• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Hahaaa canım vallahi bende merakla bekliyorum annem kv hepbirarada cümbüş olcak inss yine bilmiş bilmiş konuşup beni delirtmez anneme bişey desem annem sonuçta unuturuz aramızda ama kv öylemi eşim uyarmış gerçi hayret nasıl olduysa karışma annesi ilgilesin sen ev işleri vss uğraş demiş bakalım

:KK37: pembiş gözlüklerimi takıp kv nin ev işlerini yapıp sana karışmamasını temenni ediyorum :KK31:
Kendim için aynı gözlüğü takamıyorum maalesef :cool:

Ben geldiiimmm, Nasılsıniz kızlar, ben çok yoruldum, ama çok şükür işlerin %80 i bitti. bi tuvalet ve banyoyu da temizlersem miss gibi olacak . sonra kendime gecicem temiz bir ağda sonrası kuş gibi hafiflicem :KK53:

Ohh rahat etmişsindir bizde yarın yapıcaz eşimle inşallah annem var ama ona bişi diyemiyorum içim el vermiyor :temizlik:

Yaa kızlar ben 3 gundur lansinoh göğüs kremini kullanıyorum dün fark ettimki bi hassaslasti, acimaya başladı. Daha şimdiden böyleyse sonrasında ne yapcam benyaa :KK43:
Sizde durumlar ne

Ben geldiiimmm, Nasılsıniz kızlar, ben çok yoruldum, ama çok şükür işlerin %80 i bitti. bi tuvalet ve banyoyu da temizlersem miss gibi olacak . sonra kendime gecicem temiz bir ağda sonrası kuş gibi hafiflicem :KK53:

Bravo cnm maşallah nasıl yapıyorsun ben bir ev süpürdüm pilim bitti resmen

:KK37: pembiş gözlüklerimi takıp kv nin ev işlerini yapıp sana karışmamasını temenni ediyorum :KK31:
Kendim için aynı gözlüğü takamıyorum maalesef :cool:

Yaa bende o gözlüğü takayım öyle olacak diye avutayim kendimi belki olur. Birde kızlar bebeğin ilk banyosunu ne zaman yaptıracaksiniz göbeği düşüncemi. Geçen bunun muhabbeti olmustuda kv de herkes Ayy olurmuş pis pis kalmaz bebek vss söylenip durdular da

Yaa bende o gözlüğü takayım öyle olacak diye avutayim kendimi belki olur. Birde kızlar bebeğin ilk banyosunu ne zaman yaptıracaksiniz göbeği düşüncemi. Geçen bunun muhabbeti olmustuda kv de herkes Ayy olurmuş pis pis kalmaz bebek vss söylenip durdular da

Bizde genelde eve gelince yaptırıyorlar ama doktorlar göbek düşene kadar yaptırmayın diyorlar bir de vücudun da ki doğduğu sıvı faydalı olduğu için faln..

Bizde genelde eve gelince yaptırıyorlar ama doktorlar göbek düşene kadar yaptırmayın diyorlar bir de vücudun da ki doğduğu sıvı faydalı olduğu için faln..

Bende hemen yapılmasin istiyorum ama inss beni dinlerler gerçi evde terör rstiririm ama bakalım kaç çocuk buyuttuk lafları var malum

Pediatristler göbek düşüne kadar önermiyorlar.

Ohh rahat etmişsindir bizde yarın yapıcaz eşimle inşallah annem var ama ona bişi diyemiyorum içim el vermiyor :temizlik:
Valla benim koca gece 1 den önce gelmediginden ondan umudu kestim, yanıma gelebilecek bi annem de olmadigindan iş başa düştü, yardımciyla birlikte yaptık :KK49:

Cnm cok zormus evet 2-3 saatte bi emzirmek :KK43: bi de kucuk olunca cok zor. Bebegin kac haftalık dogmustu cnm. Benim.ki 35+4 de dogdu 2696 gram dogdu 2400 e düştü sonra :-( cok minik bende korkuyorum
35+2de doğdu benim oğlumda 3040 gr doğdu ama 2745 e düştü her çocuk kilo kaybı yaşıyor sanırım saat kurup 2saatte bir emziriyorum mama veriyorum kilo aldırmaya çalışıyorum.inşallah bu günlerde geçecek Can'ım sabırrr 40ı bi çıksa normale döneriz inşallahhh

Yaa kızlar ben 3 gundur lansinoh göğüs kremini kullanıyorum dün fark ettimki bi hassaslasti, acimaya başladı. Daha şimdiden böyleyse sonrasında ne yapcam benyaa :KK43:
Sizde durumlar ne
Canim sana tavsiyem arti olarak avent gogus kalkani kullanman.dogumdan sonra harika mucizevi bisey..meme basi camasira degip tahris olmuyor,kremini sur kalkanlari tak acayip rahat biseymis..3.bebegimi dogurdum 2sinde aklima gelmedi gelsede ammmmaaaaannn gereksiz dedim..ama siddetle tavsiye ederim oyle bir sorunun varsa

Pediatristler göbek düşüne kadar önermiyorlar.
Önermiyor olabilirler de merak ettim sadece 28.gunde dusen var çevreden o kadar bekleyecekler mi yani... Ben kizimi 3.gunde yikamistim 5.gunde dustu gobegi hic bir sıkıntı yaşamadım... Gerci doktorlar arasında bir konuda netlik kazanan bir durum olmuyor hic

Önermiyor olabilirler de merak ettim sadece 28.gunde dusen var çevreden o kadar bekleyecekler mi yani... Ben kizimi 3.gunde yikamistim 5.gunde dustu gobegi hic bir sıkıntı yaşamadım... Gerci doktorlar arasında bir konuda netlik kazanan bir durum olmuyor hic

Biz de 4 günlükken yıkamıştık oğlumu. göbeğini mümkün olduğunca sakındık yıkarken. Dediğin gibi bir sorun da yaşamadık bu yüzden. Ben biraz da tecrübeli olan annelere bıraktım çoğu şeyi oğlum doğduğunda. Hiçbir zararını da görmedim. Tabi itiraz ettiğim durumlar da oldu kvnin tuzlama önerisi gibi :)) Kol altlarına kasıklarına tuzu sürüp cildi pembeleşene kadar bekletecekmişim sanki soğan kavuruyoruz yemeğe :D

Hayır canım 28 gün zaten çok geç normal değil o kadar. Göbeği koruduktan sonra bir şey olmaz herhalde. Bir de sosyoekonomik düzeye de bağlı bence, yani burdaki herkes az çok bişeyler biliyordur ama kötü şartlarda yaşayan, bakım yapamayacak düzeyde olan çok insan var sonuçta.

Back
X