- 20 Nisan 2016
- 5.706
- 10.153
- 198
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #57.841
O degil benim ic camasirim da koyu nisanim gelse bile haberim olmazdi galibaBenim başıma gelse ne yaparım acaba hiç bir fikrim yokkendimden korkuyorum ama
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O degil benim ic camasirim da koyu nisanim gelse bile haberim olmazdi galibaBenim başıma gelse ne yaparım acaba hiç bir fikrim yokkendimden korkuyorum ama
Kızlar kahverengi lekelendim doktoru aradım.Renk kırmızı döner ve sancı başlarsa direk gidiyorum...nişan geldi sanırım.

Ay evet, bi arkadasim son haftalarda hep acik renk camasir giydigini soylemisti.O degil benim ic camasirim da koyu nisanim gelse bile haberim olmazdi galiba
Canım çok geçmiş olsun Allah in izniyle meleğin çabucak iyileşip yanında olur. Üzme kendini biran önce iyiles iyi ol meleginin sana ihtiyacı olacak.Kızlar ben dün sezeryan oldum.. Bu 2.ameliyat 1.ye göre çok daha zor geçti maalesef.. Normal dogum gibi bastılar kaburgalarımın kırıldı sandım. . Baya bi bağırdım düşünün yani.. ameliyat bitti oğlumu doktor kontrole götürdü 1 saat fln getirmedi orda korktum ztn.. sonra getirdiler ama oğlum emmedi, ağzından köpükler cikiyodu.. doktor geldi hemen yoğun bakıma götürdüler.. tahlil yapınca ciğerleri enfeksiyon kapmış 10 gün küvozde kalacakmış. . Çok üzgünüm bugün eve geçtik ama oğlum olmadan Allah kimseye bu acıyı yaşatmasın çok zor gerçekten. . Daha doğru düzgün kucağıma bile alamadım. . Ben de çoook rahatsızım ayakta uyuyorum o kdr sancim var.. hep bastirdiklari yerler.. Lutfen oğluma dua edin o iyi olsun da ben acıları cekerim umarım kimsenin doğumu böyle zor olmaz.. Allah hepimizin yardımcısı olsun.. lutfen dua edin..
O degil benim ic camasirim da koyu nisanim gelse bile haberim olmazdi galiba
Canim benim sana da bebegine de cok gecmis olsun. Umarim daha hizli surede bebisin toparlanir da yuvaniza gelir, koynunuza girerKızlar ben dün sezeryan oldum.. Bu 2.ameliyat 1.ye göre çok daha zor geçti maalesef.. Normal dogum gibi bastılar kaburgalarımın kırıldı sandım. . Baya bi bağırdım düşünün yani.. ameliyat bitti oğlumu doktor kontrole götürdü 1 saat fln getirmedi orda korktum ztn.. sonra getirdiler ama oğlum emmedi, ağzından köpükler cikiyodu.. doktor geldi hemen yoğun bakıma götürdüler.. tahlil yapınca ciğerleri enfeksiyon kapmış 10 gün küvozde kalacakmış. . Çok üzgünüm bugün eve geçtik ama oğlum olmadan Allah kimseye bu acıyı yaşatmasın çok zor gerçekten. . Daha doğru düzgün kucağıma bile alamadım. . Ben de çoook rahatsızım ayakta uyuyorum o kdr sancim var.. hep bastirdiklari yerler.. Lutfen oğluma dua edin o iyi olsun da ben acıları cekerim umarım kimsenin doğumu böyle zor olmaz.. Allah hepimizin yardımcısı olsun.. lutfen dua edin..

