• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
söyledik canım söyledik maalesef :KK61: daha eşimin koskoca üniversiteli erkek yeğeni biz niye doğumda orda olmuyoruz diye debeleniyo yavrum!! yani çok severim çocuğu orası ayrı ama be çocuğum ağzına mı pırtlatayım yani doğumdan sonra bu çocukcağız bilmese de anasının danasının açıklaması gerekmez mi?? gerçi var ya abimler falan istanbuldan gelmese eşimin ailesi erkek yeğenlermiş kayınpedermiş doğumdan önce gelirlerdi tepeme gitmezlerdi en az bir hafta :işsiz:
Püfff en sinir olduğum şey doğumdan sonra etrafta gereksiz erkek kişilerin olması. Ya hayır sen çocuğunu emzireceksin, yan gelip yatmak isteyeceksin falan filan her seferinde oda mı boşaltılacak... canım sen doğumdan hemen sonra tavrını koy çünkü çok zorlanacaksın aksi olursa. Gerekirse odandan çıkma anlasınlar. Bu ne yaaa:sinirli: burda bdv de okumuştum kv kadına hadi emzir bebeği de dedesi mi amcası mı tam hatırlayamıyorum nasıl emiyo görsün demiş:oha::oha:
Senin kvden de böyle bi performans bekliyorum ben kuzum:işsiz:

Püfff en sinir olduğum şey doğumdan sonra etrafta gereksiz erkek kişilerin olması. Ya hayır sen çocuğunu emzireceksin, yan gelip yatmak isteyeceksin falan filan her seferinde oda mı boşaltılacak... canım sen doğumdan hemen sonra tavrını koy çünkü çok zorlanacaksın aksi olursa. Gerekirse odandan çıkma anlasınlar. Bu ne yaaa:sinirli: burda bdv de okumuştum kv kadına hadi emzir bebeği de dedesi mi amcası mı tam hatırlayamıyorum nasıl emiyo görsün demiş:oha::oha:
Senin kvden de böyle bi performans bekliyorum ben kuzum:işsiz:
:oha: :oha: yoooo yoo bu kadarı da çok fazla.. yapmaz sanırım ki yapsa eşim kolundan tuttuğu gibi evden atar vallahi

:oha: :oha: yoooo yoo bu kadarı da çok fazla.. yapmaz sanırım ki yapsa eşim kolundan tuttuğu gibi evden atar vallahi
İnşallah güzel geçer cnm smdiden bunları düşünüp canını sıkma güzel güzel doğurmaya odaklanalım. Evde rahat etmediğini görünce illa ki giderler hastanede de çok gelmezler odaya erkekler.esin halleder bi şekilde. Zaten evde hem annen hem baban var kmseye yer yok yani baska:)

canım çoook geçmiş olsun inşallah doğumdan sonra halldedersiniz fıtığı merak etme.. yatak çok tatlıymış özellikle yeri ne güzel olmuş insanın içi açılıyo o güneşin altında yavruşu uyurken hayal etsene :))) ayyyy mıncık mıncık edilir :KK46::KK46:

Ayy inşallah cnm benm.çok tatlış olcak bebislrmzle hayat inşallah :)

The_new The_new cnm çok geçmiş olsun nasıl anladın göbek de fıtık olduğunu belirtileri nasıldı? Benim de göbek karın kasları şiddetli ağrıyor arada. Doktora sordum hamilelikten olur öyle şeyler dedi

Cnmcm ilk göbek deliğimde ağrı yoktu arada bir oluodu ama dışarı cikiodu çok su içince falan.o zaman bana da hamilelikte olur demişti genel cerrahi falan.
Bu sefer durup dururken dışarı çıktı ve çok sert bi şekilde.acı ve ağrıyla birlkte.ve fitiktan mi kaynaklanio bilmiyrm ama göbek deligimn çevresi hep sert ve çok hassas.dışarı çıkık olmasa da.bi de o şiddetli acı oldugu zaman sırt üstü yatınca sanki içerde bişey göbek deliğini içeri cekio.o kadar siddetli acio ki yatamiosn o derece.
Göbek fitigini tarif ederken ayaktyken dışarı çıkar yatarken içeri çöker Die soyluolar ama o öyle normal bi çöküş değil.içerden bi ip göbek deliğini koparmak istercesine içeri cekio da içeri çöküo tarzında bişey.o ani tekrar yasamamak için tetiktym hep.Allah m kimseyi yaşatmasın.

