• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Larus Larus crp ne diye sormussun onu bence @TaeYang cevaplar gibime geliyor.
Bu arada saglikla kucagina alirsin insallah bebesini dogunca sutunle daha iyi beslenir buyur canim.
Yarin haberdar edersin bizi.

Canım crp bir enflamasyon belirteci bir proteindir yani iltihap diyeyim ama illa enfeksiyona bağlı olması gerekmiyor artıran çok şey var, gebelerde bile normal olarak artabiliyor.

Cnm üzülme inşallah.Artık haftalrmz ilerledi bu aşamadan sonra doğması daha iyi olablr.Zaten tüm gelişimini tamamlamstr cnm benm inşallah kilosu falan da normaldr.kuveze girmeden kucağına alırsın.biran oncede bebisinle evinize gecersnz inşallah cnmcm.Güzel haberlrni bekliyrz inşallah :KK66:

Canım doğumun yarinmi olucak Allahım sağ salim kavuşmayı nasip etsin geri kalan şeyler için uzulme bebisin bi dogsun Allahın izniyle tüm sıkıntıları geçer inşallah
Canlar saat 4 gibi doktor aradı, hem kanım düşük çıkmış hem crp yüksek.. Acil çağırdı.. Tekrar muayene etti, idrar yolu enfeksiyonundan yüksek crp dedi.. Bu enfeksiyon bebeğe geçedebilir geçmeyedebilir dedi :( kan için iğne serum takviye yapıldı.. Tekrar nst ye girdim 50lerde sancım çıktı.. yrn sabah kesin yatış yapılacak.. Beyfendi kendi gelir muhtemelen dedi ama gelmezse de suni sancı ile yarın doğurtmaya kararlı doktor :)) yarın yine yazarım inşallah.. Cevaplar ve iyi dilekleriniz için sağolun canlar:KK200:

Canlar saat 4 gibi doktor aradı, hem kanım düşük çıkmış hem crp yüksek.. Acil çağırdı.. Tekrar muayene etti, idrar yolu enfeksiyonundan yüksek crp dedi.. Bu enfeksiyon bebeğe geçedebilir geçmeyedebilir dedi :KK43: kan için iğne serum takviye yapıldı.. Tekrar nst ye girdim 50lerde sancım çıktı.. yrn sabah kesin yatış yapılacak.. Beyfendi kendi gelir muhtemelen dedi ama gelmezse de suni sancı ile yarın doğurtmaya kararlı doktor :)) yarın yine yazarım inşallah.. Cevaplar ve iyi dilekleriniz için sağolun canlar:KK200:

Oyy sağlıkla gelsin paşa :KK46:

Canlar saat 4 gibi doktor aradı, hem kanım düşük çıkmış hem crp yüksek.. Acil çağırdı.. Tekrar muayene etti, idrar yolu enfeksiyonundan yüksek crp dedi.. Bu enfeksiyon bebeğe geçedebilir geçmeyedebilir dedi :KK43: kan için iğne serum takviye yapıldı.. Tekrar nst ye girdim 50lerde sancım çıktı.. yrn sabah kesin yatış yapılacak.. Beyfendi kendi gelir muhtemelen dedi ama gelmezse de suni sancı ile yarın doğurtmaya kararlı doktor :)) yarın yine yazarım inşallah.. Cevaplar ve iyi dilekleriniz için sağolun canlar:KK200:
Hayırlısıyla sağlıklı birşekilde evladını kucağına alırsın inşallah bir avazda kurtulursun inşallah

Canim benim ya iyisiniz dimi bebeğin nasil
İyiyiz cok şükür Bebek'te iyi büyümeye çalışıyor biraz kilo kaybımız olmuş kilo almaya çalışıyoruz çoookk güzel bir duygu mis kokusunu içinize çektinizmi dünyalar sizin olur dedikleri çok doğruymuş :)

Canim simdiden bebis icin de senin icin de hayirlisi neyse o olsun saglikla gelsin evladin bizi habersiz birakma :KK19:

:süslü: hay hay buyursun gelsin :KK54:
Ayy insan hergün böyle haber alınca hani bana hani bana diyor bi şenlik doğurma isteği evlat kokusu özlemi geliyor :cry: sağlıkla gelsinler :KK200: :KK200:
Hergün doğum haberi alınca insan bi tuhaf oluyo doğurma isteği geliyo gidip doktora kesin beni diyesim geliyo :bicak:şaka bir yana sağlıcakla gelirler inşallah:KK46:

Al benden de o kadar. Cantaya hiç bişey koymadım ben. Bakalım bu hafta sonu halledeyim diyorum. Bir taraftan da sürpriz yaparsa diye korkmuyor değilim.

Daha biz hazır değiliz ya yapmasınlar sürpriz azcıkk daha dursunlar içerde uslu uslu:))

Sanırım 2.lerde öyle oluyor bende öyleyim ko oğlum erken doğdu daha erken yapmam lazımdı çantam bile tam hazır değil cikolata magnet siparisini geçen hafta verdim anca eve alacaklarım var ve hala almadım çok miskinim bide grip oldün iyice saldım kendimi sadece yatıyorum bu ara

Geçmiş olsun canım inşallah çabuk atlatırsın. Ben de riskli gebeyim ona rağmen pek bir rahatım valla neyseki annemler geldi de hızlandı hazırlıklar :)

Ayy hayırlı olsun canım inşallah sağ salim kavuşacaksınız kuzunla ne güzel:)) İkinizin de Allah yar ve yardımcısı olsun inşallah güzel haberlerini bekliyoruz:))

Bende dün üniversitedeki doktora gittim önce 11 kasım doğum tarihi verdi .11.11.2016 güzel olur dedi sonra baktı cumaya geliyor pazartesi ameliyat günü oluyormuş sadece 14 kasım olsun dedi :((((ne saçma acil durumlarda diğer günler ameliyatlar yapılıyormuş canım sıkıldı... biraZdan da özel muayene yapan doktora gidicem gece yarısını buluyor ona muayene olmak bakalım o tarih Verecekmi ? A Askina eskiya disikartal87 disikartal87 sevgideki anestezi kombine yaparsa doğumunuzu bende sevgi de yapıcam özel doktorla ...tabi doktor fikri önemli değilse

Bende dün üniversitedeki doktora gittim önce 11 kasım doğum tarihi verdi .11.11.2016 güzel olur dedi sonra baktı cumaya geliyor pazartesi ameliyat günü oluyormuş sadece 14 kasım olsun dedi :KK43:(((ne saçma acil durumlarda diğer günler ameliyatlar yapılıyormuş canım sıkıldı... biraZdan da özel muayene yapan doktora gidicem gece yarısını buluyor ona muayene olmak bakalım o tarih Verecekmi ? A Askina eskiya disikartal87 disikartal87 sevgideki anestezi kombine yaparsa doğumunuzu bende sevgi de yapıcam özel doktorla ...tabi doktor fikri önemli değilse
Tamam cnm haberleşelim bn bsyler öğrendikce paylaşıyorum zaten hep

Ay çok heyecanlandım hayırlısı olsun inşallah güzel haberler verirsin bize

Back
X