• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Ya kuzum rahat ol... Eşin halledecektir bu durumu. Uygun bir dille izah etsin. Anne hastanede kızın annesi kalacak, e babası doğal olarak evde kalacak. Sen adamla evde tek başına mı kalacaksın? Uygun düşer mi bu desin. Sen biz eve geçince gel desin. Bunu da dedikten sonra yok ben hala geleceğim demez herhalde... :KK57:
Dinimiz inşallah amin :)) canım aile biraz yüzsüz ve rahatlar hani biz yere bi yorgan atar sıralanırız üstüne mantığında adamlar bi değişik ben de saraydan çıkmadım hatta çok daha zor şartlarda büyümüşümdür ama bize birine rahatsızlık vermeme öğretildi.. Mesela annem hep der abimin eşine yavrum destek olabileceğim herseyde yanınızda olurum ama senin annenle ablanla rahat edeceğin mevzuda da zorla burnumu sokmam diye.. Eşim annesine otelden yer ayırtırım size dedi kıyamam paran gitmesin demiş kadın :)))

Kızlar sabah kardiyoloji konsültasyona aldı beni amaliyat olabilir raporu aldık. Daha sonra yatış yapıldı. Doktoruma kombine anesteziyi sordum. Bende aynı yöntemle doğum yaptım istersen sanada yapalım dedi ve anlaştık. Sıramı bekledim odamda. Çok sinir bozucu ve heyecan verici idi. Kızımla öpüşüp koklaştık öğleye benim sıram geldi. Okuya okuya amaliyathane yoluna gittim. İçerisi çok kalabalıktı herkes neşeli civil civil sanki panayır yeri gibi:KK49: önce öne doğru eğildim küçük bi uyuşturucu yaptılar " bu çok az acıtıyor korkmayın" sonraki spinal ve epidural iğnelerini hissetmedim. Ama spinal yapılırken bacaklara sıcak su dökülüyormuş gibi ısı yayılıyor birden. Sonra sırtüstü yatırıyorlar. Kalp EKG yapışkan şeyler varya onlar sonra tansiyon aleti nabız ölçer ve serum kollar ikiye ayrılıyor. Amaliyat önlüğünü yukarı kadar sıvayıp:skandal: sonda takılıyor hiç hissetmedim inanın. Sonra buz gibi kahverengi ilaç sürülüyor. Veee üst üste yeşil örtüler örtüyorlar. Sonrasında inanın hiçbişey hissetmedim. Anlamadım kestiklerini. Ama bi ara kalbim taşikardiye girdi koluma ilaç verdiler bi ara tansiyonum düştü ilaç verdiler sakinleştirici verdiler. Hepsi ara ara oldu ama. Sonra bebeği çıkarıyoruz dediler veee ben" durun foto çekmeden olmaaazzzz dedim. Doktor üzgünüm önceden demeliydin dedi. Bende "lüütttttfeeeennn" dedim:KK48: benim yufka yürekli doktorum. Anlaşılan dopurtamıcaz koşun kapının önünde kocası var telefonu alın gelin dedi. Veee arka arkaya flaşlar patladı:halay: bal oğlum kibar oğlum önce çiş yaparak doğdu:eek: ses yok tabi. Herkes aaaa bizi ıslattı aaa çiş yaparak doğdu diyor. Sonra bi ıngaaaaaaaaa ıngaaaaaaaaa. Ben ağlar tabi binlerce şükrederek:dua::KK200::KK46:
Kuzum benim kuzum benim hayırlı ömürlü ol inşallah mutlu huzurlu sağlıklı bi ömür geçirelim yıllarca diyerek oğlumu bekledim. Vee getirdiler kokladım mis gibi öptüm. Sonra üşümesin diye gitti.benim dikme işlemi devam etti konuşa konuşa. Sonra işlem bitti doktor elimi sıktı yüzümü okşadı yukarı yanına gelicem hadi geçmiş olsun dedi. Çok mutluydum. Ağrı acı yok muhteşem bi doğum oldu. Sonra yine yatakta hiç ağrım olmadı. Çok rahattım inanın hiç kasmayın kızlar bebeğimi emzirdim güldüm eğlendim telefon trafiği oldu süperdi herşey. Sütüm yok bu arada damla şeklinde şuan mama veriyoruz mecburen. Uyuşukluk geçince ayağa kalmak çok az acı veriyor ama yine ağrı kesici vuruyorlar merak etmeyin. Şuan gazımda çıktı inşallah yarın eve gideriz.beklediğimden güzel geçti herşey ilk doğumum gibi değildi. Mis kokulu oğlumla yeni bir hayat bizi bekliyor:KK200::anne: artık 4 kişilik bir aileyiz :nazar::KK200:
Canimm gule gule saglikla sihhatle buyusun oglusun darisi bize

Benim çatı kontrolü cuma yapılacak. Evet benim de normal.gözüküyor ondan tarih yok henüz. Hayirlisi bakalım. Çok sevindim kontrolünün güzel geçmesine. Bir dahaki.kontrol ne zaman cnm.

