• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 48
Benim belim çok ağrımıştı kaynanamda çarşafla sar bu sefer dedi.. o Zaman bunu alayım bende daha iyi olur :KK52:
Kızımda kv sardı çarşafla ama arkadan iki ucuna düğüm atınca açılmasın diye, o düğüm çok canımı acıtmıştı ve dayanamayıp çıkarmıştım canım bununla mı uğraşıcam diye. En güzeli korse bence çarşaf çok rahatsız ;)

Ikra meyra Ikra meyra kizlar saat 8de alicaklarmis sezeryana. Kizlardan birinin suyu azaldigi icin bugun sezeryan olmak zorundaymis. Kuvezler doluymus dua edin kuveze gerek kalmasin. ALLAH yar ve yardimcisi olsun guzel annemizin.
şok oldum şu an çok heyecanlandım allah yardımcıları olsun ya inşallah kuzuların küvöze ihtiyacı falan kalmaz :dua:

Ikra meyra Ikra meyra kizlar saat 8de alicaklarmis sezeryana. Kizlardan birinin suyu azaldigi icin bugun sezeryan olmak zorundaymis. Kuvezler doluymus dua edin kuveze gerek kalmasin. ALLAH yar ve yardimcisi olsun guzel annemizin.
ay kontrole diye gtmşti galiba şok oldum saglikla gelsin ıkizlerimiz dualarimz onunla .cikmstir dmi dogumdan coktan çok heycnlandm :) hayırli guzel haberlerini bekliyoruz Ikra meyra Ikra meyra

Ikra meyra Ikra meyra okuyunca şaşırdım kuzum. Aniden beklemiyordum ayın 10 u demiştin. Hayırlısıyla kavuş kızlarına inşallah güzel haberlerini bekliyoruz. Allâh yardımcın olsun.

Bugün randevusu olan kızlar gözünüz aydın çok hızlı göz gezdirdim sayfalara kusura bakmayın hepinizin bebişlerini öpüyorum.

Kızımda kv sardı çarşafla ama arkadan iki ucuna düğüm atınca açılmasın diye, o düğüm çok canımı acıtmıştı ve dayanamayıp çıkarmıştım canım bununla mı uğraşıcam diye. En güzeli korse bence çarşaf çok rahatsız :KK66:
Dimi canım aynen onlara göre eski yöntem en iyisi..inşallah rahat ederiz bel ağrısı sarkma falan olmaz

Back
X