İnşAllah canım Allah gönlüne göre versin.bide benim hemoroid problemim var,normal doğum dahada tetikler die korkuom,ameliyat olmuştum hemoroidden,bidaha o ameliyatı olcağıma 10sezeryana razıyım aslında ,ama yinede çatıma baktırcam içimde kalmasın :)

Valla ameliyat oldugm halde ufak meme yine çıktı.doktorumda inkar etmedi zaten ,normal doğum var olan hemoroidi azdırabilir ama çatın çokçooook müsaitse anca öle yaparım zaten hemoroidi zorlucak çatı varsa yapmam dedi.ama işte sonuçta çatı nekadar müsait olursa olsun ıkınacaksın mecbur.tekrar hemoroid ameliyatı olmak istemiyorum çünkü günlerce sancıdan ağladım feci günlerdi :) nyse yarın belli olcakAyy o hemoroitten dolayı da sıcak bakıyorum sezeryana.. Beni zorlamıyor şuan ama ablamın doğumundan biliyorum onun fena olmuştu![]()
Çatı muayenesi oldumdoktorumun elleri naifti
![]()
Ben bilerek koyu giymiyorum valla, ama koyuda olsada camasir o nisan yapışkanimsi bir akintiymis ya anlaşılır benceO degil benim ic camasirim da koyu nisanim gelse bile haberim olmazdi galiba
Valla ameliyat oldugm halde ufak meme yine çıktı.doktorumda inkar etmedi zaten ,normal doğum var olan hemoroidi azdırabilir ama çatın çokçooook müsaitse anca öle yaparım zaten hemoroidi zorlucak çatı varsa yapmam dedi.ama işte sonuçta çatı nekadar müsait olursa olsun ıkınacaksın mecbur.tekrar hemoroid ameliyatı olmak istemiyorum çünkü günlerce sancıdan ağladım feci günlerdi :) nyse yarın belli olcak
Anesteziyle yatış yaptigimiz sabah gorusuyormusuz.bunu da hemşire den OgrendimBiz nasil istersek oyle mi yapio bu anestezici peki. Ne zaman goruscez ki anezteziciyle. Bi de kombime istioruz deyince cok biliosunuz demesinler :)
Canim spinal mi oldun neden çok bastılar karninaÇok tskr ederim arkadaşlar iyı dilekleriniz için. . İnş kimse bunları yaşamaz. .
Canim normal oluyorsa öyle yap bak bnm ameliyt olmam gerekti ilk coxuk ama 3.kez kesilecek.bu durumda 3.çocuk istesem 5.kez kesilmem gerekecek o da olmaz.yani başımıza ne geleceğini bilemiyoruz.normal doğur istediğin kadar doğur inşallah :)Cnm bende senin gibiydim.içten içe sezeryan olsun hiç ugrasmiim diodm.ama doktor çok güzel normal doğuma müsait diyince birden içim isiniverdi
Komik oldu biraz ama sanki çok kolay olcakms gibi hissettim ki inşallah öyle Olur.ve tekrar normal doğumu ister oldum :)
Bu yorumları okudukça mutlu oluyorum tek olmadığım içinhe birde tişörtlerin önü artık yemek lekesi
eşim çocuğa alırken sana da önlük alalım diyor 
![]()
:)hemen doktorun kim diyolar zaten:)Doktorlar bi daha gönderiyor ya yine is çıkıyor diye hiç cozmuyolar az daha dur diyolar:)Aynen cnm.maşallah bebeğim baya hareketli Aslında yine iyi hareket etti şükür.dediğin gibi haftaya sıkmak edelim de ebeler görsünler ebelrni
Onları da doktorlar çok korkutmuş galiba baksana hepsi üç buçuk![]()
O durum aynen bende de var nasıl döküyorsam kahvaltıysa reçel yemekse salcalı sosrezillik :)
Heyecanlıyım fakat kırmızıya dönmedi ve devam etmedi sancı falan da.yok.Ayy hadi bakalim, hayirlisiyla, heyecanlisindir![]()
Valla devam etmedi ya sancı falan da yok. Bakalım hayırlısı.aaayyyy ne nişanııııııııı ben panik oldum burdaaaaaaaaa![]()
Devam eden bişey yok tatlım. Ne sancı ne kanama.doktor 2 haftayı bile bulabilir telaş yapma dedi.... ama ne mümkün ay sanki yarın dogurcakmişim gibi etrafı topluyorumBegumBB naptin canim