- 10 Nisan 2014
- 3.381
- 3.812
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #55.961

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Spinal de de acı yok his var diyorlar çocugu gördükten snra bayiltsalar amann düşünmek istemiyrm poffcanım hem burdaki arkadaşlar hem benim çevremde deneyen bi kaç arkadaşım hep spinali önerdi.. spinalde uyuşma daha fazla sanırım epiduralde ise bişiler yapıldığını hissediyosun ama acı yok öyle garip bi durum :/ daha ben de doktorumla konuşmadım bakalım o ne diycek??
meleksr canim Allah yardimciniz olsun.nasil durumunuz.insallah kuveze gerek kalmadan yavrunu alirsi kucagina.haberdar et bizi canim ilk firsatta.suan senin durmunu yasadigin duygulari cok iyi anliyabiliyorum seni.
Korkma canım bende 36dayım Dr yeri daraldığı için hareketlerinde azalma olur dedi 10saattir hareket etmıyo bi başlıyo 1saat sürüyor gönlünü ferah tut Allah'ın izniyle bişey olmaz inş sağlıcakla kucağımıza alırızBugün bebegimin eksikleri için alışverişe gittim ve baya uzun süre ayaktaydim 36 haftalık olduk yorgunluktan bebek hareket leri azalirmi ediyor ama çok değil huzursuz oldum.bu korku doğumu yaklaşan larda varmı bilmiyorum ama bende hat safhada kaybetmek korkusu ve doğum korkusu başladı. Rabbim tüm anne adayları ni sağlıkla bebeklerin e kavuşmak nasip etsin inşallah. ....
Kizlar dogum yaptim ama kendime daha yeni gelebildim...oglumu sadece dogunca gordum cok minik 1890gr kuvozde ama aglaya aglaya dogdu..cigerleri iyi ama cok fazla bilgim yok..ben daha iyiyim..biraz agrilarim var o kadar..

Allah bağışlasın canım maşallah bebişe gözün aydınKizlar dogum yaptim ama kendime daha yeni gelebildim...oglumu sadece dogunca gordum cok minik 1890gr kuvozde ama aglaya aglaya dogdu..cigerleri iyi ama cok fazla bilgim yok..ben daha iyiyim..biraz agrilarim var o kadar..
Kizlar dogum yaptim ama kendime daha yeni gelebildim...oglumu sadece dogunca gordum cok minik 1890gr kuvozde ama aglaya aglaya dogdu..cigerleri iyi ama cok fazla bilgim yok..ben daha iyiyim..biraz agrilarim var o kadar..
Allah analı babalı ablalarıyla birlikte büyütsün.Allah hepinizden razi olsun dualari iz sayesinde ayaktayiz oglum da guclu bir bebek..süt sagmaya basladim..spinal oldum ama alel acele alindigimdan karnim toktu cok kustum sezeryan sırasinda..Allah sizi de sag saglim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin tabi ki vaktin de dogsunlar..kimseyi uzmesinler..

Bugun benegin hareketleri azaldi doktorumu aradim saat 3 gibi o da hemen gel dedi..nst ye alindim kalp atislari dusmeye basladi acil olarak aldilarCanim gozun aydin. Kavustn yavruna. Allah saglik versin ikinize de. Gozlem altinda miydin, protein yuksekti idrarinda en son takip edebildigim kadariyla.