- 16 Ekim 2015
- 1.721
- 2.312
- 133
- 42
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #56.441
Günaydın canlar
Mükemmel bir Cuma günü daha. Yarın hafta sonu, sonunda
Hayırlı Cumalar herkese...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Günaydın kızlar hayırlı cumalar vee bugün son iş günüm sonunda izne ayrılıyorum![]()
Günaydın canlarMükemmel bir Cuma günü daha. Yarın hafta sonu, sonunda
Hayırlı Cumalar herkese...

:) oh rahatladım yaa sağol cnm inş ddiğin gibi geçerr benimkide :)Canım hiç gözünde büyütme ınan hiç acimiyor. Saniyelik zaten hemen olup bitiyor
Ohhh ne guzel. Ayagini uzata uzata otur yat. Benim 3 haftam var daha.Günaydın kızlar hayırlı cumalar vee bugün son iş günüm sonunda izne ayrılıyorum![]()
Aynen ikinci hamilelik daha zor benim için de. Yaş faktörü olabilir tabiGece değil de sabahları çok fena sırt ağrısıyla uyanıyorum ben de ama gün içinde ağrım olmuyor genelde. İlk hamilelikler daha rahat oluyor bir de sanki. Oğluma hamileyken ben de hamile olduğumu bile anlaşmamıştım. Bulantı kasılma kramp reflü vs hiçbirini yaşamadım. Ama bu defa hepsi mevcut![]()
Ay evet arkadaşlar yaAynen ikinci hamilelik daha zor benim için de. Yaş faktörü olabilir tabi
Benim 3. Hamileligim daha rahatti sancisizdi en azindan.Ay evet arkadaşlar yacnntrm yani artık iflahım kesildi ...hakkaten 2.hamilelikler daha zor düşünüyorum bende ...Allah beterinden korusun ama çekmediğim dertler çile kalmadı modunda yaşıyorum resmen :)))))Ağrı'lar sızılar ,kramplar.kanama , bulantı ,bacak Ağrı'sı ,bel kalça tutulması sızım sızım sızlayan eski sezeryan dikiş yerleri birde evde ilgi bekleyen bir çocuk hepten zor oldu madalyayı hakettim diyorum eşime sağlıkla doğurursam inşallah ... rabbim 2. 3. Bebeği düşünenlere kolaylık versin
Ohhh ne guzel. Ayagini uzata uzata otur yat. Benim 3 haftam var daha.
Gunaydin kizlar.
çok sağol tatlım darısıda sana inş biraz dinlenelim ama yaa zaten çok yorulduk 35 de pes ettim ben :)Günaydınnn
ne mutlu sanaaa kurtuluyorsunn :) benim daha 2 haftam varr![]()
Günaydın hayırlı cumalar... üst üste üç yastık resmen oturur vaziyette bir gece geçirdim şükür yastık işe yaradı birde süt içtim... ama sabah hiç uyumamış gibi elim yüzüm şiş bir vaziyette kalkmak... son bir ay kaldı şükür...
Bunada sukur senin cok yakinmis hastane ile ev arasi.aksam sen gittiginde 1 gunluk sut gotursen.ben hastaneye biraktim sutleri onlar veriyorlar.evde dolaptada sutler birikti.ben kendi memleketimde kuvez bulamadim taaa manisalarda yavrum.
Sacli bebegin olacak annesi benim bebegim 33 haftalik sırma saçlı bir oglum oldu..ama nasil bir yanma cektim..ejderha gibi ates sacacam diyordum...bogazima kadar cikiyordu mide yanmamGünaydın bende 2 yastıkla yatıyorum süt içiyorum ama yinede gece uyanıyorum mide yanmasıyla alışacaz heralde çift yastığa gerçi boynum tutuluyor öylede ayy son zamanlar ne zormuş
Hadi gözün aydın olsun iyice bu dinlen artık canım fazlasıyla yoruldun zatiGünaydın kızlar hayırlı cumalar vee bugün son iş günüm sonunda izne ayrılıyorum![]()
Anladım canım urkuyor İnsan o yuzden:) bu arada sen ndn acele dogum ypmak iatıyosun onu anlayamadım hurma yer silme fln nedenki dha erken degılmıCanım elle alttan kontrol ediyor doktor. Zaten eline ultrason jeli sıkıyor o yüzden eli kolayca kayıyor saniyelik olup bitiyor. 37+1 de bugün oldum canim
Hadi gözün aydın olsun iyice bu dinlen artık canım fazlasıyla yoruldun zati