- 7 Mayıs 2016
- 534
- 1.273
- 33
- 38
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #57.861
Evet tatlım normal düşünüyordum. Tabi Rabbim kaderde neyi hayırlı eylediyse o olsun.BegumBB canim normal mi dusunuyodun ?? Haberlerini bekliyoruz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet tatlım normal düşünüyordum. Tabi Rabbim kaderde neyi hayırlı eylediyse o olsun.BegumBB canim normal mi dusunuyodun ?? Haberlerini bekliyoruz
Tabiki haberdar edeceğim sizleri inşallah bir iki hafta daha bekler en azından 38i görmek istiyorum.bugün 36+3Ayy hayirli olsun simdiden canim haberdar et bizi dee minigin habercisi miymis degil miymiss![]()
Ayy biz aynıymışızz,bende 36+3 ....hadi hayırlısııı inşAllahTabiki haberdar edeceğim sizleri inşallah bir iki hafta daha bekler en azından 38i görmek istiyorum.bugün 36+3
Zeyno kanamaya dönüşmedi sancı da yok.Aysel Hn. Sancı olursa mutlaka gel dedi.2 haftayı bulabilirmış nişan sonrası. ..Ayyy begümmmm ne diosn tatlım yaa.haber ver lütfen ne durumdasın
Senin 20 kasim görünüyor sat a göre nasıl 36+3 tatlım 35 +3 olman lazım.Ayy biz aynıymışızz,bende 36+3 ....hadi hayırlısııı inşAllah
Nisandan 1-2 hafta sonra dogum yapan cok canim beklicektir kuzun saglikla gelcektir insTabiki haberdar edeceğim sizleri inşallah bir iki hafta daha bekler en azından 38i görmek istiyorum.bugün 36+3

Evet nikke iyi halen hastanede sukur bebis de iyi kiloda aliyo zamaninda dogacak insallahMcada cnm nilke den haberin var mi iyidir ins
Galiba en mantiklisiAy evet, bi arkadasim son haftalarda hep acik renk camasir giydigini soylemisti.
Dmi anlariz yani sonucta farkli biseydirBen bilerek koyu giymiyorum valla, ama koyuda olsada camasir o nisan yapışkanimsi bir akintiymis ya anlaşılır bence
Anladim kuzum her zamam hazirlikli ol elbette sakin sakin tamamla herseyiniDevam eden bişey yok tatlım. Ne sancı ne kanama.doktor 2 haftayı bile bulabilir telaş yapma dedi.... ama ne mümkün ay sanki yarın dogurcakmişim gibi etrafı topluyorum
Yok bebişim benimki geriden gidio yanlış yani ben kendim ilk hamile kaldığımda tahmini yazmıştım, sonra değiştirmedim,6şubat son adet tarihim :)Senin 20 kasim görünüyor sat a göre nasıl 36+3 tatlım 35 +3 olman lazım.
Aynen benimde öle canım normalKizlar bebegim hsreket ettikce idrarim var gibi oluyo neden boyle oluyo sizce normal mi
Ben nişandan 1 hafta sonra doğurmuştum.hemen sancı gelmeyebilir canım.kendini dinleme.zaten sancı gelirse anlamamak mümkün olmazHeyecanlıyım fakat kırmızıya dönmedi ve devam etmedi sancı falan da.yok.
mesaneye baskı yapıyor canım ondan.Kizlar bebegim hsreket ettikce idrarim var gibi oluyo neden boyle oluyo sizce normal mi
Ilginc cnm benimde tuhafima gitti valla ama ne guzel ki rabbim aratmdan verdiKizlar size birsey sorucam. Pazar günü sezeryan ile doğum yaptım. Doktorum spinal olurken sezeryan esnasinda bana dedi ki daha önce ameliyat gecirdin mi dedi gecirmedim dedim. Sonra odama geldi dogumdan sonra bana dedi ki tekrar ameliyat gecrdn mi diye şu yüzden sormuştum dedi. Senin tek tüpün var sol mu sağmi birinin yok oldugunu söyledi sanirim dogustan dedi. Bende peki tekrar çocuğum olmazsa hem bu nasil oldu ki dedim olur ya sorun yok dedi bi de yumurtanin biride rahmin arkasina mi dolanmis oyle bisey dedi kizlar cok tuhafima gitti. Ben cok kolay hamile kaldım kaza ile ilk seferde oldu. Benim bildgm tek tüp ile hamile kalmak zor olur. Hem boyle tek tüpüm vardi ultrosonda gorulmuyor mu muayenede falan. Ben hamile kalmadan once jinekologa gitmiştim bebegi gec düşünüyorum hamile kalmamda bi sorun var mı diye kontrol oldum ultroson da bakti ve gebe kalmanda hic bi problem yok demisti doktor peki tek tüpüm olduğunu o doktor niye ultrosonda farketmedi?
Evet sukur olsun.oyle oldu ama bana da tuhaf geldi esimde diyo günahını almayalim doktor yanlislikla kesti mi falan aklima benmde kurt dustuIlginc cnm benimde tuhafima gitti valla ama ne guzel ki rabbim aratmdan verdi
canım kontrolün nasıl geçti??Kızlar interneti kapattırdık teldeki net fazla çekmiyo arada girip bakıyorum kızlar nasıl diye. Bende yarın kontrole gidicem inşallah çok heyecanlıyım![]()