• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kisslar @Larus paylaşmış bende sizinle paylasmak istedim hemde bişey sorcam.aşağıda resim ekliyrm.3 tane normal hastane çıkışı koyuyrm.birindn süslü püslü koyma kan oluo ziyan oluo Die bişey duydum.Ondan taşlı takımımı hastaneye goturcm ama dogumhaneye vermiicm.10 lu hastane çıkışımı da çok seviorm battaniyesi çok ciciş.Şimdi ya kan olursa Die onu vermesem mi diorm.5 linin birine battaniye ekleyip vereyim diyrm.ama öyle de açıkçası içime sinmio.Ben kan falan olcgni dusunmuyrm.o kadar bebek doğuo goruyrz göbek kordonundan da şakır şakır kan akmio yani dimi.deneyimli anneler bi yol gosterr msnz :KK43: sizce ciciş takımımı vereym mi.Ben vermek istyrm.İlk kiyafetini tam takım giysin kızım :)
Bu arada bu tül keselri ben hep saklrm.seyahate giderken de hep kullanrm.aliexprestn çok güzel bi organizer sipariş ettim ama yetismeyeblr.
En son bebegin bezini ıslak mendilini nereye koycam derken english home dan nevresim siparisim geldi.Hemen onun poşetine koydum.Çok da güzel oldu :KK66:

(Pembeli takımın yanına battaniye eklemeyi dusunuodum.dogumhaneye vermek icin.kiyamadgm takım da krem pembe dikişli fırfıri olan)
Canım benim de planım senin ki gibi çünkü Doğuma daha var poşette havasız kalır diye düşündüm hatta keselerim de hazır burda sünnet düğünlerinde arabaya asılan havluları böyle keselere koyarlar maviş maviş bende saklamıştım ama yetmez bir iki tanede kendim dikecem benim kıyafetlerim için üzerine de yaz mutlaka çünkü anneler karıştıraviliyor bu arada bende ameliyathaneye ucuz aldığım takımı vereyim diyorum çünkü oğlumda çok fena olmuştu o parçalardan keke çıkmadı attıkbizde

Kisslar @Larus paylaşmış bende sizinle paylasmak istedim hemde bişey sorcam.aşağıda resim ekliyrm.3 tane normal hastane çıkışı koyuyrm.birindn süslü püslü koyma kan oluo ziyan oluo Die bişey duydum.Ondan taşlı takımımı hastaneye goturcm ama dogumhaneye vermiicm.10 lu hastane çıkışımı da çok seviorm battaniyesi çok ciciş.Şimdi ya kan olursa Die onu vermesem mi diorm.5 linin birine battaniye ekleyip vereyim diyrm.ama öyle de açıkçası içime sinmio.Ben kan falan olcgni dusunmuyrm.o kadar bebek doğuo goruyrz göbek kordonundan da şakır şakır kan akmio yani dimi.deneyimli anneler bi yol gosterr msnz :KK43: sizce ciciş takımımı vereym mi.Ben vermek istyrm.İlk kiyafetini tam takım giysin kızım :)
Bu arada bu tül keselri ben hep saklrm.seyahate giderken de hep kullanrm.aliexprestn çok güzel bi organizer sipariş ettim ama yetismeyeblr.
En son bebegin bezini ıslak mendilini nereye koycam derken english home dan nevresim siparisim geldi.Hemen onun poşetine koydum.Çok da güzel oldu :KK66:

(Pembeli takımın yanına battaniye eklemeyi dusunuodum.dogumhaneye vermek icin.kiyamadgm takım da krem pembe dikişli fırfıri olan)
Canım bebekleri yıkamıyorlar en son arkadaşımın kızının siyah saçları kandan kafasına yapışmış vaziyette gördüm. Aslında kızımda hiç kan yoktu beyaz yağlı doğmuştu.bazılarının kanlı bazılarının kansız doğuyor ilginç denk geliş mi ne inan bilmiyorum. Ama bebekler hastanede yıkamıyorlar burası kesin. Ben 10 lu hastane çıkışını ayrı koydum 5 li hemşirelere vericem sende öyle yap eğer bebişin temiz gelirse kendiniz giydirin cicili kıyafetini bence :KK66:

Cnm bende namazda ıslattım biraz biraz bişeyler aşure yapayım dedim ama inşallah o güzel olur.dediğin gibi çıkayım biraz insan göreyim slm vereyim dedi. Ama hiç gözüm yemio.bari eşimin halamlalrini iftara cagirym dedm.Onlar oruçlu olur.Biz tutamadk onlara hayrimiz olsun inşallah Die.Allah m herkesin ibadetlrni hayrlarini kabul etsin inşallah.
Aaa bak bunu hiç düşünmemiştim annemle babam da oruç bende onları çağırayım bari iyi akıl ettin... aynen ya oğlanın okuluna gidemedim hiç en son toplantıya gitmiştim bu gün gitsem iyi olur hem iki insan görürüm..aşureye bende niyetlendim ama dün okadar yorulmuşum ki kışlık hazırlık yaptım dolaba koymaya bu güne hiç mecalim kalmadı

Canım bebekleri yıkamıyorlar en son arkadaşımın kızının siyah saçları kandan kafasına yapışmış vaziyette gördüm. Aslında kızımda hiç kan yoktu beyaz yağlı doğmuştu.bazılarının kanlı bazılarının kansız doğuyor ilginç denk geliş mi ne inan bilmiyorum. Ama bebekler hastanede yıkamıyorlar burası kesin. Ben 10 lu hastane çıkışını ayrı koydum 5 li hemşirelere vericem sende öyle yap eğer bebişin temiz gelirse kendiniz giydirin cicili kıyafetini bence :KK66:

Canım ben düşünüyoduuumm taaa kiii fiyatları duyana kadar ben de yaren92 yaren92 kuzuma katılıyorum sonra yaptıralım da bişeye değsin bari :)) hatta benimki eli ekmek tutsun sünnetini kendi yaptırsın baltalık vaziyetteyken :)))

:) ssk anlaşmalı bi hastaneye sorucam bide :/ bi kontrollerinizde sorsanıza fiyat ya.

