• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Ay inşAllah benim doğum yapacağım hastanedede öle oluyodur.benim arkadaşım izmirde bir devlet hastanesinde hemşire.ay ozaman ben koskoca profesore jilet yapıp çıkmıyım ayıp olur :) ağdacı yolları göründü bana desene...
Koskoca profesöre jilet yapıp çıkmamak:KK70: ay çok güldüm kız:KK70: benimki uzman ben boşuna mı uğraştım okadar:KK70:

Yorumlarinda iyi dilek ve dualariyla yanimda olan herkese cok tesekkur ediyorum. Olay su ki kizce dun benim aldigim ilaclarin etkisiyle gecirdigim ufak bi spazm sonrasi stres yapip kalp atislarini yukseltip ilk kakasini yapti. Sonrasinda hizla suyum azaldi ve acilma basladi doktorum beklemeyelim anneye de risk almaya basliyoruz dedi. Neyse girdik hersey guzel hazir olun kakasiyla geliyor dedi yenidogan doktoru ilk muayenesi ile kilo haftasiyla uyumlu ama akciger enfeksiyon gosteriyor dedi kapti goturdu kizimi sadece yanaginin sicakligini birkac saniye alabildim :KK43: durumu kontrol altinda yaklasik 10 gun kalicak gibi gorunuyor. Ne hayallerim vardi suslu puslu takimlarini giydirip logusa taclarimizi takip fotografcimiza pozlarimiz olucakti nasip iste.. simdi tek temennim onun sagligina kavusmasi sadece..
Canım inşAllah sağlıkla kavuştuğunuzda ki Allahın izniyle en kısa zamanda kavuşacaksınız , bolbol süsler püsler fotolarınızı çekilirsinizz.zor bi durum ama hepsi gececek...

G gonull
@ruby87 nerdesin kuzu hani bu hafta gelecektin? Persefon Persefon sende yoksun bikaçgündür sanki?
Enfeksiyonla zehirlenme gecirdim kizlar bi de bobrekler buyumus takipe alindim pzt serum takildi yatip duruyorum ya da hastaneye gidiyorum iste whatsup grubunda uygun oldukca geriden geriden yazabildim sadece.. bebis iyi en son nst de 170lere cikmisti kalp atislari ama doktor bisey demedi kasilmam yoktu. Antibiyotik basladim bugun iyiyim ama toparliyorum burda durumlar ne? Goremedim hic umarim.herkes iyidir:anneadayı::nazar:

Koskoca profesöre jilet yapıp çıkmamak:KK70: ay çok güldüm kız:KK70: benimki uzman ben boşuna mı uğraştım okadar:KK70:
Hahahah yok kız o manada demedim aslında.adam dicek okadar okudum ettim yurtdışlarında uzmanlık yaptım ,katır kutur bir kutucuk görmek için mi dicek :) senin doktor şanslı mis gibi ohhh :)

Bir arkadasimiz sormus sanirim bebegim 36 hafta degil 35 hafta 2 gunluktu canim 2200 gr dogdu boy olcumu yanimizda yapilmadi birazdan yanina gidicem insallah..
Gecen ben de nstye baglandigimda doktorum 32den sonrasini endise etme demisti canim biraz enfeksiyona acik oluyorlar ama insallah toparlar bebisin canim biran once kucaklayip evine saglikla goturebilirsin:KK200::nazar: simdi durumu nasil? Ne kadar yukselmisti kalp atisi?

Benim kızım 3700 doğdu kafa ölçümüde öndeydi 4 kiloya kadar sorun olmuyor canım birde benim doktorum 40. Haftada 1 hafta daha bekleyelim olmazsa suni sancıyla başlatırız demişti.. bencede dene en güzeli normal doğum bir aksilik çıkmadıkça:rapci:benim eşimde normali çok istiyor epiduralli normal doğuma bile karşı o derece:işsiz:
Yukardaki yorumlarına katılıyorum adı üstünde normal doğum istiyorsa güzel olur tabisi:)) ama eşinin yorumları:KK70: epidurale bile karşı derken bi denesin bence sonraki yorumları daha önemli:ıslık:

Yorumlarinda iyi dilek ve dualariyla yanimda olan herkese cok tesekkur ediyorum. Olay su ki kizce dun benim aldigim ilaclarin etkisiyle gecirdigim ufak bi spazm sonrasi stres yapip kalp atislarini yukseltip ilk kakasini yapti. Sonrasinda hizla suyum azaldi ve acilma basladi doktorum beklemeyelim anneye de risk almaya basliyoruz dedi. Neyse girdik hersey guzel hazir olun kakasiyla geliyor dedi yenidogan doktoru ilk muayenesi ile kilo haftasiyla uyumlu ama akciger enfeksiyon gosteriyor dedi kapti goturdu kizimi sadece yanaginin sicakligini birkac saniye alabildim :KK43: durumu kontrol altinda yaklasik 10 gun kalicak gibi gorunuyor. Ne hayallerim vardi suslu puslu takimlarini giydirip logusa taclarimizi takip fotografcimiza pozlarimiz olucakti nasip iste.. simdi tek temennim onun sagligina kavusmasi sadece..
Kiyamam:110: umarim toparlar canim.biran once de yine taclari takip suslenip.cwkersiniz o fotolari :nazar: endiselenme canim hic toparlayacak diye dusun hep eskisi gibi degil artik hem erken mudehale edilmis anladigim kadariylaara ara haber ver bizi de habersiz birakma canim Allah bebegine biranonce toparlanma gucu versin:nazar:

