• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
aynen öyle canım sen iyi dayanmışsın benim pilim bitti 35. haftada ben artık evde dinleneyim diyorum son 2 gün. dün yine gece evde dolandım durdum sabahta sürünerek kalktım yine.
:) evet ama sen benden önce doğum yaparsın sanırım gerçi benim sezeryan olacak

Benimde sezeryan canım. yarın doktor kontrolüm var. günü kesinleştircez. ama daha önce görüştüğümüzde 8 ile 11 arası olur demişti. ben 10 kasım yada 11 kasım istiyorum hayırlısıyla.

Günaydın şekercim
gerçi ben girene kadar öğleyi geçti saat :KK70:
Sıcak su genelde iyi geliyormuş hatta evinde küvet filan varsa hastaneye gitmeden evde kasılmaları yaşayacaksan faydalı olabilir. Tabi yine de doktorumuza soralım nolur nolmaz.
Bi de böğürtlen yaprağı mı ahududu yaprağı mı ne bunun çayı da açılmayı kolaylaştırıyormuş ama düzenli içmeye başlamak lazım. Bi ara çarşıya çıktığımda alacağım inşallah.
Hurmayı zaten herkes biliyor :)
Bir de çömelme egzersizi yer silme filan açılmayı sağlıyormuş.
Hayırlısıyla bi atlatsaydık :)

Arkadaşımda yere otur hali falan sil dio :) inşallah atlatcz cnm.Öyle böyle derken bi bakmsz dogurmsz ;)

Kızlar ben kötüyüm :( kötü birsey oldu. Ocağı silerken beni elektrik çarptı demin :( kalbim küt küt atıyor :( bebeğim de şu an kıpirdama yok :( sizce birsey olmuş mudur :(

Canim spinal sezeryana ben acil alindim karnim tok girdim su da ictim onun icin kustum...yoksa bir onceki de spinal oldum cok rahattim..dun oldum simdi ayaktayim geziniyorum hastanede bebegimi de gormeye gittim...1 saate yakin suruyor ama tam 1 saat degil toplam yarim saat 45 dk felan..yani sirttan igne yapiliyor hic hissetmiyorsun..sonra zaten bebek dogana kadar biraz heyecan sonra bebegi gorunce rahatliyorsun...o orada aglarken seni dikiyorlar..sonra hemen cikariliyorsun...yani kolay ama sonradan biraz agrin oluyor ben 2 defa agri kesici vurdurdum 4 defa da serum taktilar..
Hayirlisiyla bizde atlatiriz insallah cnm yaa. Son zamanlar heyecan cok yapmaya basladim. Akl hep ameliyatta nolcak ya fenalasirsam kotulesirsem fln diye

Benim de esim grip 1 haftadir ona ihlamur yapip kendimde iciyorm 2 bardak acilma olayindan sonra biraktm o ayri ama 1 bardak ic bence kuzum bol meyve bol bal pekmez tuket bisecik kalmaz Allahin izniyle
İnşallah canım elimden geleni yapıyorum limonlu ballı su burun fıstığı mandalina parol bakalım inşallah geçer. Doktorda gribi pek takmıyor zaten:( doğumdan sonra anribiyotiği dayıycaz sana zaten enfeksiyon için bişeyciğin kalmaz diyor:olamaz: dedim ya önceden benim doktor çok rahat birde artık kanki gibi takılıyyoruz:KK48:

Canim spinal sezeryana ben acil alindim karnim tok girdim su da ictim onun icin kustum...yoksa bir onceki de spinal oldum cok rahattim..dun oldum simdi ayaktayim geziniyorum hastanede bebegimi de gormeye gittim...1 saate yakin suruyor ama tam 1 saat degil toplam yarim saat 45 dk felan..yani sirttan igne yapiliyor hic hissetmiyorsun..sonra zaten bebek dogana kadar biraz heyecan sonra bebegi gorunce rahatliyorsun...o orada aglarken seni dikiyorlar..sonra hemen cikariliyorsun...yani kolay ama sonradan biraz agrin oluyor ben 2 defa agri kesici vurdurdum 4 defa da serum taktilar..
Kuzum inşallah en yakın zamanda yavrun küvezden çıkacak kucağında eve döneceksiniz. İnşallah benim doğumda rahat geçer amin:dua:

Kizlar simdi bebegimin camasirlarini yikiycam da, omonun sivi bebek deterjaniyla yumusaticisi set halindeydi ondan almistim. 15 dk lik modda yikayip utuleyim diyorum. Bi de zibinlarda vs icten bisuru etiket var, bebekleri rahatsiz eder bu etiketler. Siz kestiniz mi ne yaptiniz?
Canım bende omo ile yıkadım bebek kıyafetlerini ama 15 dk değil 30 derece normal yıkama yaptım deterjan kalır diye korktum. Etiketleri hep kestim canım. Çünkü kocaman ve bebek teni çok narin. Küçük sürtünme bile tahriş edebilir. Kolay gelsin canım.

