- 7 Temmuz 2011
- 1.949
- 2.346
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #54.661
Anom çok datli.somurtuk yaaa...Kizlar bugun nst randevum vardii doktor ultrasonda da baktii tosuruk suratimi yine gormuss oldummhersey yolunda saglikli pasam cok sukur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anom çok datli.somurtuk yaaa...Kizlar bugun nst randevum vardii doktor ultrasonda da baktii tosuruk suratimi yine gormuss oldummhersey yolunda saglikli pasam cok sukur
İnan hatırlamıyorum canım. Neredeyse 6ay olmuş alalı. Ama çok pahalı birşey değildi.Canım bende bu tarz bişey düşünüyorum na kadara aldın
Anom çok datli.somurtuk yaaa...
Bu olur mu acaba hepsiburada da 25 TLymişİnan hatırlamıyorum canım. Neredeyse 6ay olmuş alalı. Ama çok pahalı birşey değildi.
Bu da olur bence canım.Bu olur mu acaba hepsiburada da 25 TLymiş
Benim belim çok ağrımıştı kaynanamda çarşafla sar bu sefer dedi.. o Zaman bunu alayım bende daha iyi olurBu da olur bence canım.![]()
Sağol cnm nette buna benzer bişey gördüm 89 TL diyordu da ondan sordumİnan hatırlamıyorum canım. Neredeyse 6ay olmuş alalı. Ama çok pahalı birşey değildi.
Canım buna bende bakim uygunamus baya fiyatıBenim belim çok ağrımıştı kaynanamda çarşafla sar bu sefer dedi.. o Zaman bunu alayım bende daha iyi olur![]()
Bunun linkini atarmış cnm bende alayım bunuBu olur mu acaba hepsiburada da 25 TLymiş
http://www.hepsiburada.com/cyberg-lumbo-sacral-kemerli-p-SGMORSA320K-M?magaza=MedikalsepetimBunun linkini atarmış cnm bende alayım bunu
Kızımda kv sardı çarşafla ama arkadan iki ucuna düğüm atınca açılmasın diye, o düğüm çok canımı acıtmıştı ve dayanamayıp çıkarmıştım canım bununla mı uğraşıcam diye. En güzeli korse bence çarşaf çok rahatsızBenim belim çok ağrımıştı kaynanamda çarşafla sar bu sefer dedi.. o Zaman bunu alayım bende daha iyi olur![]()
Anladım canım. Kopçalı olanlar var boydan boya forma girdikten sonra da onlardan almayı düşünüyorum bakalım.Sağol cnm nette buna benzer bişey gördüm 89 TL diyordu da ondan sordum
şok oldum şu an çok heyecanlandım allah yardımcıları olsun ya inşallah kuzuların küvöze ihtiyacı falan kalmazIkra meyra kizlar saat 8de alicaklarmis sezeryana. Kizlardan birinin suyu azaldigi icin bugun sezeryan olmak zorundaymis. Kuvezler doluymus dua edin kuveze gerek kalmasin. ALLAH yar ve yardimcisi olsun guzel annemizin.

ay kontrole diye gtmşti galiba şok oldum saglikla gelsin ıkizlerimiz dualarimz onunla .cikmstir dmi dogumdan coktan çok heycnlandm :) hayırli guzel haberlerini bekliyoruzIkra meyra kizlar saat 8de alicaklarmis sezeryana. Kizlardan birinin suyu azaldigi icin bugun sezeryan olmak zorundaymis. Kuvezler doluymus dua edin kuveze gerek kalmasin. ALLAH yar ve yardimcisi olsun guzel annemizin.
şok oldum şu an çok heyecanlandım allah yardımcıları olsun ya inşallah kuzuların küvöze ihtiyacı falan kalmaz![]()
Dimi canım aynen onlara göre eski yöntem en iyisi..inşallah rahat ederiz bel ağrısı sarkma falan olmazKızımda kv sardı çarşafla ama arkadan iki ucuna düğüm atınca açılmasın diye, o düğüm çok canımı acıtmıştı ve dayanamayıp çıkarmıştım canım bununla mı uğraşıcam diye. En güzeli korse bence çarşaf çok rahatsız![]()