Aynen çok şükür cnm ya.Benim de bebek baya aşağı indi diye herhalde hemen alttan bakmam lazım dedi.bebegimn yüzünü bile göremedm aceleden :(
Test sonuçlarına göre 2 hafta sonraya bile randevu vereblrm dedi.Herşey yolunda çünkü dedi.Sen açık bişey olursa gelirsn zaten dedi.bakalım sonuçlar nasıl gelcek.dopler için beklyrm şimdi.sonuç için gittiğimde acaba bakar mı ki tekrar ultrasona.çok da kalabalık oluo ama :(

My moonlight My moonlight cnm Allah m bebisini analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütmek nasip etsn.İnşallah biran önce evinzde 4 kişilik ailenz yaşamaya baslarsnz.Sende carcabuk toparlrsn inşallah cnmcm.Hadi geçmiş olsun:KK15: darısı basimza:KK39:

Kizlar dün kontrolüm vardı bebegim gecen hafta sadece 80 gr almış. Doktor her hafta ayni miktarda almayabilir, üzülüp stres yapacak bir sey yok, gününde gidiyor dedi ama icim rahat etmedi bir türlü. 35+6'da 2660 gr 47 cm.
Benim 2 550 gr di canim gecen hafta normal haftasiyla uyumlu dedi.hatta persembe baska doktora cuma kendi doktoruma gittim 150 gr fark cikti.cok takilma bence makineler olcuyor sonucta

Cnm bende enson 1 ay önce gitmiştim.makat gelişli henüz donmemsti.şimdi dönmeyi bırak gelmeye koyulmus.rahim boyu çok kısalmış bu pozisyon kitaplarda doğum pozisyonu Die gecio dedi.o şekli görünce mi alttan bakmaya karar verdi bilmiyrm.normal olsa da bakar miydi bişey diyemiicm.
Galiba yaptgi çatı muayenesydi.genel olarak çok acimamasi lazımdı :) yagladi çünkü eldiveni ama baya zorladı acıdı biraz ama dayanilmiick değildi diyeym.gözün korkmasin.bi de ben öyle bişey beklemeynce biraz şok oldum.Bazen bilmemek daha iyi oluo.çok beğendi ama :KK70::KK70: dikissiz bile yapabilirsn dedi.İnşallah.
Çok şükür Rabbime Allah m hepimize güzel haberler nasip etsin.
Bu arada 36+1 m bende.kilosuna 2817 demiş ama ben 2870 anladm.çıkınca eşime yuvarlayip 2900 dedim :) dünkü görümce muhabbetindn bende yuvarliicm bi doğrucu ben mym dedim :KK70: Sonra kağıtta 2817 gördüm oldun yine iyi şükür.50 cm de boyumuz.elhamdülillah

maşallah canım herşeyi çok güzel. sağlıcakla gelsin amaaa çok da acele etmesin dimi ama

Oglumun ilk hastane cikisini utuledim cok şükür, bugun de diger utulerini de yapip dolabini silip kiyafetlerini yerlestirebilirsem bi de hastane cantasina koyacaklarimi ayarlarsam kocaman bi aferin bana :)

Eklentiler

• 1476785995949.webp
    1476785995949.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 59
Oglumun ilk hastane cikisini utuledim cok şükür, bugun de diger utulerini de yapip dolabini silip kiyafetlerini yerlestirebilirsem bi de hastane cantasina koyacaklarimi ayarlarsam kocaman bi aferin bana :)

Maşallah cnm.ellerine sağlık.kalan işlerini de hemen halledersn inşallah.Bende şu taşlı hastane çıkışını hâlâ yıkayıp utuleyemedm.elde yikayym diodm ama hiç ugrasamiicm galiba.15 dk da soğuk suda yikayaym dedim inşallah bozulmaz :(

Kizlar sezaryenle ilgili korkulari, kaygilari olanlar var sanirim.
Ben 2.sezaryenimi oldum. Inanin korkulacak hicbi sey yok. Zaten ameliyatta bi sey hissetmiyosunuz. Ilk ayaga kalkma aninda da oyle dayanilmayacak bi agri yok. Ben kendim kalktim, kendim giyindim.
Ilk dogumda karnima bastirmamislardi, bu kez bastirdilar iki kez. Ilkinde uyusuktum hissetmedim. Ikincide daha fazla hissettim ama zaten 10 saniye bile surmuyor korkmayin :)
Zorlugu en fazla 2 gun, ben ona zorluk bile demiyorum kizlar :)
Rahat olun, stres yapmayin, gaz cikarmaya bakin yoksa taburcu etmiyolar :D