Kızlar ben kötüyüm :KK43: kötü birsey oldu. Ocağı silerken beni elektrik çarptı demin :KK43: kalbim küt küt atıyor :KK43: bebeğim de şu an kıpirdama yok :KK43: sizce birsey olmuş mudur :KK43:
canım ocaktan elektrik nasıl çarpıyo ki?? bi de öyle hafiften gıdıkladıysa elektrik bebişe bişey olmamıştır herhalde istersen yine de bi ara dr unu ya da bi acile git tabii.. ama sana bişey olmadıysa bebiş de iyidir galiba

Hemen hastaneye gıt cnm gecmiş olsun
eşimin işten gelmesini bekliyorum 3 buçuk gibi gelecek yanında telefon yok onun evde bırakıyor bazen bugünde evde kalmış :( anahtarı da yoktu. Mecbur bekliyorum hastane uzak :( Ağlıyorum bi taraftan hafif çok cılız bi kıpırdama hissettim böyle bi tarafa yaslanıp bazen sertlik yapıyor sanki öyle bir sertlik az önce hissettim ama tam net bi hareket hissedemiyorum :( kalbim küt küt atıyor ellerim titriyor paniklendim diye mi hissedemiyorum :( Çok tedirginim :( İnternette okudum küçük çarpmalarda birşey olmaz ama kalbi durabilir belki diyor :(

İnşallah canım elimden geleni yapıyorum limonlu ballı su burun fıstığı mandalina parol bakalım inşallah geçer. Doktorda gribi pek takmıyor zaten:KK43: doğumdan sonra anribiyotiği dayıycaz sana zaten enfeksiyon için bişeyciğin kalmaz diyor:olamaz: dedim ya önceden benim doktor çok rahat birde artık kanki gibi takılıyyoruz:KK48:
oyy canım benim tam bebiş heyecanı yaşıcan hastalık geldi :/ burun fıstığı ne bacım bu arada :p

Kizlar peki bebek coraplarini nasil yikadiniz? Hepsi karisir bunlarin, minicik minicik :)
Canım ben granül toz sabunla yıkadım uni babynin yumuşatıcısını kullandım ve tüm renkleri beraber attım :)) hiçç bişey olmadıı mis gibide koktularr. Küçük parçalarınıda eldiven çorap şapkalarınıda yıkama kesesinin içine koyarak yıkadım kaybolmadı da :))

eşimin işten gelmesini bekliyorum 3 buçuk gibi gelecek yanında telefon yok onun evde bırakıyor bazen bugünde evde kalmış :KK43: anahtarı da yoktu. Mecbur bekliyorum hastane uzak :KK43: Ağlıyorum bi taraftan hafif çok cılız bi kıpırdama hissettim böyle bi tarafa yaslanıp bazen sertlik yapıyor sanki öyle bir sertlik az önce hissettim ama tam net bi hareket hissedemiyorum :KK43: kalbim küt küt atıyor ellerim titriyor paniklendim diye mi hissedemiyorum :KK43: Çok tedirginim :KK43: İnternette okudum küçük çarpmalarda birşey olmaz ama kalbi durabilir belki diyor :KK43:
Canım sakin ol öncelikle panik yapma.iş yerınde baskasını arasan ulasamaz mısın

canım ocaktan elektrik nasıl çarpıyo ki?? bi de öyle hafiften gıdıkladıysa elektrik bebişe bişey olmamıştır herhalde istersen yine de bi ara dr unu ya da bi acile git tabii.. ama sana bişey olmadıysa bebiş de iyidir galiba
aşure yapmıştım canım ocağa suyu akmıştı biraz taşınca işim bitince cif ile silerken çakmak sesi çıktı hani elektrikli çakmağı varya halbuki çevirmedim düğmeyi ve çıt çıt çıt diye durmadan ses verdi bende ses veren ocağın üstünü oynadı şöyle üstünde ki demir dairesi var ya onu elimle düzelteyim dedim tam o sıra oldu ne olduğumu bilemedim çok aşırı küçük bi çarpma değilde belki 4 katı bi çarpma olsa ben ölebilirdim belki :( hemen ocağın fişini çektim çünkü çıt sesi hiç susmadı.... çok korktum bebeğime bir şey olcak diye :( Kalbim hala küt küt atıyor. Eşimi bekliyorum :( gelsin gitcem

Back
X