• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Selam kızlar. Aklım hep sizde ama giremiyorum artık siteye kızım çok hasta :KK43: 4 gecedir uykusuzum :KK43:
Kontrolümü oldum çok şükür iyiymiş kuzum. Şu an da nst ye bağlayım bitmesini bekliyorum. Bebeğim 38 haftayı beklemezse ve 3 kiloyu geçmezse normal, 38i geçerse sezeryan olacakmışım. Benden haberler böyle kızlar. Aranızda olmayı çok özledim :KK43:
canııımm çok geçmiş olsun :( yavrucuk grip falan mı oldu ki ay kıyamam kendin hasta olsan bi dert çocuk hasta olsa daha beter :/ inşallah hemen geçer..

Ay kuzum okuyunca üzüldüm.ama sana bişi söliyimmi ,böle zihniyetteki kaynana zaten sana uzak olsun.aramasın sormasın daha iyi.sinirlerinide bozmayı bırak.değmez yani.bazı insanlar duygusuz ruhsuz oluyor.sende torununu hiç bi türlü götürmezsin , arada el gibi gelir görür gider canı isterse
Ztn canım. Hevesi yok ki kadının hiç üstelik tek.oglu ve ilk torunu olacak. Şaşırıyorum resmen. Beni sevmediği için torunu da sıcak bakmıyor sonucunu cikariyorum

Ay ne bileyim canım. Çevrede o kadar garip insanlar var ki anlatamam... Mesela bir tanıdığımız var, kadın inanılmaz düşünceli, zarif birisi. Eski öğretmenlerden zaten. Oğullarına giderken elleri kolları dolu gider gelinler çalışıyor diye, kurabiyesinden kekine, yaprak sarmasına dolmasına kadar yapar ama yok yine de yaranamaz gelinlere. Hiç bir şeylerine de karışmaz... Kadıncağıza anne bile demezler. Uysan Hanım diye hitap ederler. Düşün yani... Rabbim öyle insanlara düşürmesin oğullarımızı...

Ya öyle şey mi olur hiç? Gelin tabii ki de annesinin yanında rahat eder. Altımı üstümü k.v. mi alacak? Yok artık :oha:
Ben göğsümü bile görmesini istemem şahsen başkasının. Annem bile görmemiştir göğsümü. O tarz durumlarda ablam var sağ olsun, o halleder her şeyi :) Bazen düşünüyorum biz de mi böyle olacağız acaba diye? Şimdi bize çok tuhaf geliyor ya bunlar. Ay inşallah öyle olmayız:bicak:

Yaaa kıyamam ben sana... Anlayışsız insanlarla uğraşmak zor valla...
olmayız biz böyle olmayız kuzucum hiç zannetmiyorum :KK48: ayyyyyy ben böyle deyip yıllar sonra semra kaynana gibi çıkıyomuşum ekranlara :KK70: o harika ses tonu benden çıkmayabilir gerçi :KK30: neyse acıma konusuna gelince bana hiç acımadılar anneeeeemmmmmm :cry: ay neyse napalım balığım sağlıklı olsun da gerisi boş artık :halay:

canım dr un da normal dediyse bi sorun yoktur sanırım ya.. bizim de son konrolümüz 35+6 daydı 2750gr 46 cm civarıydı bizim bebiş biraz tıknaz olucak galiba :KK48: yine de bi sonraki kontrolde de dikkat et bakalım az mı artıcak kilosu??
Masallah bebişine. Haftaya pazartesi tekrar gidicem bakalım inşallah daha iyi kilo alır

Canimm evet ben spinal sezeryan oldum ama cidden ameliyathane durumunda hicbisey yok..sadece cikinca biraz agri oluyor ama 4 5 saat sonra kaldirip yurutuyorlar...yani bak 1 hafta oldu..normal dogum da yasamis biri olarak diyorum..ben spinal de sıkıntı yasamadim..sadece tok girdigim icin acil bebegim alindigi icin cok kustum..bir de tansiyon sıkıntisindan dolayi kusmam artti...yoksa cok rahatti.
saol bitanem içimizi rahatlatıyosunuz valla tecrübeli olan arkadaşlar :KK31: inşallah sağlıkla alırız hepimiz bebişleri kucağımıza

off çok zordayım belım çok agrıor dunden berı kusuyorumda sureklı adalatıda bıraktım dun sızce neden oluor ne oturabılıorum ne yatabılıorum kusuyorum da sureklı kafayı yıcem benım gbı olan var mı