sevgili deneyimli anneler sizlere bir sorum olacak.
ben tembeli hala hastane çantamı hazırlamadım. yavaş yavaş yapacağım artık.
bebek bezi kaç tane koydunuz?
kendim için depend emici külotlardan aldım, onlardan kaç tane olur? ayrıyetten ped lazım olur mu?
bebeğe kaç tulum gerekir ki acep?
şu an için normal doğum bekliyorum ama kısmet tabi sezaryen de olabilir, ne kadar kalacağımız belli değil o yüzden.
Günlerimiz aynı canım henüz benim çantamda hazır değil herşeyi yıkayıp ütüledim çantaya koyması kolay sonra koyarım 2 hafta sonra falan..urasha arkadaşımızın yazdığına aynen katılıyorum.bende bebiş için 3 takım koyacağım.

Melan-kolik Melan-kolik canim hayirlisiyla yaptin dogumunu minnosun da kisacik bi tedaviyle kucagina alacaksin ins her zaman hayirli saglikli haberlerini al minigin icin dualarimiz sizinle :anne:

Yukardaki yorumlarına katılıyorum adı üstünde normal doğum istiyorsa güzel olur tabisi:)) ama eşinin yorumları:KK70: epidurale bile karşı derken bi denesin bence sonraki yorumları daha önemli:ıslık:
:KK48::KK48:Ama ben eşime her zamanki gibi toz konduramıyorum:süslü:bel ağrısı yapıyormuş ondan mütevellit eşimcim beni düşünüyor:KK60:

Baştan abarttı bizim Kasım bebeleri :KK46: hayırlısı kuzum ya zaten şu zamana kadar normal sezeryan diye düşünmedim. Sağlıklı olsun yeter dedim. 4 sene bekledik paşamızı hayırlısı nasılsa öyle olsun inşallah.
İnşallah hayırlısıyla normal yada sezeryan farketmez sağlıkla kucağına al canım. Sezeryan eskisi gibi değil artık bence ardarda ağrı kesici veriyorlar zaten. Haa normal doğum adı üstünde normal olan o zaten ama olmuyorsa da zorlamanın alemi yok akışına bırak canım hakkında hayırlısı inşallah. Paşanda sağlıkla gelsin inşallah.

Canım benim inşallah sende iyileşirsin kuzunda küvezden çıkar cicilerinizle bol bol foto çekinirsiniz üzülme sakın. Allah analı babalı büyütsün.

Iyi aksamlar kizlar cok sukur iyiyiz biraz agrilarim devam ediyor dun kizlarim saat 2 de eve getirdik kuzularim mis gibi rabbim sizlerede bu duyguyu saglikla yasatsin insallah cuma gunu randevum vardi saat 3 de ultrasonda sag tarafimdaki meyranin 4 cm suyu azaldigi icin acil yatis yapildi saat 22=20 de sipinal dogum yaptim kizlarimin ilk seslerini ilk aglayislarini duymak cok guzeldi ama erken geldikleri icinde korkuyordum 35+4 de dogum olunca dua ettim kizlarim cok sukur 3 gunluk kuvez sonunda evimize geldik dun gece uykusuz her geceye imzamizi atmis olduk :))) onlar benim canlarim cok tatlilar umarim sizlerde cok iyisiniz buradan 5 gun ayri kaldim sizleri seviyorum 8 aylik maceramiz i sizlerle paylastim hakkinizi helal edin canlar .... saglikla kavusun minnoslarimiza ...ecmain
Canimmm gozunuz aydin miniklerine kavusmussun Rabbim hayirli saglikli uzun omurler nasip etsin insallah
Misss yavrularini kokla benim icin
bir ara 4cocuklu hayatin nasil gittigini anlatirsin cok merak ediyorum :))
Benim iki cocukla nevrim dondu :))resmen totom yer gormuyor ://

Bebginin durumu nasil canim.sen nasil oldun.
Canim bebek dun gece solunumunda sıkıntı olmus ciger gelistirici igne yapmislar simdi iyiymis...serumla ve sık sık sut sagip goturuyorum onlarla besleniyor..simdilik iyi bebegim 1 hafta kalacak hastanede kuvozde..sukurler olsun Allah ima...Allah hepimizin yavrusunu bagislasin

Back
X