- 30 Eylül 2013
- 1.100
- 1.025
- 158
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #57.001
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yanı evet Aslı'nda güzel teşhis ..biz izin veriyoruz sonra yine bize olan oluyor .. Abinle aynı mantığa kavuşmam yıllarımı aldı ..dedim ya anne olunca çok değişeceksin sende inşallah hayatta tek önemli evlat oluyor birtek onu kırmayım diye düşünürken etrafında ki insanların önemsemiyorsun bile ...çok fazla arkadaşlarım var anneme göre it sürüsünden fazla :))) beklemiyorum birşey kırılmıyorum da sonuçta arkadaş yanı iyiyken varlar ama dost ve aile olunca beklenti seviyem yükseliyor umduğumu bulamayıncada çıldırıyordum ..şimdi üzülünce üzüyorum çözdün zaten sen beni :))))) evet araştırmam lazım çünkü bu sezeryan sonrası fobisi oluştu bende :))))Doğru bişeyler söylemeden olmaz :)) bu aynı arkadaş ben de aynı dönem mezun olmuş iş ararken bi yandan şimdiki eşimi ailemle tanıştırma çabaları bi dünya sıkıntı üstelik aynı yıl gencecik teyzemi kaybetmişiz falan kalktı onun bi iş görüşmesi varmış ben hiç arayıp merak etmemişim!! Ciddi ciddi trip yaptı bana!! Ne bileyim bazen diyorum insan hakettiği muameleyi görür ben seçiyorum bu insanları ben izin veriyorum ama küçük abim de senin mantıkta.. Kangren olmuş kolunu bacağını kesmezsen nolur der hep.. Aslında herkese hakettiği değeri vermek lazım.. Bizi merak ettiğin için de Saol canısı valla aynı okulda 3yıl çalıştığım arkadaşlarla otururken bile aklım burdaydı dün akşam çok tehlikeli burası :))) doğumdan sonra nasıl olucaz bakalım duygusal bi boşluktaydık herkes yoluna demeyiz umarım :))) bu epidural spinali olan arkadaşlar bize de anlatsınlar ben de araştırmalara başlayayım az kaldı

Bencillik bencede. Geçen sene doğum yapan bi arkadaşım vardı. Aynı zamanda yumurtalık kisileri vardı çok sancılı geçiyordu hamileliği. Hatta doğumda kistlerinnide aldılar. 9 ay aradık arkadaşlarla doğum zamanını dört gözle bekledik doğumda yanındaydık pasta börek çaylarla gittik yanına. Ama o 9 ayda 1 kere aramadı beni nasılsın demedi. Yatın doğyracağımdan haberi bile yok. Ben onu arıyor muyum hayır arayacakmıyım hayır. Doğumdan sonra duyup ararsa yüzüne söylicekmiyim? EVETYok yok normal yoldan gelir o sen merak etme annesi gerçi onlar sağlıkla gelsin de gerisi boş.. Arkadaş muhabbetine gelince evli bekar olma durumu farkeder tabii ama emin ol bu iş bencil olma olmama durumu :/ aslında çıkarmak lazım böyle insanları hayatından bakvildan_drs olsa kesinlikle öyle derdi dimi kuzum :))
Sağol kuzum inşallah bende doğumda hepinize dua edicem sağ salim kolayca kavuşun kuzulara diye...Herşeyin çok çok güzel geçecek allahın izniyle hiç merak etme sen gönlünü ferah tut..hepimiz dua edicez sana ve yavruna bu gece..