Cnm az önce sağlık ocağından geldim.ordaki hemşire bel ağrısını da doğum belirtisi olarak söyledi.doktorunla görüş istersen.

ahahahh :KK70: yaa işte size işkence olsun diye değil bu huylar benim koca da takmış herşeyden ye :stop: ben küçükken annem bamya yemeği yapmasın diye bahçede ki bamyaların içini ayıklayıp haşata çıkaran bi çocuktum :ıslık:
anaaaaamm evlat olsa sevilmez velede bak :KK70: ay bişi diyeyim mi benim bu balık da babasının kopyası oluck kesin çocuğun sol küreğime ağrı yapması bile babasıyla aynıymış dün akşam kv söyledi :/ benim eşim de yemek seçmez pek ama zannedersin vedat milor gelmiş eve ay herşeye bi yorum bi gün masada sıkıcam ümüğünü o olucak :KK71:

ben de o kombinasyon olandan düşünüyorum üstelik ben söylemeden dr um söyledi öyle de yapıyoruz diye bi denicem bakalım

Perşembe bende soracam geçen ayak üstü sordum anestezi türüne kim karar veriyor diye o da biz veririz dedi :anneadayı: biz dedi sen ve ben yani :KK70:

anaaaaamm evlat olsa sevilmez velede bak :KK70: ay bişi diyeyim mi benim bu balık da babasının kopyası oluck kesin çocuğun sol küreğime ağrı yapması bile babasıyla aynıymış dün akşam kv söyledi :/ benim eşim de yemek seçmez pek ama zannedersin vedat milor gelmiş eve ay herşeye bi yorum bi gün masada sıkıcam ümüğünü o olucak :KK71:

Ama ben çok uslu bi çocuk olduğum için gözle görseler yok yok o yapmamıştır derlerdi o derece de usluydum :KK70:
Bak sık boğazını o konu da hak veririm :ıslık: kendime anlayış bekliyorum ama koca kısmına cikss :süslü:

The_new The_new canım maalesef bu karşılaştırmalar ömür boyu sürecek, önce boyu kilosu, sonra yürüdü konuştu bez bıraktı, sonra okulu, sonra işi, sonra evlenmesi.. Bu elalemden kaçış yok, hep yarıştırcaklar, duymamaya alışmamız lazım :)) arkadaşıma da mesela yabancıları bırak annesi "bunun sütü bi işe yaramıyor" diyor fln.. Ne sinir bozucu :// bide şöyle bişey var ben 4500 doğmuşum ama gayet kısa boylu ve normal kiloda biriyim.. Yani sen yavrucuğunla görüş gününe yine heyecanla neşeyle git tatlım, sağlığı yerinde olsun bize yeter dimi :))
her kelimesine katılıyorum söylediklerinin canım artık o sütüm yaradı cümlesinden bile nefret eder hale geldim :KK48:

ahahahh :KK70: yaa işte size işkence olsun diye değil bu huylar benim koca da takmış herşeyden ye :stop: ben küçükken annem bamya yemeği yapmasın diye bahçede ki bamyaların içini ayıklayıp haşata çıkaran bi çocuktum :ıslık:

aman allahımm :) hahaaha ne yaramazmışın oğlun nasıl olcakk bakalımm :)

Kızlar hamileler talcid tablet kullanabiliyormu kullanan varmı aranızda midem çok yanmaya başladı evdede talcid var sadece
canım şöyle söyleyeyim benim büyük abim 13 yaşından beri eczanede çalışır yaklaşık 27 yıl olmuş.. bi gün yabancı bi belgeselde zararlı ilaçlardan falan bahsedilirken üstü ne kadar buzlansa da ekranda talcidi göstermişler o günden beri bizim eve talcid girmez yoksa babam da yıllardır kullanır tabletlerden.. rennie bi tık daha iyi galiba.. tabiiki her ilacın yan etkisi vardır ama işte kötünün iyisi.. sen elinden geldiğince rennie bulundur.. tabii dr dan dr a eczacıdan eczacıya da değişiyo fikirler mesela burda bi kaç arkadaşa ilk aylarda lansor vermişti drları halbuki o hap mide koruyucu diye geçer ama bi dünya da zararı var yani hele hamilelikte katiyyen uzak durulcalk diyen bi sürü dr var.. çok karışık işler :KK51: bunu sana dün akşam yazsaydım muhtemelen mide ağrın geçicekti düşünmekten :-)

Back
X