- 26 Ocak 2016
- 5.703
- 11.323
- 248
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #55.761
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gerçekten mi canım hadi hayırlısı

Benm evimn önündeki merdivenlrden iniosn hastane karşına çıkıo.düşünüyrm da acaba yürüyerek mi gitsek :) eşim evde olmazsa ben kalkar giderim o eşyaları alır gelir falan Die saçma sapan düşünceler gelio aklıma :)
oglusun nasilmiss?Al canım bişey olmaz sebamed sonuçta arasında bi fark yoktur yokkızlar çok acil bişey sorcm
sebamed şampuan siparişi vercm de.bi yenidoğan şampuanı var bi bebe şampuanı var.
almayı düşündğm sitede yenidoğan şampuanı yok ama bebe şampuanı alsam sorun olur mu.ne fark var arada acaba bilen var mı.
tercihim aslında yenidoğan olurdu ama uygun bi site buldum hepsini ordan alaym dedm
Aaa dün yazmıştım ama kendimi alıntılamışım canım senin kv teyzen miydi diye. Doğru hatırlamışım onu daEvet canım eşim teyzemin oğlukaynımada teyzemin kızını düşünüyoruz bizde akraba evliliği çok oluyor
ayyy canim ayniyiz seninle çok heyecanlandım hayirlisiyla yavrunu kucagina alirsin insallah benden önce dogum yapacan galiba benimde öğleden sonra muayene bakalim ne diyecek
Canım yeni doğan nasıldır bilmiyorum ama sebamed bende allerji yapmıştı. Yüzüm şişip kıpkırmızı olmuştu yanık gibi. Genelde bebeklere mustela tavsiye ediyorlar canım ona bak istersen.kızlar çok acil bişey sorcm
sebamed şampuan siparişi vercm de.bi yenidoğan şampuanı var bi bebe şampuanı var.
almayı düşündğm sitede yenidoğan şampuanı yok ama bebe şampuanı alsam sorun olur mu.ne fark var arada acaba bilen var mı.
tercihim aslında yenidoğan olurdu ama uygun bi site buldum hepsini ordan alaym dedm
Evet canım birçok avantajı da var dezavantajı daAaa dün yazmıştım ama kendimi alıntılamışım canım senin kv teyzen miydi diye. Doğru hatırlamışım onu da![]()
İllaki vardır canım. Ama inan yabacı kvlerde öyle. Hatta dezavantajları daha fazla bile diyebilirimEvet canım birçok avantajı da var dezavantajı da

Kesinlikle canım herkes kaynanasının çok gelip gitmesinden vs şikayetçi.bende tam tersi hiç arayıp sormaz birşeye ihtiyacın var mı diye de sormaz ondan biraz dertliyim ama buna da şükürİllaki vardır canım. Ama inan yabacı kvlerde öyle. Hatta dezavantajları daha fazla bile diyebilirim![]()
Gerçekten mi canım hadi hayırlısı![]()
anamm :) ayy ne güzel kavuşuyosun yavrunaa :) Sağlıkla gelsinn inşallahh![]()
Neeooyy nasil pazartesii buna hazir degildiikk ben şook ayy nasil az kalmisssoglusun nasilmiss?
ayyy canim ayniyiz seninle çok heyecanlandım hayirlisiyla yavrunu kucagina alirsin insallah benden önce dogum yapacan galiba benimde öğleden sonra muayene bakalim ne diyecek
yaaaa çok heyecanlı. Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nas ip etsin inşallah canım. bende istiyorummmm
Ben geldim pazartesi doğum var kuzum msjını şimdi gördüm:))İyi geceler canım güzel haberlerle gel beni de etiketlebizim perşembe
Sağolun hepiniz kızlar eminim benim kadar heyecanlısınız ama bende heyecan yok gibi şoktayım galibabebeğim 3.097 gr olmuş. Kordon kan akışına direncine baktı normal dedi. Bu hafta iyi kilo almış dedi. Nasıl almasın muza dayandım muz ve yoğurtla besledim nerdeyse
sancım 60 çıktı bi kaç kere 40 30 50 oynadı bu aralarda. Suyum azalmış bebek kafası yerleşmiş. Bu yaramaz haftaya cumayı beklemez gelesi var ozaman alalım dedi. Bende erken daha cumayı beklesin dedim
oda tırstığımı anlamış olacak ki
sen çantanla hazır gel büyük ihtimal alıcam ama suyun idare ederse cumaya kalabilir dedi ama cumaya bırakcak göz yok bizim doktorda
37+5 olacak hayırlısıyla dua edin bana kızlar.