Bu arada ben yaptırma taraftarıyım uygun bi yer bulursam :/ anestezisiz agrısız hemen iyileşiyomuş okudugum her yerde bezliyken yaptırın gitsin diyo. Tabi eğer uygunsa..

Dogum seklin ne olacak bilmiyorum ama 2 dogum yaptim 2sinde de kan filan gormedim canin ne istiyorsa onu giydir bence bu an icin kafanda ne hayal ettiysen neyle gormek istiyorsan onu yapmalisin bence.. farzetti kan oldu zaten bebek esyalari cok sicak suda yikanmiyor kan lekesi filanda kalmaz benim dusuncem bu acikcasi :))

Mide yanmam artık dayanılmaz boyuta geeldi.ne yesem yanıyor.asitli içmiyorum gece yemek yemiyorum mayalı yemiyorum.kızartma yemiyorum.eskiden de gastrit hastası olduğum için tecrübeliyim ama hiçbiri kâr etmiyor.rennie içiyorum 2 saat etki etmiyor bile.çay içerken boğazımı nasıl yakıyor sanki açık yaranın üstünden geçer gibi acıyor.sanorım asitten tahris oluyor yemek borusu.ne yapıcam bilniyorum.bişeyler deneyip sonuç alan var mı canlar?
Can'ım merhaba ben de çok ağır şekilde mide yanması yasıyorum yemek yemesem bile yanıyor.Gaviscon şurup daha iyi geldi bana rennie den bir onu tavsiye edebilirim bir de laktozsuz süt denemediysen yudum yudum o süt sakinleştiriyor mideyi ve yemek borusunu .

Canım 2 saat te bir elma yemem lazım.gece her kalktığumda bi yudum rennie alıyorum.1 saat sonra kalkıyorum yine kavruluyor midem.ya hiç.mi etki etmez.süt bana iyi gelmiyor.şişkinlik yapıyor.ay napıcam bilmiyorum.yemezsem bebek de beslenemez ki.şimdi tam kilo alım zamanları.
Can'ım laktozsuz süt al o çok iyi geliyor ben de çok ağır yasıyorum mide yanmasını.

:) ssk anlaşmalı bi hastaneye sorucam bide :/ bi kontrollerinizde sorsanıza fiyat ya.

Bu arada ben yaptırma taraftarıyım uygun bi yer bulursam :/ anestezisiz agrısız hemen iyileşiyomuş okudugum her yerde bezliyken yaptırın gitsin diyo. Tabi eğer uygunsa..
Yok yok şaka yapıyorum canım biz de yaptırıcaz napalım oğluş için herşeyi değer ;)

Bana da vermedi huseyin hoca bende suan elevit ve kan hapı ilacı içiyorum hapini bende icemedim sıvı olanı içiyorum. İstersen kan hapini sıvı olanını yazar misiniz de onu yazsın tadı karamel gibi hiç mide bulantısı yapmıyor.

Aaa keşke soyleseymisim bugün Dr randevum vardı gece yatarken zorla içmeye başladım o ilacı kansızlık çok sorun oluyormuş hamilelikte

Anladım teşekkür ederim. Peki özel değilse sezaryen i neye göre karar verdi yani bana son muayenede direkt kOca kafa bir bebek ama normal doguma engel değil suan sen kendini normale hazırla mutlaka dedi.

Canım ben küçükken trafik karası geçirmiştim beyin ameliyatı olmuşum onun için ben riske girmek istemedim beyin cerrahlar konuşuruz felan dedi ama normal doğum beyine çok baskı yapabilir mis

Doktor bey / hanım bölee bacagıma kramp giriyo dedin mi hemen cakıyo magnezyumu :KK66:
Benim çok nadir oluyor o canım ondan hiç dr demedim onu oda vermedi demekki neyse şimdilik idare ediyoruz imomdan memnunum zaten doğum sonrasında kullanayım diyorum onu emzirme döneminde

Ayyy kız hiç gülcegım yoktu cddj anlamda. sabah sabah yeni kalkmsm elim yüzüm sis surat asik ama çok güldürdün bni Allah da seni güldürsün kolay dogumlar versin insallah. kızlar Selam verms bn de aleyküm selam diyeyim senin araciliginla:)
Ağzını yidiiiiğimm Saol güzel duaların için :))

Ben de hüseyin beyin hastasıyım decavit ve gyno ferro sanol kullanıyorum. Hoş kramp falan da girmiyo bana :) baştan söylemişti ben hamilelerin kutu kutu ilaç kullanmasını tavsiye etmiyorum diye. :)
Evet bizim Dr bu konuda rahat baya bende imom omega kullanıyorum ferro sanalda yeni içete başladım migdemi çok zorladı o ilaç
İmomu ben hamile kalmadan bir ay önce basalmıştım ona devam ettim Hüseyin beye ben 11 haftalikken gitmeye başladım

Back
X