• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
kızlar plesantamız yaşlanmaya(kireçlenmeye)başlamış :( doktor son haftalar olduğu için normal doğum yaklaşıyo zaten dedi ama internetten baktım sık hareket takibi yapın diyo :( günümüz de yaklaşıyo ama korktum baya

Benim de pazartesi belli olacak inşaallah canım ya büyük ihtimal Doğum tarihimiz belli olur ama sezeryan kesin ikinci Doğum çünkü ilkinde çok istemiştim normal yapmayı ama nasip olmadı inşaallah sağlıkla gelsin kuzular
Aman bebiş sağlıklı olsunda kuzum ne fark eder sen baştan sezeryan olmuşsun böyle gider hayirlisi olsun hepimiz için sağ salim kavusalim inş yavrularimiza

Normal.canim kilosu bebisin endiselenme hic benim 33te 2100du 36da benimki de sennkine yetisir :KK66: gayet iyi kilo 4.5 ustu kilolu bebege giriyor endiselenme bosuna ben sordum dogumda 3.400 3.700 arasi olur dedi doktorum gayet iyi kilosu dedi. Seker vs riski olmaz yani canim :KK66: bi de boyla da alakali biraz uzunsa boyu kilosu da daha yuksek oluyor hali ile.. araliklari var atiorum x haftada 2200_2900 arasi olmasi normal gibi genis bir aralaigi kapsiyor cunku sapmalar da oluyor kiloda hassas olcum gerektirdiginden:KK66:
Ay bi iyi geldi yazdığın saol canım , nebileim hani farklı farklı herkeste ,mecbur kıyaslıyosun acaba bende bi terslik mi var diosun , aslında doktorlar hep sölüyor her bebek anne karnında farklı gelişim gösterir die ama işte insan anne olunca olumlu olumsuz herşeye takıyo,acaba mı diyor...ay bi sağ salim hepimiz tamamlasak şu süreci :dua:

Selam kızlae biz kontrolden geliyoruz. 38+2 den gram sancı olmadan sevgiler. Bebiş kanala girmemiş, kafa aşağıda olduğu gibi duruyo suyu plesantası iyi doppleri iyi keyfi yerinde hiç gelmeye niyeti yok :) Kilomuz 3400 olmuş öyle işte..
Masallah cnm darisi bana ☺

Back
X