Canım benim inşallah en yakın zamanda sen kavuşacaksın. Çok duygusal olduğu kesin rabbim olmayanlarada versin inşallah.Ayy ben bile heyecan yaptım. Doğum tarihlerimiz aynı ve sen yarın doğuruyorsunçok heyecan verici gerçekten. Rabbim sağ salim cikmayi nasip etsin inşallah darısı başımıza. Bende ilk bebeğimi göreceğim anı esimin ilk göreceği anı vs. Çok merak ediyorum. Çok duygusal olacak eminim
![]()
Sağol kuzum birilerinin seni düşünmesi çok mutlu ediyor hatta görmediğin birilerinin düşünmesi paha biçilmez sizi çok seviyorum canlar... Hepinize dua edicem yarın.ayyyyyy dünden beri Nasıl olcak diye düşünüyorum seni.....Allah yardımcın olsun hep dua edicem saana ve bebeğe ....en kısa zamanda sezeryan sonrası tecrübelerini bekliyorum

Canım muz ye hem faydalı hem tok tutuyorBooommmba gibi :)) benim iştahımın hayvani boyutlara ulaşma sebebinde annemlerin de payı büyük tabii hala da yemiyosun diyo babam daha bunun emzirme dönemini düşünmek bile istemiyorumson 1ayda bu kadar zaman alamadığım kiloları aldım onlar yüzünden :/
Canim masallah baligina kuzumsaol canım benimmm daha bu sabah aklıma geldin senin yerine ben heyecanlandım aaaaaa yarın doğuruyo bu kız diyeinşallah sağlıkla al oğlunu kucağına tüm deneyimlerini paylaş bizimle kendini toparlayınca heyecanla bekliyoruz
![]()
Canim simdiden hayirli guzel dogumlar rabbim anali babali buyutsun hayirli evlat olsun insallahBencillik bencede. Geçen sene doğum yapan bi arkadaşım vardı. Aynı zamanda yumurtalık kisileri vardı çok sancılı geçiyordu hamileliği. Hatta doğumda kistlerinnide aldılar. 9 ay aradık arkadaşlarla doğum zamanını dört gözle bekledik doğumda yanındaydık pasta börek çaylarla gittik yanına. Ama o 9 ayda 1 kere aramadı beni nasılsın demedi. Yatın doğyracağımdan haberi bile yok. Ben onu arıyor muyum hayır arayacakmıyım hayır. Doğumdan sonra duyup ararsa yüzüne söylicekmiyim? EVET
Sağol kuzum inşallah bende doğumda hepinize dua edicem sağ salim kolayca kavuşun kuzulara diye...
Canim dogummu yaptin kac haftanda yapti tatlim ne zaman dogdu bebisin insallah haftaniz iyidir benim kizlar 35+4 de dogdu 7 ekim cuma gunu canim 4 gun kuvezde kaldilar insallah senin kizcende kisa sure kalip evinizde olucaksiniz insallah .. saglikla kalin allah anali babali buyutsun ... ecmainGonulcum cok sevindim darisi benim kizimin basina insallah. Hergun yanina gidip koklayamadan opmeden gelmek derin aciymis cok sukur durumlari iyi onla avutuyoruz icimizi..
Oyyy maşallah balığına canım.çok sevindim.günaydın kızlar mutlu pazarlaröncelikle vurmayın tamam haklısınız çoook özür yazmam lazımdı dün ama dr ardından son alışverişler akşam da eski okuldan arkadaşlar gelince dayanamadım girdim okudum ara ara yazdıklarınızı ama bi türlü yazamadım
bizi merak eden canım arkadaşlarım
ahmoz @alp_se @yaren92 @ayseankara @pdr55 @Persefon @seyda61 @Yagmur8991 -ve aklıma gelmeyen atladığım varsa kusura bakmayın- iyi ki varsınız
bunu her randevu sonrası söylüyorum belki ama burda birbirimizin yüzünü bile görmeden bu kadar ilgileniyoruz ya herşeyimizle düşünüyorum da benim 19 yıllık arkadaşım bu kadar merak etmiyo beni ve bebeğimi.. en son 3 ay önce falan görüştük ve 40 dk sevgilisini, bi türlü evlenme teklif etmediğini iş arkadaşlarıyla sıkıntılarını geçimsizliklerini
..... işte anlattı da anlattı.. dinledim sabırla.. hiç bir zaman beni de sorsun diye beklemedim ama ben çok özel bi durumdayım ya ölür müsün yani bi kez de hamileliğin nasıl geçiyo falan diye sorsan.. yani boşuna demiyorum iyi ki varsınız diye canlar seviliyosunuz
şiiimdiiiiiiii bizim balığa gelicek olursak
Rose daisy sana demiştim ya dün bakalım bizim balık hamsi olarak mı kaldı diye
çok şükür accık büyümüş 2750 gr.. bence kilosu gayet normal boyumuz da 45-46 cm civarı.. anne 1.60 baba 1.70 çocuktan 55 cm doğmasını beklemiyoruz zaten
çok şükür sağlıklı herşeyi normal veeeeeeee doğum pozisyonunu almış kurban olduğum solucanım
o kadar okşadım kafasını oğlum dönme annem sen bırak biz sezeryan olalım dedim ki zaten çocuğun dötünü sevmişim onca zaman kafası diye
neyse ben yine de söyledim dr a ebeniz diye lafa başlayınca adam bi dondu kaldı küfür falan edicem zannetti galiba
ebeniz çok sert hiç hoşlanmadım hareketlerinden dedim.. ben bu ebeyle normal doğum yapamam dedim!! muhtemelen dr da çohhhhh da tıınnnnnn demiştir içinden
neyse dr da sezeryan yaparız dedi.. spinal var mı sizde dedim spinal epidural spinal epidural combo hepsi varmış allahıma pinn şükürr
yalnız doğum tarihini vermedi 24 ekimde belirlicek ama 10 gün öncesi gibi olur dedi 2-3-4 kasım artık hangi güne denk gelirse.. bizden bu kadar öpüldünüz
![]()
Canım dün iki kere yazdım ama bitindCok sagol canim. Hemen anlatayim :)
O gun saglik ocagina gittim. Tansiyonumu olctu hemsire, yuksek cikti. 2.kez olctu yine yuksek. Bebegin kalp atisina bakti o da cok hizlanmis. Hemen hastaneye git, ultrasonla bebege bakilsin dediler. Gittim. Tansiyonum dustu yavas yavas ama idrar tahlilimde sikinti cikti. Gebelik zehirlenmesi baslangici dedi doktor, hemen yatis verdiGece 2-3 saatte bir nstye bagladilar. Bebegin kalp atislari hep sikintiliydi. Yani cok duraganmis, ne hizlaniyo ne yavasliyo kalp atislari. Bu da bebegin bi sikintisi oldugunu gosterirmis icerde, baygin olabilirmis mesela
Sabah olunca dogumhaneye alip suni sanci vermeye basladilar bana, bu sirada da doktor basimda durup nstyi izliyordu. Kalp atislari dusmeye baslarsa acil sezaryen dedi. Dusmeye basladi. Senin sancilarinda da sikinti var. Bu senin rahmine zarar veriyo buyuk ihtimal dedi. Bi anda kendimi ameliyat elbiselerinin icinde buldum. Soktaydim resmen. Bu kadar cabuk beklemiyordum.
