• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kızlar ben çok kötüyüm yaa bacaklarım çok agrıyo kafası aşağıda olduğu için baskı yapıyo yuruyemıyorum bazen sanki kemiklerimi parçalıyorlar.erken dogum riskim vardı ama geçti.dr gitmeyende korkuyorum sancı filan çıkar die 21.nde gidicem kontrole bu Doğum belirtisi değil demi yaa doğurmak istemıyorum daha

Kizlar yavrumu aldim cok sukur evimize dogru yola ciktik Allah in izniyle.

Kuvezdeki bebislerimizde insallah en kisa zamanda annelerine kavusur.

Hepinize hayirli saglikli kolay dogumlar diliyorum.
gözun aydın canım adına cok sevındımmm Allah kımseye yaşatmasın . sen kaç haftalık dogum yapmıştın

32.6 da dogum yaptim.hemde ciger gelistirici ignemide atlmstim.bugun 18.gun ve taburcu olduk.
maşşallah canım yıne erken cıkmıssın ozaman rabbım başka bı sıkıntısını göstermesın bır daha hastaneye dusurmesın bnde erken dgum tehlıkem var 2 hafta atlattım ılac kullanıorum bıraksammı ılacı artık dogsamı dıe dusunuorum senın kaç kıloydu bebiş

maşşallah canım yıne erken cıkmıssın ozaman rabbım başka bı sıkıntısını göstermesın bır daha hastaneye dusurmesın bnde erken dgum tehlıkem var 2 hafta atlattım ılac kullanıorum bıraksammı ılacı artık dogsamı dıe dusunuorum senın kaç kıloydu bebiş
Haftan ilerlemis senin.kizim 2190 gr di kilosu

Ayni senin yapmak istedigini zeynep te yaptim 2.cocugumda cok fazla carponti yapiyordu ilac gun asiri ictim 2 defa 34.4 de dogmustu 2650 ydi kilosu hemn eve cikmistik.biraz daha sabret derim

Haftan ilerlemis senin.kizim 2190 gr di kilosu

Ayni senin yapmak istedigini zeynep te yaptim 2.cocugumda cok fazla carponti yapiyordu ilac gun asiri ictim 2 defa 34.4 de dogmustu 2650 ydi kilosu hemn eve cikmistik.biraz daha sabret derim
bız 2 haftadr aynı kılodayız ya 2 kılo artmıoda :( bakalım doktr ne dıcek

İnşallah yazabilirim canım. Doğuma alırken hemşireler kaplıyor her yanını hızlıca hazırlayıp indiriyorlar ameliyathanede ama çıkınca yazıcam inşallah. Çıktık iyiyiz teyzeleri selamlar dicez. Yeter dimi:KK70:

Canım benim, Allah yardımcın olsun, bebişini hayırlısıyla al kucağına inşallah:anne:. Sağlıklı haberlerinizi bekliyoruz :nazar::KK200:

gonulll gonulll çok şükür tatlım kavuştunuz birbirinize yuvanıza :) darısı hepimize inşallah minnakları kucaklayıp evimize gideriz sağlıkla..

Ikra meyra Ikra meyra kaçırdık minnoşların fotosunu.. Rabbim uzun sağlıklı ömürler versin güzelliklere :)

My moonlight My moonlight yarın büyük kavuşma günü :)) sağlıkla kavuşursun inşallah, güzel haberler bekliyoruz canım :)

Allah razi olsun hepinizden.dualariniz sayesinde evimize gitmek nasip oldu.
Allah kimseyi evladindan ayirmasin.
Teyzeleri opup kokluycam sizin yerinizede bu nazli bebisi.
Sizlerde saglikla kucaginiza alirsinz insallah.

Canimm evladinla evine donmussun nasil mutluu oldum anlatamamm bu 16 gunun acisini cikar kuzumm hep mutlu ol evlatlarinla :KK19:

Sorma kuzum çok garip bi duygu. Hemen doğsun kucağıma gelsin bi öpüp koklayım diyorum. Nasıl bişey gelecek merak ediyorum:))) ablası görünce ilk anları nasıl geçecek babası görünce ne yapacak çok güzel dakikalar geçecek ilk anlar:))) amaliyattayken kendime cesaret verip kuzumu ilk ben görmek istiyorum. 9 aydır benimle kuzum bu benim hakkım inşallah güzel geçer herşey.

Ama en büyük korkum 2 saat sonra uyuşukluk geçince napcam :KK17: Gerçi hastanemiz de bakım güzel inşallah ilki kadar zor geçmez diye ümit ediyorum:olamaz: bu gece erkenden uykum gelse süper olacak:super: kendimi iyi hissettiğim müsait bi anda yazıcam size. Dua edin bana :KK36:

Cnm Allah yardımcın olsun şimdiden.İnşallah herşey çok güzel olcak.birbirimzn heyecanlrni paylasiyrz çok güzel yaa.Sanki yarın ben gitcekmsm gibi hissettm şuan.En hayırlı zamanda bizde kucagmza alalm inşallah Sen de yarın al. :)

Kızlar ben çok kötüyüm yaa bacaklarım çok agrıyo kafası aşağıda olduğu için baskı yapıyo yuruyemıyorum bazen sanki kemiklerimi parçalıyorlar.erken dogum riskim vardı ama geçti.dr gitmeyende korkuyorum sancı filan çıkar die 21.nde gidicem kontrole bu Doğum belirtisi değil demi yaa doğurmak istemıyorum daha

Canim ayni sey gectigimiz 2 gun bende oldu cati agrisi ve beraberinde bacak agrisi baya da siddetliydi hareketlerimi kisitladi ve uyutmadi resmen ben de bi tedirgin oldum ama dun gecti cok sukur bebegin kafa pozisyonundan kaynaklandi bence

Kızlaaaarrr, uzun zamandır yazamadım. 2 haftadır epey koşturmaca içindeyim. Doktordayken tansiyonlarım yüksek çıkmaya başladı. 2 kere proteinde idrar bakıldı 5 gün arayla. ilki 152, ikincisi 219 çıkınca çok beklemeden sezaryan olmama karar verildi.
Bu perşembe ayın 20sinde bebeğime kavuşacağım inşallah :dua: :dua: :dua: 3 kere NST ye girdim. Çok şükür her şey yolunda. Evde de tansiyonumu ölçüyorum düzenli, tansiyon ilacı kullanıyorum ve çok tuzlu yememeye çalışıyorum.

Yarın yeniden USG ve NST çekilecek, son kontrolüm. En son cuma günü kızım 3150 gr. :nazar: ölçüldü. Perşembe 37+2 olacağm. Insallah her şey perşembeye kadar yolunda gider ve sağlıkla kızımı kucağıma alırım :anne:. Sizlerden de dualarınızı bizden esirgememenizi diliyoum. Herkese sağlık versin allahım :dua:

Canım adalat ben 28.haftadan beri kullanıorm , 34te bıraktım , 36 haftalık oldum hala doğurmadım :) nst de sancım çıkmıştı hastanede yattım bende ama şükür bi sorun olmadı.bence sende bırak artık zaten 37olmuşsun.

Back
X