• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
gonulll gonulll vildan_drs vildan_drs kızlar hemşireye verilecekleri hazrliyorm da mama biberon fln koymadim.bn dogumdan snra miyom ameliyti da olabilirim o arada bebek çok açıkir mi ve sutum gelmezse de hastane mama veriyor mu.hangi mama verilir yenidoğana bi tane alayim
Can'ım bana verme mama dediler ama ben verdim aptamil almıştım biberon termos giderkende Suda kaynatıp götürmüştüm içinde ...verdim çünkü süt zaten hemen gelmiyor annemle gizli gizli vermiştik yine koydum mama almadım henüz ama Alıcam açlıktan ..sonuçta yeni doğan sarılığı dedikleri şey açlıktan kan şekerinin düşmesiyle alakalı bende öyle bir risk göze almak istemedim ...dedim ya gene götürsem verme deşelerse vericem zaten küçücük midesiyle 2 yemek kaşığı bile içemiyorlar ..birde biberon yerine şırınga ile de verenler varmış mamayı ...

İlk zamanlar hiç hevesli gibi değildi acaba üçüncü De kız olunca kıza doydu diye mi boyle oldu diye düşünüp cok üzüldüm bebeği o cok istedi hep oğlan hissediyorum Dedi kız olunca Biraz sok oldu ama şimdi attı o hissi üzerinden Allahtan seviyor konuşuyor bebeğiyle çok şükür
3 kız ha oyy ne güzel. Çok şanslı bir baba o zaman

Dayanayım diyorum bakalım. Evde çok hantallasirim yoksa :)
Bende zar zor dayandim ama artik pes demek uzereyim :) yarin kontrolum var 36+4 cikcak muhtemelen en son gittigime gore hesapladim. Ay vermez mi acaba artik 37 hafta calisamaz raporunu illa tam 37de mi verir sali gunu mu gel der ki bilemedim

Bende zar zor dayandim ama artik pes demek uzereyim :) yarin kontrolum var 36+4 cikcak muhtemelen en son gittigime gore hesapladim. Ay vermez mi acaba artik 37 hafta calisamaz raporunu illa tam 37de mi verir sali gunu mu gel der ki bilemedim
Sart degil ki günü gününe. Senin isteğin de önemlidir. 1 hafta önce verse bile bişey olmaz ki. Ama 32. Hafta raporu aldıysan onla çelismese iyi olabilir sanki.

gonulll gonulll vildan_drs vildan_drs kızlar hemşireye verilecekleri hazrliyorm da mama biberon fln koymadim.bn dogumdan snra miyom ameliyti da olabilirim o arada bebek çok açıkir mi ve sutum gelmezse de hastane mama veriyor mu.hangi mama verilir yenidoğana bi tane alayim
Hemsireye bi hastane cikisi bi de bez vercez dimi baska bisey yok

senin yine iki seçeneğin varmış ben de o da yok of of...
Bizde daha netlestiremedik ismi babayla oğul anlasamiyorlar bizdede oğlum Zeynep istedi eşim elif sare olsun diyor bende çekimserim oğlumun adını ben koymustum o yüzden benim hakkım bitti

