- 16 Eylül 2013
- 4.698
- 8.414
- 358
- 40
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #57.621
Dinimiz inşallah amin :)) canım aile biraz yüzsüz ve rahatlar hani biz yere bi yorgan atar sıralanırız üstüne mantığında adamlar bi değişik ben de saraydan çıkmadım hatta çok daha zor şartlarda büyümüşümdür ama bize birine rahatsızlık vermeme öğretildi.. Mesela annem hep der abimin eşine yavrum destek olabileceğim herseyde yanınızda olurum ama senin annenle ablanla rahat edeceğin mevzuda da zorla burnumu sokmam diye.. Eşim annesine otelden yer ayırtırım size dedi kıyamam paran gitmesin demiş kadın :)))Ya kuzum rahat ol... Eşin halledecektir bu durumu. Uygun bir dille izah etsin. Anne hastanede kızın annesi kalacak, e babası doğal olarak evde kalacak. Sen adamla evde tek başına mı kalacaksın? Uygun düşer mi bu desin. Sen biz eve geçince gel desin. Bunu da dedikten sonra yok ben hala geleceğim demez herhalde...![]()
sonda takılıyor hiç hissetmedim inanın. Sonra buz gibi kahverengi ilaç sürülüyor. Veee üst üste yeşil örtüler örtüyorlar. Sonrasında inanın hiçbişey hissetmedim. Anlamadım kestiklerini. Ama bi ara kalbim taşikardiye girdi koluma ilaç verdiler bi ara tansiyonum düştü ilaç verdiler sakinleştirici verdiler. Hepsi ara ara oldu ama. Sonra bebeği çıkarıyoruz dediler veee ben" durun foto çekmeden olmaaazzzz dedim. Doktor üzgünüm önceden demeliydin dedi. Bende "lüütttttfeeeennn" dedim
bal oğlum kibar oğlum önce çiş yaparak doğdu
artık 4 kişilik bir aileyiz 
rahat ol kuzum biz bizeyiz