• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Mide gazı çok olan var mı? İki lokma yesem deliricem akşamları :( odadan kaçıp kaçıp garklıyorum :)

Mide gazı çok olan var mı? İki lokma yesem deliricem akşamları :KK43: odadan kaçıp kaçıp garklıyorum :)

:cry: mide didin :KK42: ayy ben nazar ettim galiba 3-4 gündür midem felaket hatta şuan da öyle kazanı koymuşlar mideme kaynadıkça kaynıyor :cry: geçmiş olsun

Sezeryan olmak istiyorum ama sizce 38 hafta cok mu erken??
Oğlum 38+2 günken sezeryanla doğdu ..bir problem yaşamadık ama anne karnında fazladan kalınan 1 tek gün bile kardır Bebek için ...ilk doğumsa sancınızı bekleyin bence doğal sezeryan gibi olsun bebeğiniz karar versin doğacağı tarihe ben beklemediğim için çok pişmanım ...4.200 doğdu 38 de 40 kadar belki iyice kilo alacaktı normal olmayacaktı belki ama en azından gönüllü sezeryan olmayacaktı kendim istedim sayılır çünkü ..resmen kendime işkence yaptım yanı ...neyse Allah kolaylık versin yinede

Normal dogumdan korkuyorum :KK43:( sezeryan daha sicak geliyor bana evet ilk dogum ama bilemiyorum kesin sezeryan olacak da 38 de olsa bi skinti olur mu onu kestiremiyorum

Bende Buaralar dertliyim yKızımın bir ismi bile yok deliricem ya :deli:4 yıl önceki mesajlarımı okudum forumda oğlum olacağını öğrendiğimde yazmışım .kızım olsaydı eğer melek,özüm,tutku,lina birini koyacaktım ismini diye .. Allahım şimdi isim yok kitlendim resmen hiç biri benim işim birşey ifade etmiyor ...oğlum emir Kayra kızımda iki isimli olacak sanki bir tane bulmuşuz gibi eşim 2 istiyor ...bir ismi arya olsun dedi kayraya uyumlu olsun diye bugün ama ben hiç ısınamadım bir anlamı yok doğru düzgün ...klasik isimleri sevmiyorum anlamı güzel olsun istiyorum değişik olan isimleri seviyorum ama onlarda söylenişleri garip oluyor diyor eşim ...isim koymak hiç bu kadar zor olmamıştı en son kimliğe Vildan yazdırıcam kendi isimi mi yanı :silah: Millet rüyasında isim görüyormuş filan bana niye olmuyorsa :)))))))))

:cry: mide didin :KK42: ayy ben nazar ettim galiba 3-4 gündür midem felaket hatta şuan da öyle kazanı koymuşlar mideme kaynadıkça kaynıyor :cry: geçmiş olsun

Aaol xanım ölcem artık ya :/ en son kusmaya gidiyo kusup rahatlıyorum şimdi yine öyle yaptım yatıp uyucam :( bitse de gitsek raddesine geldim artık :(

Normal dogumdan korkuyorum :KK43:( sezeryan daha sicak geliyor bana evet ilk dogum ama bilemiyorum kesin sezeryan olacak da 38 de olsa bi skinti olur mu onu kestiremiyorum
Olmaz 38 .zaten doğum haftası birşey olmaz bence eğer Bebek'te sıkıntı yoksa

Sırt ağrısı çeken var mı kızlar.benim son 4 gündür müthiş sırtım ağrıyor.gece 4-5 krz eşimi kaldırıp sırtımı ovduruyorum amamrn fazla 1 saat rahatlıyorum.bebek sağda daha çok.sağ tarafımı acıdan hissetmiyorum artık neredeyse.her tarafım ağrıyor ya.niye böyle oldum ben bu sefer.oğlumda hiç böyle şeyler yaşamadım ben.hoplaya zıplaya bitirmiştim gebeliğimi.

Sırt ağrısı çeken var mı kızlar.benim son 4 gündür müthiş sırtım ağrıyor.gece 4-5 krz eşimi kaldırıp sırtımı ovduruyorum amamrn fazla 1 saat rahatlıyorum.bebek sağda daha çok.sağ tarafımı acıdan hissetmiyorum artık neredeyse.her tarafım ağrıyor ya.niye böyle oldum ben bu sefer.oğlumda hiç böyle şeyler yaşamadım ben.hoplaya zıplaya bitirmiştim gebeliğimi.

Gece değil de sabahları çok fena sırt ağrısıyla uyanıyorum ben de ama gün içinde ağrım olmuyor genelde. İlk hamilelikler daha rahat oluyor bir de sanki. Oğluma hamileyken ben de hamile olduğumu bile anlaşmamıştım. Bulantı kasılma kramp reflü vs hiçbirini yaşamadım. Ama bu defa hepsi mevcut :(

Gece değil de sabahları çok fena sırt ağrısıyla uyanıyorum ben de ama gün içinde ağrım olmuyor genelde. İlk hamilelikler daha rahat oluyor bir de sanki. Oğluma hamileyken ben de hamile olduğumu bile anlaşmamıştım. Bulantı kasılma kramp reflü vs hiçbirini yaşamadım. Ama bu defa hepsi mevcut :(

Her hamilelik farkli oluyor iste bende bunda cok daha rahatim..

Yalniz bu gece cok fena oldum bacagima krampa benzer bit agri girdi kramptan farkliydi agridan cok uyusma hissettmeme oldu bir bayan bu sekilde felc gecirdigini soylemisti cok korktum zoraki banyoya gittim soguk su tuttum ve gecti cok sukur

Daha neler gorcez bakalim bunun dogumu var dogum sonrasi var Allah hepimize kolaylik versin

Günaydınnnnn güzell annişler bugün doktor kontrolümüz varr paşamızı görmeye gidiyoruzz:KK71: doğuran arkadaşları tebrik ediyorum inşallah bebişleriyle sağlıklı bi şekilde evlerine dönerler:KK36::KK36::KK36: kasım ayını beklerken onları gördükçe kendimden de korkmaya başlıyorum ani süprizle karşılacaşacam diye :KK17:herşeyin hayırlısı sağlıkla gelirler inşallah

Bende Buaralar dertliyim yKızımın bir ismi bile yok deliricem ya :deli:4 yıl önceki mesajlarımı okudum forumda oğlum olacağını öğrendiğimde yazmışım .kızım olsaydı eğer melek,özüm,tutku,lina birini koyacaktım ismini diye .. Allahım şimdi isim yok kitlendim resmen hiç biri benim işim birşey ifade etmiyor ...oğlum emir Kayra kızımda iki isimli olacak sanki bir tane bulmuşuz gibi eşim 2 istiyor ...bir ismi arya olsun dedi kayraya uyumlu olsun diye bugün ama ben hiç ısınamadım bir anlamı yok doğru düzgün ...klasik isimleri sevmiyorum anlamı güzel olsun istiyorum değişik olan isimleri seviyorum ama onlarda söylenişleri garip oluyor diyor eşim ...isim koymak hiç bu kadar zor olmamıştı en son kimliğe Vildan yazdırıcam kendi isimi mi yanı :silah: Millet rüyasında isim görüyormuş filan bana niye olmuyorsa :)))))))))
Biri alya olabılır gokyuzu demek

Back
X