Daha almadım inan.burda bim var yakınımda orda da yok.eşime dedim böyle böyle iyi geliyomuş.o da umursamadı sanırım.o zaten 9 aydır al bu sana yarar ya da faydalıdır deyip elinde bişeyle geldiğini görmedim.canım atlet külot hasta bezi sütyen bebek bezi mama humana çayı bunların hepsini de internetten alamam ki.zaten ben gereksşz ve fazladan bişey almıyorum.ilkinden tecrübeli olduğumuz için ne lazım oluyor ne gereksiz biliyorum.e ğlumun da ihtiyaçları var.eşim anlamaz kumaşını bilmez bedenini tutturamaz.bebek olunca çıkamam ki iki çocukla.bu sene anaokuluna başladı geçen yıl ki herşey küçücük geliyor.mecbur alınacak.biz o mecburları bile daha halledemedik ki
Can'ım bak üzme kendini ben kendin için saydıklarını e Bebek internet sitesinden hallettim ..oğlumda LCW internet sitesinden aldım sonuçta bedeni belli 3 gün içinde herşeyim geldi ...hiç eşime minnet etmedim zaten kumaşları belli ikisinde çokta güzel herşeyleri arasam dolaşsam bulamam hiç bir mağazada ...benim dolaşma gücüm yok ona rağmen çıkmak istedim eşim hep naz yaptı daha erken filan diye birde zaten hevessiz .doğsun 5 dakka da halletcekmiş güya herşeyi ..ben anne olarak almam gerekleri hallettim onada büyük şeyleri kitleyeceğim beşik Bebek arabası filan :)))) görsün 5 dakka da halettmeyi

gonulll gonulll . Canim Allah kuvvet ve sabir versin ben zirlayip duruyorum..doktor en az 1 hafta kalacak dedi..nasil dayanacam bilmiyorum cok ozluyorum..ben biraz duygusalim galiba:cry: daha hastanedeyim ne burda ki yavrumu gorebiliyorum ne de evde ki yavrularimi? Onun icin bi boşluktayim..eve cikacam bugun onlarla hasretimi giderem cok ozledim.:cry:
BEn hastanede 5 gun kaldim surekli aglamakla gecti uykularim kacti.evdeki cocuklari ozledim kuvezdeki yavrumu kucagima alamamak zor geldi.banada 1 hafta kalir dediler bugun 16.gunumuz.
Evde olmak inanki insana daha iyi geliyor evdeki cocuklarla vaktin gectigini anlamiyorsun bir nebzede olsa kafan dagiliyor biraz hastanede kaldikca insan daha da kotu oluyor.evde de oyle aglayip zirliyorsun ama cocuklarini gordukce daha guclu oluyorsun.oglum 8 gun kaldi kuvezde bende hic ayrilmamistim hastaneden ozel odada o cikana kadar bende hastanede yatmistim.ilk cocugum oldugu icin ondan baska bir dusuncem yoktu.suan beni evde bekleyen 2 cocugum vardi mecbur eve geldim onlarin bana ihtiyaci var diyip daha direncli olmaya calistim.
Suan sende evdeki cocuklarina kavusunca sana daha iyi gelcek kendini daha iyi hissetceksin.insallah cok fazla kalmaz kuvezde hemen cikar.bizden daha kotu durumda olanlar var diyip kendimi sakinlestiriyorum.cok sukur halimize.
Nefes almasinda problem varmi bizim nefes almamizda problem vardi ilk basta.cigerlerine hortum salinip surfaktan verildi 2 gun boyunca uyutuldu serumla beslendi gunlerce.suan cok sukur kendi artik nefes alip verebiliyor emmede problem vardi o da duzeldi sayilir.biz 32.6 da dogmustuk suan 35.0 iz.
Siz 33.5 temi dogdunuz.

bende çok zorlandım isim konusunda canım hep aynı isimler var bide anlamları tuhaf geldi galiba erva olacak alıştımda ismine
bende sırf modern diye saçma sapan anlamlı isim koymak istemiyorum ne yapacağım bilmiyorum.Bizim arkadaşın ikizleri var erva ve nisa İnşallah içine sinerek koyarsın.
Bizde daha netlestiremedik ismi babayla oğul anlasamiyorlar bizdede oğlum Zeynep istedi eşim elif sare olsun diyor bende çekimserim oğlumun adını ben koymustum o yüzden benim hakkım bitti
Zeynep ismini çok seviyorum ama kv ismi olduğu için koymak istemiyorum pek anlaşamıyoruz ne yazıkki.Benim kızımda Elif istiyor bakalım ne olacak Miray da bejim hoşuma gidiyor bazen yok diyorum valla delirecem ya

Back
X