• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Hadi inşallah Allah gönlünüze göre versin çok heyecanlı tayin beklemek :))

Çok geçmiş olsun canım:KK43:

aminn canım yaa ben üniversitede çalışıyorum bizde tayin olayı tam bir işkence 3 yıldır uğraşıyorum olmadı bende inatla tekrar başvuru yapacam belki bebeğimin şansına bu sefer olur :)

Ciktik doktordan biz:KK49: 48 cm 2500gr olmus sipacik.bir aksilik olmadigi surece bir gun bir gündür deyip 9 kasim gibi planladık dogumu.:anne:allahim yardimcimiz olsun. 4 5lt su icmeye devam boyle olunca wc :halay::halay:bol yuruyus....
Maşallah kuzucuga :nazar: ohh tarihte kesinleşmiş hayirlisi ile gelsin canım

Yok canim bu hafta komple iyilesmeye yonelik tetkikler yapildi ilac yazildi vs. Bebisin kalp atislarina bakildi soyle bir suyuma bakildi genel olarak cokayrintiya girmeden persembe anibiyotigim bitmis olacak ozaman hem tekrar kultur yapilip kan testlerime bakilicak ayrintili muayene yapilir bi de 2 hafta sonra da bobrek icin takipe gidicem.. yamuldum canim bildigin Allah beterinden korusun hepimizi:KK200::nazar::anneadayı:
Ay canım benim yaaa. İnşallah bütün testler temiz çıkar. Sen iyi olda bebek de daha iyi olur. Geçmiş olsun tekrar.

Hayırlı cumalar kızlar:KK200:
Aranızda bu BİMe gelen tüplü sacdan alan var mı?annem kullanıyor ama başka marka elektrikliler çabuk bozuluyormuş kararsız kaldım:işsiz:

aminn canım yaa ben üniversitede çalışıyorum bizde tayin olayı tam bir işkence 3 yıldır uğraşıyorum olmadı bende inatla tekrar başvuru yapacam belki bebeğimin şansına bu sefer olur :)

Hmm evet üniversite olunca tayin işi zor gerçekten. Eşi gittiği halde kendisi gidemeyen bir tanıdık vardı 2 yıl durdu eşinden ayrı sonra ne oldu bilmiyorum. İnşallah bebeğin uğuruyla olur bu yıl tayinin istediğin yere canım.

Sürekli ağlıyorum.eşimin yaptığı en ufak şeyler beni müthiş kırıyor.o da maaşallah hanım hamile azcık anlayım alttan alayım demiyor.sıkılıyorum.eksiklerim var ama kocamla gidip alma imkanım yok.nasıl öğretmen anlamadım.milletin kpcası da öğretmen ya boş günü var ya 3 de 4 de geliyor.benim ki 6 dan önce gelmiyor.gelince yorgun zaten.oğlumda okuldan o saatte geliyor.yemek sofra derken 7 yi geçiyor.o saatren sonra hiçbi iş yapılmaz.haftasonu da oğlum çok hareketli onun peşinde koşmaktan hiçbirşeye bakamıyoruz.eşim ben oğlanla çıkmak istemiyorum diyor.herşey bana kalıyor.benimnde erken doğum riskin var diye gıdım gıdım iş yapıyorum.kendi arabamız var ama arabaya oturup da rahatça gidip gelip işimi halledemiyorum.

Ay canım benim yaaa. İnşallah bütün testler temiz çıkar. Sen iyi olda bebek de daha iyi olur. Geçmiş olsun tekrar.
İnşallah canım :KK36:
@sadece biri Canım ben pazarı pazartesiye bağlayan gece kötüleştim ishal kusma oldu zehirlenmişim, Sabahtan hastaneye gittik serum bagladılar testler tetkikler yapıldı. Kan değerlerime idrar ve dışkıya bakıldı enfeksiyon da geçirdiğim tespit edildi hepsi birarada oldu. O sırada tam batın ultrason yapıldı ordada böbreklerde sorun cıktı. Büyüme olmuş vs. takibe alındı canım. antibiyogram kultur sonucları beklendi antibiyotik baslamadılar hemen. semptom gidericiler yazıldı bi de istirahat verildi ertesi gun ates de basladı. Yattım yine.. kultur sonuclarım cıkınca antibiyotige basladık.. Ama iyiyim canm şimdi bulantı, biraz halsizlik ve bel sırt agrısı kaldı sadece o ilk gunku hallerim yok Allahtan :110:perşembe de tekrar kontrolum olacak, bebişe de bakılcak canım 2 haftaya da bobreklere bidaha bakılcak öyle işte burayı da takip edemedim pek neler olmuş neler bitmiş hep kaçırdım :110:@sadece biri

Sürekli ağlıyorum.eşimin yaptığı en ufak şeyler beni müthiş kırıyor.o da maaşallah hanım hamile azcık anlayım alttan alayım demiyor.sıkılıyorum.eksiklerim var ama kocamla gidip alma imkanım yok.nasıl öğretmen anlamadım.milletin kpcası da öğretmen ya boş günü var ya 3 de 4 de geliyor.benim ki 6 dan önce gelmiyor.gelince yorgun zaten.oğlumda okuldan o saatte geliyor.yemek sofra derken 7 yi geçiyor.o saatren sonra hiçbi iş yapılmaz.haftasonu da oğlum çok hareketli onun peşinde koşmaktan hiçbirşeye bakamıyoruz.eşim ben oğlanla çıkmak istemiyorum diyor.herşey bana kalıyor.benimnde erken doğum riskin var diye gıdım gıdım iş yapıyorum.kendi arabamız var ama arabaya oturup da rahatça gidip gelip işimi halledemiyorum.
Can'ım selam öncelikle laktozsuz süt biraz iyi geldi mi merak ettim midene.Bir de bunları kendine hiç dert etme eksiklerden çok bebişine senin huzurun iyi gelecek bırak bazı şeyler eksik olsun nazar boncuğu olsun o da .Ama olmazsa olamazlar için de internetten bak hiç dolaşma alacağın herşey internette çok daha uygun fiyata çok daha fazla çeşit oluyor sanırım ben üç parça aldım bebişe gidip bakarak herşeyi internetten aldım , biraz alışveriş merkezlerine uzak oturuyoruz diye. Öyle hallet sen de bunlaı kendine hiç dert etme . Üzüldüğünü görünce yazmak istedim :)

Allah korusun getirme aklına öyle kötü şeyler canım. Amin Allah bir kolayını verir inşallah iki çocukla birden uğraşıcaz doğum sonrası..

Hadi gözün aydın canım şevkle çalış bugün :))

Yaş etkiliyor olabilir evet 32 yaşındayım ben :KK43:

Amin canım. Senin durum benden de vahim sanırım :KK43: bende kanama tutulms dikiş yok. Allah yardımcın olsun az kaldı artık biraz daha sıkıcaz dişimizi ne yapalım :KK43:

@gonulll @meleksr ikiniz de en kısa zamanda alırsınız inşallah yavrularınızı kucağınıza. En azından sağlıklılar şükürler olsun. Küvezden de çıkacaklar bir an önce çok güçlü anneleri var onların :)
Yaşı kendim için demiştim :eek:. Den daha gençsin ben 36 ;)

Hmm evet üniversite olunca tayin işi zor gerçekten. Eşi gittiği halde kendisi gidemeyen bir tanıdık vardı 2 yıl durdu eşinden ayrı sonra ne oldu bilmiyorum. İnşallah bebeğin uğuruyla olur bu yıl tayinin istediğin yere canım.

Aminn canım inşş bakalım dua ediyoruz hep rabbim kabul eylesin

Back
X