• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kızlar aşağıdaki yatak yanı beşiği 500_600 diyorlar. Kendisi beyaz cibinlik ve iç yatak kılıfları süsleride beyaz aldık. Bi dükkanda tek kalmış açılmamış paket 350 tl getirip kurduk. Kuzumun şansı:))) kardayız :KK46::nazar:

Güzelmiş ayy güle güle kullanın :KK76: biri bana da o şanstan göndersin

Kızlar aşağıdaki yatak yanı beşiği 500_600 diyorlar. Kendisi beyaz cibinlik ve iç yatak kılıfları süsleride beyaz aldık. Bi dükkanda tek kalmış açılmamış paket 350 tl getirip kurduk. Kuzumun şansı:))) kardayız :KK46::nazar:
Çok güzel canm çok uyguna almssn.netten baktım hep 600 700.Güzel günlerde uyuyun oglusunla insallah

canim seninle ayni durumu yasamisiz :)) bende 7 ekim cuma gunu randevuma gittim 35+4 haftasinda acil doguma yatis verdi esime evde hazirladigim cantayi getirmesini soyledim :)) korkutum ama sukur kizlarim 4 gunluk kuvez sonunda evimize geldiler persembe gunu sarilik basladi kizlarimda atlatmaya calisiyoruz yorucu ve uykusuz geciyor insallah altindan kalkacagim uykusuzlugun ... rabbim adiyla yasatsin elif erva yi sansi bahti acik olsun cumlemizin minnoslarinin..
❤❤
Geçmiş olsun canım. İnşallah çabucak atlatır meleklerin

Acep o nasıl ki :ıslık: sen dene bi mutlaka yaz ama emi etiketlemesen de olur ben bulurum mesajını :KK59: ama yaz sen.. Ben doktora anesteziye kim karar veriyor anestezi doktoru mu dedim yoo biz karar veririz didi
Bizim doktor sinemnuru spinal yapmış arkadaşımı da spinal.yapmış bilmem ki bana kombine yaparmı? İnşallah yapar yaa:110: valla doğumdan sonra o heyecanla etiket düşünemem canım benim ne yazarsam kar say artık:KK66: inşallah zımba gibi olurum rahat rahat yazarım ama geceye ancak galiba:cool:

Bizim doktor sinemnuru spinal yapmış arkadaşımı da spinal.yapmış bilmem ki bana kombine yaparmı? İnşallah yapar yaa:110: valla doğumdan sonra o heyecanla etiket düşünemem canım benim ne yazarsam kar say artık:KK66: inşallah zımba gibi olurum rahat rahat yazarım ama geceye ancak galiba:cool:

Bende merak ettim bu kombine işini :KK64: premsesler gibi geçsin ağrısız sızısız inşallah :KK31:

Çok güzel canm çok uyguna almssn.netten baktım hep 600 700.Güzel günlerde uyuyun oglusunla insallah
Evet canım 500 altı yok hiç. Şans işte 3_4 dükkan gezdik çokda yorulmadık yani:)) modellere bakarken adam abi bu tek kaldı elimde dedi. Gösterdiği ahşap rengi teşhir ürünü. Beyaz açılmamış paket var dedi. Nakit 350 ver götür dedi.Ok dedik hemen aldık çıktık:KK66: sağol canım gazsız mışıl mışıl uyurlar inşallah:KK48:

Aminnnn inşallah canım çok dua et inşallah hepimizin ki öyle geçsin :dua:

Amin amin cümlemize :dua: doğumu hiç düşünmemiştim ama sezeryan olayı daha net olunca biraz değişik hissettim :KK22: gece beni kesecekler mi dedim eşime uyku arası :sus: kesecekler didi :KK56: ne kadar rahatsın dedim :süslü: adam beni mi kesecekler seni kesecekler dedi :KK20: işte o an boğazına sarılmak istedim :KK67:

Bu aralar kafamda bir sürü karışık kuruntular var.gecenin bi yarısınsancı tutarsa oğlumu ne yapıcaz.eşim gelecek mecbur e annemde tabi.oğlum kiminle kalacak.çocığu kaldırıp hastaneye götüremeyiz.eşimin tarafı da başka şehirde.ben kendi memleketimdeyim ama ben merkezdeyim akrabalarım ilçede.gecenin körü kimse 40 km gelemez yani.kuzenim var merkezde onda da 2 çocuk.biri daha küçük bebek.karısı istemez belki.gündüz olsa doğum gece oğlum kiminle kalacak.eşim eve gitse bişey lazım olsa annem nasıl gidip alıp gelsin.arabaya yok altında bişey yok.annem eve gitse eşim bebek ve benimle ilgilenebilir mi.ay ne bileyim geride bir çocuk daha olunca zor oluyormuş bee.onu da düşünücen mecbur.ilkinde gece 3 de arkamıza bakmadan aldık çantamızı çıktık.şimdi kafam karıştı.

Back
X