• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Bi de kizlar hastane cantasina bebisin kiyafetlerini ayri koydunuz degil mi? Ne sekilde ayri koydunuz? Bana da fikir verin :) Aklimda tül keseye koymak var ama keselerin de en buyukleri bile cok buyuk degil, baska bi fikri olan var mi?
Buyuk cift seritli kapanan buzdolabi posetlerine koydum canim ben. Extra buyuk boylari da var migrostan aldim kolorplast.. kendi pijamalarimi bile onlara koydum canim ;)

Bi de kizlar hastane cantasina bebisin kiyafetlerini ayri koydunuz degil mi? Ne sekilde ayri koydunuz? Bana da fikir verin :) Aklimda tül keseye koymak var ama keselerin de en buyukleri bile cok buyuk degil, baska bi fikri olan var mi?
Canım kendi iç çamaşırlarını ayrı özel eşyaların deodorant diş fırçası vb ayrı pijamalarla ayrı bebeğin bakım ürünleri ayrı hemşireye verilcek takım ayrı birde yedek 2 takım ayrı paket yap bence. Poşette olur bu paketler sorun değil. Terlik battaniye hepsi ayrı olsa iyi olur yani. Ped olarak ben orkid gece aldım. Depend alcaktım arkadaşım hiç gerek yok dedi bebek bezi prima koymuş ilk gece sabaha orkid kullanmış okadar canım. İstersen depend al sen bilirsin.

Arkadaslar ben dalan roxinin sabun tozunu aldim yikadim misler gibi kokuyo. Yumusatici kullanmayin bevce alerji olabikiyormus bebisler. Kimse onermiyo yani. Cok heyecanliyim ctesi gitcem bende doktora bakalim ne diycek cati muayenesi yapacakmim bi an once dogsa hayirlisiyl

Yaa kalıntı kalıyor dediler ama ben yine de dalan roxy aldım. Yıkadıktan sonra tekrar deterjansız da yıkadım 1 program ama kalıntı bırakmış yine de :KK64: yumuşatıcı bende kullanmıyorum

Valla yipranmasina yipraniyor insan ama insan bebegine bisey olacak diye daha cok endiseleniyor persembe kontrolumuz bakalim ne cikacak canim:anneadayı:
Sürekli kontrol etmiyorlar mı hastanede canım? Niye perşembeyi bekliyosun ki. İnşallah bişey olmaz bebeğine üzme kendini sağ salim atlatırsın bunuda. Bende kv nin günahını aldım onunla uğraşmaktan giremedin sandım topiğe:)

Yorumlarinda iyi dilek ve dualariyla yanimda olan herkese cok tesekkur ediyorum. Olay su ki kizce dun benim aldigim ilaclarin etkisiyle gecirdigim ufak bi spazm sonrasi stres yapip kalp atislarini yukseltip ilk kakasini yapti. Sonrasinda hizla suyum azaldi ve acilma basladi doktorum beklemeyelim anneye de risk almaya basliyoruz dedi. Neyse girdik hersey guzel hazir olun kakasiyla geliyor dedi yenidogan doktoru ilk muayenesi ile kilo haftasiyla uyumlu ama akciger enfeksiyon gosteriyor dedi kapti goturdu kizimi sadece yanaginin sicakligini birkac saniye alabildim :KK43: durumu kontrol altinda yaklasik 10 gun kalicak gibi gorunuyor. Ne hayallerim vardi suslu puslu takimlarini giydirip logusa taclarimizi takip fotografcimiza pozlarimiz olucakti nasip iste.. simdi tek temennim onun sagligina kavusmasi sadece..
Benimde oyle canim hayaller suya gomuldu.saglikli olsun gerisi onemli degil.insallah kuvezde cok fazla kalmaz bbisin.bizim bugun 15 gun oldu kizimdan ayri kalali.
Simdi yavruna antibiyotik baslarla hemen toparlar insallah.nefes almasinda problem yok degilmi.

gene kım dogurduuuuuuuuuuuuuuu bızımkıler ekım bebesı oldu cıktı :))

saka bı yana rabbım hayırlısını nasıp etsın bebıslerını kucagına alan arkadaslarımı tebrık edıyorum ınsallahh ıyılerdır darısı bızlerın basına olsun dualrım sızlerle kızlar opuyorummm

Şu ana kadar Kasım anneleri sezeryan ilerledi galiba :KK56: gerçi erken doğumlar olduğu için sezeryan. Sezeryan olacakları içinde diğerlerinin erken tarih :KK64:

Normal doğum yapanlar sayılı olcak galiba.bende ona dikkat ediyrm hep sezeryan gidiyrz.planlı dogumlar da öyle gidio.Hadi hayrlsi bakalım ;)

Back
X