İnşallah güzel geçer cnm smdiden bunları düşünüp canını sıkma güzel güzel doğurmaya odaklanalım. Evde rahat etmediğini görünce illa ki giderler hastanede de çok gelmezler odaya erkekler.esin halleder bi şekilde. Zaten evde hem annen hem baban var kmseye yer yok yani baska:)
İnşallah Ayşem :)) kız bu arada benim portbebe de geldi harbiden baya büyük sağlam bişey aldığıma sevindim ya oğluşlar için iyi olucak inşallah :))

İnşallah Ayşem :)) kız bu arada benim portbebe de geldi harbiden baya büyük sağlam bişey aldığıma sevindim ya oğluşlar için iyi olucak inşallah :))
Evet yaaa tek başıma nası taşıcam onu bilmym hep kocaya taşıtmak lazm:) puset ağır dedik ama bu da ondan aşağı değil. İçi kokuyo ya bn biraz sildim ama hala kokuyor gibi senin de öyle mi.hastaneden çıkarken asiya fln giderken kışın iyi olacak ilkbaharda da kanguruya geçmek istyorum:)

Evet yaaa tek başıma nası taşıcam onu bilmym hep kocaya taşıtmak lazm:) puset ağır dedik ama bu da ondan aşağı değil. İçi kokuyo ya bn biraz sildim ama hala kokuyor gibi senin de öyle mi.hastaneden çıkarken asiya fln giderken kışın iyi olacak ilkbaharda da kanguruya geçmek istyorum:)
Allah allah koku almadım ben hiç burnum da k9 gibidir halbuki :)) gider o doğuma kadar merak etme

Hayırlı aksamlar kızlar Ayy çok kötüyüm 3 gundur oluyorum işten güçten. ustalar var, sürekli inşaat var valla bittim, inşaallah çoğu gitti azı kaldı emme benimde cilkim çıktı :KK43:

oooooooyyyyyyyyy ahey ahey aheeeeeeeeeeeyyyyyyyyyy :cry::cry::cry:
Ben aradım kv açık açık gelmeniz gerek yok dedim. Ben doğurup anneme gidicemde 40ı çıkana kadar orda kalicam dönünce haber veririz gelirsiniz dedim. Ben kendimi yeyip bitirecegime o yesin bitirsin. En iyisi açık açık gelme de kurtul canim

aaaaaa bak ben güzel haberi vermeyi unuttum kayınvalideciğim geliyo haftaya :halay::halay: yani bu kurban olduğum kadıncağız geliyo gelmesine de illa salak bi bahane uyduruyo gelişine!! bi der temizlik yapmaya geliyorum bi balkon yıkamaya kalkışır gitmesine yakın eee onu da ben yaptırmam zaten.. şimdi de güya bebişin üzerine mi örtülen bi örtü varmış kırmızı onu mu oyalatmış ne haltsa onu getirmeye geliyomuş :KK53: yaaa zaten sen gelicen be kadın 10-15 gün sonra doğum olucak eee doğuma da gelicen zaten ne geliyon şimdi :KK12: anaaa ne geldi aklıma ayy bu kadın zaten az kalmış doğuma deyip arayı bağlamasın :eek::eek::eek: aboooooooovvvvv o zaman doğum öncessi 15 gün doğum sonrası 15 gün desek bu kadınla bir ayyy :oha::oha:
Ahahaahhaha benim ki de haftaya geliyor...eristeyle tarhana getirecekmis ben 2 hafta once gel dedim daha gelecek cocuklarla ilgilensin ya da biraz yardimci olsyn diye...o da benden kaciyor..2 veya 3 cocuk olunca kacacak yer ariyorlar gelmiyorlar o zaman :halay:

Ahahaahhaha benim ki de haftaya geliyor...eristeyle tarhana getirecekmis ben 2 hafta once gel dedim daha gelecek cocuklarla ilgilensin ya da biraz yardimci olsyn diye...o da benden kaciyor..2 veya 3 cocuk olunca kacacak yer ariyorlar gelmiyorlar o zaman :halay:
Dur hemen 5çocuk yapıyorum :))

Dur hemen 5çocuk yapıyorum :))
Valla benim kv vim oyle sonra cagirmadin demesin...ben 2 haftadir gelmiyor musun diye ariyorum hep bahane buluyor...eşime de yuzlu cikiyorum en azindan gelmiyor kaciyor anan diyorum...seni sevmiyor sevse özlese gelir kizlarini seviyor diyorum..:KK53: en nazik yerinden vuruyorum adami...sen anneni o kadar dusunursun 1 dedigini 2 etmezsin o da seni ve cocuklarini gormeye bile gelmiyor birak aramiyor bile diyorum...yalan degil ki gercekler acıdır:KK48::cry::cry:

Merhabalar yazamasamda takip etmeye calisiyorum
Bende dun kontroldeydim arkadaslar
Bebegin 34 haftalik 2400 gr dedi doktor.
Normal dedi ama bana az geldi
Onceki bebegin 32. Haftada 2400 du cunku.
Ama sagligi flaan yerinde cok sukur.
Kasimin ilk haftasi sezaryen olucak.
2 hafta snra tekrar kontrole cagirdi

Merhabalar yazamasamda takip etmeye calisiyorum
Bende dun kontroldeydim arkadaslar
Bebegin 34 haftalik 2400 gr dedi doktor.
Normal dedi ama bana az geldi
Onceki bebegin 32. Haftada 2400 du cunku.
Ama sagligi flaan yerinde cok sukur.
Kasimin ilk haftasi sezaryen olucak.
2 hafta snra tekrar kontrole cagirdi
Canım senle ayniyiz ben de kasım da doğum yapicam kasımın ilk haftası olucak benim de allahım hepimize hayırlı evlat nasip etsin hepimiz sağlıkla kucağımiza alalim

Back
X