Ama oldu :)
1 Ekim Cumartesi saat 16.15'te 2.460gr agirliginda minik kizim dogdu :)
Doktor iyi ki almisiz, rahminde de yirtilma baslamis dedi.
Bayaga uzun oldu kizlar kusura bakmayin ama napayim erkekleein askerlik, bayanlarin dogum hikayeleri bitmezmis![]()
Canım dün iki kere hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün dedim:) ama birini yanlış alıntı yapmışım birini etiketleyememişim. İsmi de çok güzel bebeğinin Allâh uzun ömür versin inşallah.Cok sagol canim. Hemen anlatayim :)
O gun saglik ocagina gittim. Tansiyonumu olctu hemsire, yuksek cikti. 2.kez olctu yine yuksek. Bebegin kalp atisina bakti o da cok hizlanmis. Hemen hastaneye git, ultrasonla bebege bakilsin dediler. Gittim. Tansiyonum dustu yavas yavas ama idrar tahlilimde sikinti cikti. Gebelik zehirlenmesi baslangici dedi doktor, hemen yatis verdiGece 2-3 saatte bir nstye bagladilar. Bebegin kalp atislari hep sikintiliydi. Yani cok duraganmis, ne hizlaniyo ne yavasliyo kalp atislari. Bu da bebegin bi sikintisi oldugunu gosterirmis icerde, baygin olabilirmis mesela
Sabah olunca dogumhaneye alip suni sanci vermeye basladilar bana, bu sirada da doktor basimda durup nstyi izliyordu. Kalp atislari dusmeye baslarsa acil sezaryen dedi. Dusmeye basladi. Senin sancilarinda da sikinti var. Bu senin rahmine zarar veriyo buyuk ihtimal dedi. Bi anda kendimi ameliyat elbiselerinin icinde buldum. Soktaydim resmen. Bu kadar cabuk beklemiyordum.
Ama oldu :)
1 Ekim Cumartesi saat 16.15'te 2.460gr agirliginda minik kizim dogdu :)
Doktor iyi ki almisiz, rahminde de yirtilma baslamis dedi.
Bayaga uzun oldu kizlar kusura bakmayin ama napayim erkekleein askerlik, bayanlarin dogum hikayeleri bitmezmis![]()
Kociş ev süpürür ben son kez bavulu kontrol ettim birazdan yemeğe çıkıcaz. Doktorla konuştuk az önce solunum yolu enfeksiyonun geçtiyse aç gel sabahtan alırız dedi. Şaşkın heyecanlıyım korkumun yerini heyecan kapladı bi cesaretli gibiyim inşallah yarın sönmezzzzMy moonlight yarinn mehmet giray mi dogacakkmisss
duygu durumun ne alemde kuzumm nasil geciyorr dogum oncesi gunun
![]()
Yatamıyorum kiiiiiMy moonlight Ayy canım çok heyecanlı bir durum bugün sana akşam olmazki
hadi oldu nasıl uyuycaksin kafanda bir sürü hayal düşünce ve heyecanla
bizde en az senin kadar heyecan yaptık kesin.
Allah yardımcın olsun bugünün tadını çıkar yat sürekli yarın vaktin olmiycak meleginin sana ihtiyacı olacak hep![]()
Amin canım sağolasın. İnşallah hepimizin bebişi hayırlı evlat olsun.Canim simdiden hayirli guzel dogumlar rabbim anali babali buyutsun hayirli evlat olsun insallah