Kisslar
@Larus paylaşmış bende sizinle paylasmak istedim hemde bişey sorcam.aşağıda resim ekliyrm.3 tane normal hastane çıkışı koyuyrm.birindn süslü püslü koyma kan oluo ziyan oluo Die bişey duydum.Ondan taşlı takımımı hastaneye goturcm ama dogumhaneye vermiicm.10 lu hastane çıkışımı da çok seviorm battaniyesi çok ciciş.Şimdi ya kan olursa Die onu vermesem mi diorm.5 linin birine battaniye ekleyip vereyim diyrm.ama öyle de açıkçası içime sinmio.Ben kan falan olcgni dusunmuyrm.o kadar bebek doğuo goruyrz göbek kordonundan da şakır şakır kan akmio yani dimi.deneyimli anneler bi yol gosterr msnz

sizce ciciş takımımı vereym mi.Ben vermek istyrm.İlk kiyafetini tam takım giysin kızım :)
Bu arada bu tül keselri ben hep saklrm.seyahate giderken de hep kullanrm.aliexprestn çok güzel bi organizer sipariş ettim ama yetismeyeblr.
En son bebegin bezini ıslak mendilini nereye koycam derken english home dan nevresim siparisim geldi.Hemen onun poşetine koydum.Çok da güzel oldu
(Pembeli takımın yanına battaniye eklemeyi dusunuodum.dogumhaneye vermek icin.kiyamadgm takım da krem pembe dikişli fırfıri olan)