız diye. Ailecek tanıştığımız biri. Onun eşide bi ara benim gibi olmuş psikoloğa kardiyolojiye gitmiş panik atak demişler. Eşine biraz daha ilgili ol tartışma ortamı yaratmayın daha çok artıyor ataklar demiş. Doktor ismi falan vermiş. Dün üzüntüden yine gece çarpıntım vardı. Doğumdan sonra ilk işimiz kardiyoloji ve psikolog. Sende eşinle git içini dök o size bi çözüm bulsun canım. En iyisini düşünmüşsün sende. İnşallah o bari faydalı olur size.
tabii yaaa :KK58::KK58: senin panik atak da olabilir canım zaten o krizleri geçiren insanlar ciddi ciddi kalp krizi geçirdiklerini zannederek dr a bile gidiyolar.. inşallah çözersiniz doğumdan sonra o kvne de kızı baksın bi zahmet :sopa:

En guzel yıllarımız nasıl bir psikoloji ile geciyor :KK43: Allah yardımcıın olsun canım senın de gerçi normal şu hamilielkte panik yaşamak çarpıntın olması:110:İnşallah iyi bir psikologtur da rahatlatır canım çarpıntın kalmaz:KK200::nazar:
ben bu tedavileri evlendiğim ilk yıl gördüm canım hatırlamakk bile istemiyorum :( sen o kadar fedakarlık yapıyosun sünger çekiyosun ama insansın sonuçta dimi arada bir de geliyo aklına ne tepki alıyosun ooooo sen de gene eskileri açma!! yok ya dayaklık bu kocalar bazen:sopa:

Hayırlı günler güzel anneler. Henüz geçmişi okuyamadım inşallah hepiniz iyisinizdir. Biz de gece uykusu namına bi şey kalmadı. Gece Eren Pasa inanılmaz hareketleniyor ve kasiklara baskı yapiyor durmadan cisim geliyor. Bel agrimda fena. Mide de yanma ağzıma acı su gelme. Ne ararsan var. Geceleri olan şeyler ne hikmetse gündüz olmuyor. Bende gündüzleri uyuyorum artık.

Bizim kontrolde 12 ekimde. Çatı muayenesi yapacak sanırım ilk nst ye de girerim artık. Hayırlısıyla bi doğsa kuzucuklar

My moonlight My moonlight şimdi okudum canım giray paşa az kilo almış diye uzulmussun. Hiç üzülme annesi kordon kan akışları falan iyi ya hiç takma kafaya taktikca sanki bebisler hiç kilo almıyor. Sağlıklı olsunlar yeter. Bizim paşalar fit olacak demek ki annesi :KK76:

U uffbunaldim Canım inşallah önemli bir problem yoktur. Arkadaşların dediği gibi ınş ultrason hatası falandir. Dua edelim ınş yarın güzel haberler ver bize

gonulll gonulll sürpriz yumurtandan iyi haberler almışsın çok şükür inşallah tez.zamanda daha iyi olup evinize gelsin annesi. Rabbim cümlemizin kuzularini korusun sağlık sıhhat versin ınş.

Nst deyim. Suyum iyiymiş. 10 gün sonra gel dedi. İyice sıklaştı artık kontroller.2.400 olmuş kızım. ama benim sağ böbrekte biraz genişleme var. Ciddi boyutta değilmiş ama ağrı yapıyor tabi biraz. Bizden haberler böyle
masallah hersey yolunda....
umarım böbrek agrin da biraz durulur da son zamanlarda rahat edersin tatlım

Ya aslonda biraz pahali ama pinner tetsmi ne var neye alerjimiz var bize kilo aldirqn gidalar ne hepsini listeliyormus ben de yapmadim hic ama yapanlar memnunmus :KK66:

Evet eşimde tansiyon problemi vardı gıda intolerans testi imupro yaptırmıştı hem cok hızlı ve saglıklı kilo vermişti hemde tansiyonu normale dönmüştü. Ve kendisine ne zararlı ne degil herşeyi biliyor süper fakat evet biraz pahalı ama hastalıktan iyidir tabisi

ahh onu yapabilsem keske koskoca kadına iş vermeyi nasıl yapıcam hiç bilmiyorum :KK43: her nekadar o halimdeyken esas ihtiyacım onlar olacagı için ayıp olmasa da oyine de yaslı birine iş yıkıyormus gibi hissedip ayıpmış gibi geliyor:KK43: şu annemler beni ne biçim yetiştirmiş ya :110::anneadayı:
evet bitanem anahtar nokta bu bu ailelerimiz bizi ne biçim yetiştirmiş.. biz psikolojide sanırım ayıcık modeli insan oluyoruz ammmmann kimse kırılmasın benim içime dert olsun insanı!! ben de çocuğumun kimseyi kırıp dökmesini istemiyorum ama sınırlarını da benden daha iyi çizsin inşallah hayır diyebilsin yeri geldiğinde.. ama My moonlight My moonlight ın ve pdr55 pdr55 in dediği gibi lütfen sınırlarını çiz artık bu kadına öyle kibar kibar falan diil anlamıyo çünkü belli.. o senin kp de ayrı bi koyma akıllı tövbe tövbe sinir oldum be karısının doldurmasına bu kadar mı gelir bi insan arkadaş!! bana karşı komşum senin doğumunu merak ediyo komşular yapınca sana gelmek istiyolar dedi.. tabiiki gelsinler dedim ama 40ım çıksın bi kendime geliyim bebek de toparlansın çağırıcam zaten dedim.. ama neymiş daha erken gelmek istiyolarmış!! yok 40ım çıkınca mevlüd okutucam o zaman gelirler dedim.. ya kendi yakınlarım arkadaşlarım gelsin istediği zaman ama benim yüzünü doğru düzgün bilmediğim komşuydu uzaktan kişilerdi ne alaka yani o halimizle.. kimse kusura bakmasın yavrumla en güzel zamanlarımı o gereksiz insanlarla geçiremicem.. ha zaten eşimin ailesi o süreçte buraya doluşmuş olucaklar ötesini de çekemem..

