- 23 Nisan 2012
- 1.211
- 3.537
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #56.421
Mide gazı çok olan var mı? İki lokma yesem deliricem akşamları
odadan kaçıp kaçıp garklıyorum :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mide gazı çok olan var mı? İki lokma yesem deliricem akşamlarıodadan kaçıp kaçıp garklıyorum :)
Sezeryan olmak istiyorum ama sizce 38 hafta cok mu erken??
Oğlum 38+2 günken sezeryanla doğdu ..bir problem yaşamadık ama anne karnında fazladan kalınan 1 tek gün bile kardır Bebek için ...ilk doğumsa sancınızı bekleyin bence doğal sezeryan gibi olsun bebeğiniz karar versin doğacağı tarihe ben beklemediğim için çok pişmanım ...4.200 doğdu 38 de 40 kadar belki iyice kilo alacaktı normal olmayacaktı belki ama en azından gönüllü sezeryan olmayacaktı kendim istedim sayılır çünkü ..resmen kendime işkence yaptım yanı ...neyse Allah kolaylık versin yinedeSezeryan olmak istiyorum ama sizce 38 hafta cok mu erken??
4 yıl önceki mesajlarımı okudum forumda oğlum olacağını öğrendiğimde yazmışım .kızım olsaydı eğer melek,özüm,tutku,lina birini koyacaktım ismini diye .. Allahım şimdi isim yok kitlendim resmen hiç biri benim işim birşey ifade etmiyor ...oğlum emir Kayra kızımda iki isimli olacak sanki bir tane bulmuşuz gibi eşim 2 istiyor ...bir ismi arya olsun dedi kayraya uyumlu olsun diye bugün ama ben hiç ısınamadım bir anlamı yok doğru düzgün ...klasik isimleri sevmiyorum anlamı güzel olsun istiyorum değişik olan isimleri seviyorum ama onlarda söylenişleri garip oluyor diyor eşim ...isim koymak hiç bu kadar zor olmamıştı en son kimliğe Vildan yazdırıcam kendi isimi mi yanı
Millet rüyasında isim görüyormuş filan bana niye olmuyorsa :)))))))))mide didin
ayy ben nazar ettim galiba 3-4 gündür midem felaket hatta şuan da öyle kazanı koymuşlar mideme kaynadıkça kaynıyor
geçmiş olsun
Olmaz 38 .zaten doğum haftası birşey olmaz bence eğer Bebek'te sıkıntı yoksaNormal dogumdan korkuyorum( sezeryan daha sicak geliyor bana evet ilk dogum ama bilemiyorum kesin sezeryan olacak da 38 de olsa bi skinti olur mu onu kestiremiyorum
Aaol xanım ölcem artık ya :/ en son kusmaya gidiyo kusup rahatlıyorum şimdi yine öyle yaptım yatıp uyucambitse de gitsek raddesine geldim artık
![]()
Sırt ağrısı çeken var mı kızlar.benim son 4 gündür müthiş sırtım ağrıyor.gece 4-5 krz eşimi kaldırıp sırtımı ovduruyorum amamrn fazla 1 saat rahatlıyorum.bebek sağda daha çok.sağ tarafımı acıdan hissetmiyorum artık neredeyse.her tarafım ağrıyor ya.niye böyle oldum ben bu sefer.oğlumda hiç böyle şeyler yaşamadım ben.hoplaya zıplaya bitirmiştim gebeliğimi.
Uyuyamiyorum artik ve arada sancilaniyorum off
Gece değil de sabahları çok fena sırt ağrısıyla uyanıyorum ben de ama gün içinde ağrım olmuyor genelde. İlk hamilelikler daha rahat oluyor bir de sanki. Oğluma hamileyken ben de hamile olduğumu bile anlaşmamıştım. Bulantı kasılma kramp reflü vs hiçbirini yaşamadım. Ama bu defa hepsi mevcut![]()
Biri alya olabılır gokyuzu demekBende Buaralar dertliyim yKızımın bir ismi bile yok deliricem ya4 yıl önceki mesajlarımı okudum forumda oğlum olacağını öğrendiğimde yazmışım .kızım olsaydı eğer melek,özüm,tutku,lina birini koyacaktım ismini diye .. Allahım şimdi isim yok kitlendim resmen hiç biri benim işim birşey ifade etmiyor ...oğlum emir Kayra kızımda iki isimli olacak sanki bir tane bulmuşuz gibi eşim 2 istiyor ...bir ismi arya olsun dedi kayraya uyumlu olsun diye bugün ama ben hiç ısınamadım bir anlamı yok doğru düzgün ...klasik isimleri sevmiyorum anlamı güzel olsun istiyorum değişik olan isimleri seviyorum ama onlarda söylenişleri garip oluyor diyor eşim ...isim koymak hiç bu kadar zor olmamıştı en son kimliğe Vildan yazdırıcam kendi isimi mi yanı
Millet rüyasında isim görüyormuş filan bana niye olmuyorsa :)))))))))