Kızlar
Aranızda renkli dopler e giren var mı
Nasıl bişey
Google amcaya sordum detaylı ultrason gibi bebeğin görüntüleri de çıktı.
Acaba öyle görüntü verceklr mi.
Ayy inşallah verirler ya.bebisimi bu hafta da öyle görmeyi çok isterim :KK68:

Şu an neyi düşündüm kızlar biliyor musunuz? Yarın bizim kuzularımızın kuzusu olduğunda gelin de bizi istemeyecek :rolleyes::skandal: Ne hissederiz acaba öyle bir durumda :KK57: Sonuçta biz de babaanne olacağız ve torunumuzu görmek, koklamak isteyeceğiz... Ay düşününce çok kötü oldum be... o_O
canım gelin kaynana durumu diil aslında bu allah iyi insanlarla karşılaştırsın hem bizi hem yavrularımızı.. ben böyle yerli yersiz her halta burnunu sokan bi kv olursam beni istemesin zaten gelinim oğlum.. benim kv biraz şey havasındaydı oğlanın annesi dururken kızın annesine düşmez havalarında.. ben de demiştim taa önceden tam tersi anne her kadın annesiyle daha rahat eder diye.. işi güç gösterisine dönüştürüyolar velhasıl bizim de dünyamızı küçültüyolar :( tamam benim de kafamda bu dertler olmasa ortadoğu sorununu falan ortadan kaldırmıcaktım ama daha faydalı şeyler düşünebilirdim en azından :KK28: ama yok kaynana görümce elti kayınpeder kaynana görümce elti..........:ukala::ukala::ukala::ukala::ukala: ööööööööğğğğğğğğğğğğ:kusmuk:

slm kizlar benimde kontrol vardı kızım 3300 olmuş sancı yok 2 cm açıklıkla geziyorum oyle artık doğurmak istiyorum ne zaman gelecek benim prensesim yaao_Oo_Oo_O

Maşallah canım :KK46: doğal hızlandırma çabaları yapıyo musun hurmaydı sıcak duş falan :KK64:

Kesinlikle çok önemli senin için söylemiyorıum tabi ama çok evli bir mutluluğun bile içine eder sonlandırırlar. Amaa burada eşlere çok iş düşüyor. Mesela senin eşin demiş ya anne gerek yok sonra gelirsin falan muhtemelen bunu kırmıyım diye kibarca söyledi. Yani öyle bir söylenmeliki gelmesinin zorluk yaratacağını anlamalı. Benim eşim annesinin hastasıdır annem diyince gözleri dolar o derece çünkü kadın yıllarca eşinden çok çekmiş flan ama yinede yeri geldiğinde annesini çok güzel yönlendiriyor. doğum içinde anne erken gelme annesi ablası olacak ev küçük zaten biliyosun dedi ilk dönemi bi atlalatım öyle gel dedi. hiç bana iş düşürmüyor bu konuda seviyorum bu yönünü :) Allah sanada sabır versin. yüzsüz insanla anlaşmak zor belki gelme diye yüzüne haykırsan bile gelir
ay bitanem bilemiyorum ya ama şunu söyleyebilirim eşim genelde ailesiyle çok sert bi tavırda konuşur yanımda yapmasa inanmcam ama sonuç yine aynı :( hatta ben uyarırım günah anne babadır kalpleri kırılır diye sen benim ailemi kendi ailenle karıştırma ben bu kadar dan diye söylememe rağmen anlamıyolar görmüyo musun diyo.. ona da bişey diyemiyorum artık .. en son diycem kim gelirse gelsin curcuna olsun her yer isterlerse ben yavruma bakıcam.. yalnız her türlü ters hareketi kaprisi de yaparım o zaman kusura bakmasınlar :KK67:

because of you because of you
Canım bu kv sinir ediyor haklısın ama iş kocana düşüyor artık sert bir tavırla söylesin diycem de nerdeee benimkide hayatta diyemez gerçi annesi tek gelecek mis doğuma KB sonra gelcek mis annesi bebekle özgeyle ilgilenir sende yemek yaparsın vss demiş biraz kalırsın dönersin demiş hayret ettim bunları nasıl demis artık bizden umudu kesmiş asla yakın olamiycakmissiniz amadım diyor bende evet dedim ben bana yaptıklarını affedemiyorum dedim
canımcım eşimin annesine ailesine bazı tavırlarını bana oğlum yapsa istenmiyorum der otururum kıçımın üstüne yüzsüzler anlamıyolar.. acaba diyorum ben mi desem ama bu sefer de yüz göz olucam ayyyy valla suyum patlar benim stresten ohhhh missss kayınvalidecimin üstüne üstüne :KK68::KK68:

Back
X