- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.143
- 598
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #54.521
hayirli haberler bekkiyoruz canimBugün ogleden sonra bebisimi gorus günü kızlar umarım her birşey yolundadir![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayirli haberler bekkiyoruz canimBugün ogleden sonra bebisimi gorus günü kızlar umarım her birşey yolundadir![]()
Oyy ben bunu yerim annesiKizlar bugun nst randevum vardii doktor ultrasonda da baktii tosuruk suratimi yine gormuss oldummhersey yolunda saglikli pasam cok sukur
Sagol canimm aynen bugune kdr 1 kez gostermedi kendini tosuruk suratim onun harici hic uzmedi anasiniOyy ben bunu yerim annesi
Çok sanslisin olgusua güzel pozlar veriyor hep. Bizim sipa en son azıcık ucundan ayrıntılı ultrasonda göstermişti yüzünü o da ilk ve son oldu.
inş tabii haber veririm kuzumseninde az kalmış miniğin uslu uslu bekliyordur randevu gününü
![]()
Kizlar bugun nst randevum vardii doktor ultrasonda da baktii tosuruk suratimi yine gormuss oldummhersey yolunda saglikli pasam cok sukur
Aynen canım yaaaa. benim kızçemde sadece ayrıntılı ultrasonda göstermişti yandan. bidaha da yok size foto moto bekleyin diyo. tamamen süpriz. cee dicek bizeOyy ben bunu yerim annesi
Çok sanslisin olgusua güzel pozlar veriyor hep. Bizim sipa en son azıcık ucundan ayrıntılı ultrasonda göstermişti yüzünü o da ilk ve son oldu.

şu an çok moralim bozuldu canım daha da ötesi sinir oldum ama şimdi halledicem annemi!!! kalkmış dayımın eşini aramış dayımın oğlu askere gitmiş adam seni aramamış bile hala yerine koyup.. onu bırak hayatlarında bi kere aramışlıkları yok annemi dayım rahmetli oldu insan babasının hatrına arar dimi o da yok!! neyse annemin aile budalalığı hep vardı zaten umurumda bile diil artık.. ama benden bahsederken kalkıp demez mi doğum şeklini sordu galiba yengem şimdikiler biliyosun daha kolayını yapıyo yok öyle sancı çekmek falan sezeryan olur diye!! bütün cinlerim tepeme çıktı resmen benim kendi annem gömdü beni!! niye ben suçlu gibi hareket ediyorum ki ya neyi ispatlıyoruz burda lanet olsun ya bi rahatsızlığımız var dimi boşuna korkmuyoruz herhalde bu zıkkımdan bu kadar vajinismustum ben zar zor yenip bebeği yaptım.. şükür rabbime 3 ayda verdi bize ama eşimle anca yendim elaleme muayene ettiricek kadar iyileşmedim ki.. çok kötüyüm çok ağlıyorum şu an sinirimden ve annem de biliyo yani bu rahatsızlığımı..en büyük destekti bana tüm o süreçte.. buna rağmen kalktı yedi bu haltı çok kırıldım

Amin canım biz çok uğraştık olmayınca eşimin bütün düzeni bozuldu o özeldeydi işini bıraktı mecbur buraya geldi burda işe girdi ama sevmedi memlekete dönse eski işine de kavuşacak kocacım benim yüzümden işinden oldu arkadaşsız kaldı burda oda çok bunaldı bizim dönmemiz lazım ya bu ülkede torpilsizinde işleri olsa hakkaniyetle rabbim bu mübarek güne kabul etsin duamı inş
Maşallah ne de güzel poz vermiş öyle :)Kizlar bugun nst randevum vardii doktor ultrasonda da baktii tosuruk suratimi yine gormuss oldummhersey yolunda saglikli pasam cok sukur
şu an çok moralim bozuldu canım daha da ötesi sinir oldum ama şimdi halledicem annemi!!! kalkmış dayımın eşini aramış dayımın oğlu askere gitmiş adam seni aramamış bile hala yerine koyup.. onu bırak hayatlarında bi kere aramışlıkları yok annemi dayım rahmetli oldu insan babasının hatrına arar dimi o da yok!! neyse annemin aile budalalığı hep vardı zaten umurumda bile diil artık.. ama benden bahsederken kalkıp demez mi doğum şeklini sordu galiba yengem şimdikiler biliyosun daha kolayını yapıyo yok öyle sancı çekmek falan sezeryan olur diye!! bütün cinlerim tepeme çıktı resmen benim kendi annem gömdü beni!! niye ben suçlu gibi hareket ediyorum ki ya neyi ispatlıyoruz burda lanet olsun ya bi rahatsızlığımız var dimi boşuna korkmuyoruz herhalde bu zıkkımdan bu kadar vajinismustum ben zar zor yenip bebeği yaptım.. şükür rabbime 3 ayda verdi bize ama eşimle anca yendim elaleme muayene ettiricek kadar iyileşmedim ki.. çok kötüyüm çok ağlıyorum şu an sinirimden ve annem de biliyo yani bu rahatsızlığımı..en büyük destekti bana tüm o süreçte.. buna rağmen kalktı yedi bu haltı çok kırıldım
annemm dudağa burna bak maşalllahhhhKizlar bugun nst randevum vardii doktor ultrasonda da baktii tosuruk suratimi yine gormuss oldummhersey yolunda saglikli pasam cok sukur
Kızlar ekim annelerine bakıyorum hep sezaryenden çıkanların çok ağrısı oluyor. Ben bu sezaryen doğumdan çok korkuyorum. Bi de salak gibi açıp net te izledim. İnşallah hayırlısıyla normal olur doğumum. Eğer sezaryen olursam da genel anestezi ile olurum yoksa korku ve heyecana kalbim dayanmaz benim