ahh keşke canım çokk masraf yaptık bebeğe tasınacak kadar harcama yapacak durumumuz hiç yok şuan :KK43: Eşime de ev bulup gösteriyordum bu kadar harcama yapmadan once kimini begeniyordu ama kımıldamıyordu niyeyse yapıstık kaldık buraya :KK43: Valla en sonunda çirkinleşicem sanırm sonrada çirkinleştim diyip üzülücem acaba bir psikologtan yardım mı alsam bu konuda dıye dusunur oldum eşimle gidip ne yapmamız nasıl davranmamız gerektiği konusnda içime sinecek şekilde bana uygun bir şekilde çözüm bulabilsem sonrada gerekirse kv.yi gotursek ama gitmez kabul etmez o bakalım nasıl cozucez :olamaz:
kııızzz senin o kv psikolog psikiyatrist hepsini sıraya soksan hatta modern psikolojinin babası freud mezarından çıksa yine adam olmaz :KK70: manyak o kadın manyak kv manyak kp koyma akıllı :KK70:

Canım olur mu öyle şey bırakmayız merak etme ilk hafta sezeryan sancısı ev kalabalığı yoğun geçer anlarsınız artık. Ama sonrasında döneriz inşallah aranıza. Gerçekten ilkinden daha heyecanlı sanki bu defa. Hem büyük ablayı düşünüp hem yeni bebeği düşünüyoruz ev hali nasıl olacak acaba? İlk sezeryanda sadece bebeğimi düşünerek girmiştim şimdi kapının dışındaki kızımı düşünerek gireceğim :cry: ayyy o gün nasıl olacak kalbim çıkacak yerinden :KK200::KK47::rolleyes::KK71::KK46::KK46:
Dogurdugunu haber vercen ama demi. Çatlarım ben bi hafta srnden haber alamazsam :(

ben bu tedavileri evlendiğim ilk yıl gördüm canım hatırlamakk bile istemiyorum :KK43: sen o kadar fedakarlık yapıyosun sünger çekiyosun ama insansın sonuçta dimi arada bir de geliyo aklına ne tepki alıyosun ooooo sen de gene eskileri açma!! yok ya dayaklık bu kocalar bazen:sopa:
Ben de gitseymisim keske diyorum canim simdi bu noktada olmazdim belki bastan tavizleri verince aldigin hal bu oluyor bir de uzerine yipranmis seneler.. valla dayakliklar sekerim :KK48:

Evet eşimde tansiyon problemi vardı gıda intolerans testi imupro yaptırmıştı hem cok hızlı ve saglıklı kilo vermişti hemde tansiyonu normale dönmüştü. Ve kendisine ne zararlı ne degil herşeyi biliyor süper fakat evet biraz pahalı ama hastalıktan iyidir tabisi
Aaaa imuproyu ilkkez duydum onu da arastiraim bir ben nerde ne kadarmis:anneadayı:

evet bitanem anahtar nokta bu bu ailelerimiz bizi ne biçim yetiştirmiş.. biz psikolojide sanırım ayıcık modeli insan oluyoruz ammmmann kimse kırılmasın benim içime dert olsun insanı!! ben de çocuğumun kimseyi kırıp dökmesini istemiyorum ama sınırlarını da benden daha iyi çizsin inşallah hayır diyebilsin yeri geldiğinde.. ama My moonlight My moonlight ın ve pdr55 pdr55 in dediği gibi lütfen sınırlarını çiz artık bu kadına öyle kibar kibar falan diil anlamıyo çünkü belli.. o senin kp de ayrı bi koyma akıllı tövbe tövbe sinir oldum be karısının doldurmasına bu kadar mı gelir bi insan arkadaş!! bana karşı komşum senin doğumunu merak ediyo komşular yapınca sana gelmek istiyolar dedi.. tabiiki gelsinler dedim ama 40ım çıksın bi kendime geliyim bebek de toparlansın çağırıcam zaten dedim.. ama neymiş daha erken gelmek istiyolarmış!! yok 40ım çıkınca mevlüd okutucam o zaman gelirler dedim.. ya kendi yakınlarım arkadaşlarım gelsin istediği zaman ama benim yüzünü doğru düzgün bilmediğim komşuydu uzaktan kişilerdi ne alaka yani o halimizle.. kimse kusura bakmasın yavrumla en güzel zamanlarımı o gereksiz insanlarla geçiremicem.. ha zaten eşimin ailesi o süreçte buraya doluşmuş olucaklar ötesini de çekemem..
Dogru diyorsun:110: canim biz de soyledik defalarca ama anlamadi sanirim kapidan cevirmem gerekicek getirdigi insanlarin yaninda rezil olunca anlayacak bir tek :olamaz:Koptum burda okuyunca buarada :KK48: yani ben de istemiyorum tanimadigim insanlarin tooplasmasini mevlutte goren gorur 40imiz.ciktiginda :anne:

Back
X