- 14 Ekim 2014
- 4.935
- 4.445
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #58.561
Sadece etiketlere baktım, başka doğum yapan olduysa onların da gözü aydın olsun :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sadece etiketlere baktım, başka doğum yapan olduysa onların da gözü aydın olsun :)
ay canim ne mutlu sana :)) çok sevindim ıyi olmaniza. haberini almıs olduk eve cktinizda artk detayli anlatırsın. öpuyoruzz :)Teyzeleri saat 1 gibi oğluşumuz dünyaya geldi :) odamızda internet pek çekmiyor o yüzden ses edemiyoruz, evimize geçince yazarız inşallah :) 2600gr 48cm normal doğumla kuş kadar bi bebeğimiz oldu :)) Allah hepinizi sağlıkla meleklerine kavuştursun, en az sıkıntıyla bi çırpıda gelsinler inşallah :)
Olabilir.dogum yapmadan bi kac gun once vucudumda ki sislikler inmeye baslamisti.
Vucudunda odem varmi yokmu Anlarsin zaten kendin
Maşallah canım gözün aydın .Allah analı babalı büyütsün.. çok şükür iyisiniz doğum hikayeni de merakla bekliyoruzTeyzeleri saat 1 gibi oğluşumuz dünyaya geldi :) odamızda internet pek çekmiyor o yüzden ses edemiyoruz, evimize geçince yazarız inşallah :) 2600gr 48cm normal doğumla kuş kadar bi bebeğimiz oldu :)) Allah hepinizi sağlıkla meleklerine kavuştursun, en az sıkıntıyla bi çırpıda gelsinler inşallah :)
ya canım benimki de taş gibi çoğunlukla bebek de bi tarafa toplanıp kasılıp duruyo.. ama ne bileyim çok hareketli olduğundan hiç kötü düşünmedim bunları ben.. acaba rahim mi ki o kasılan bebek mi?? bebek büyüdüğü için gerdiriyo zannediyodum hiç ağrım sancım yok çünkü
Cikmisti yeniden girdi bugun taburcu edildi sariligi cok yukselmisti.. Rabbim sizinkilere de benimkine de saglik sihhat versin lohusaligimdan bi halt anlamadim kostur kostur 1 haftamiz gecti
Teyzeleri saat 1 gibi oğluşumuz dünyaya geldi :) odamızda internet pek çekmiyor o yüzden ses edemiyoruz, evimize geçince yazarız inşallah :) 2600gr 48cm normal doğumla kuş kadar bi bebeğimiz oldu :)) Allah hepinizi sağlıkla meleklerine kavuştursun, en az sıkıntıyla bi çırpıda gelsinler inşallah :)
Hadi gozun aydin canim merak ediyordum seni.insallah bi daha soun yasamazsiniz.Cikmisti yeniden girdi bugun taburcu edildi sariligi cok yukselmisti.. Rabbim sizinkilere de benimkine de saglik sihhat versin lohusaligimdan bi halt anlamadim kostur kostur 1 haftamiz gecti![]()
Allah anali babali buyutsun insallah..Teyzeleri saat 1 gibi oğluşumuz dünyaya geldi :) odamızda internet pek çekmiyor o yüzden ses edemiyoruz, evimize geçince yazarız inşallah :) 2600gr 48cm normal doğumla kuş kadar bi bebeğimiz oldu :)) Allah hepinizi sağlıkla meleklerine kavuştursun, en az sıkıntıyla bi çırpıda gelsinler inşallah :)
Hayrli olsun cnm maşallah kurtuldun hayırlısıylaTeyzeleri saat 1 gibi oğluşumuz dünyaya geldi :) odamızda internet pek çekmiyor o yüzden ses edemiyoruz, evimize geçince yazarız inşallah :) 2600gr 48cm normal doğumla kuş kadar bi bebeğimiz oldu :)) Allah hepinizi sağlıkla meleklerine kavuştursun, en az sıkıntıyla bi çırpıda gelsinler inşallah :)
Senin bebis ne alemde canim sihhati yerinde degil mi? Premature ile ugrasmak ne zormusHadi gozun aydin canim merak ediyordum seni.insallah bi daha soun yasamazsiniz.
Cok zor gercekten.memeyle bizim problemimiz biberon istiyor hep.cok hafif sarilik var gibi sanki bugun farkettim.artcak olursa dr ye goturucem.Senin bebis ne alemde canim sihhati yerinde degil mi? Premature ile ugrasmak ne zormusAmin canim aminnn cumlemizin evlatlarinaa
Sarilik gozlemliyorsan eger florasan lambasini gece gunduz hic kapatma kuzum bugun doktorumuz soyledi kuvozdeki kadar etkili olmasada icindeki civa sariligi cekiyor diye belirtti. Senin de yardimcin olsun tatlimCok zor gercekten.memeyle bizim problemimiz biberon istiyor hep.cok hafif sarilik var gibi sanki bugun farkettim.artcak olursa dr ye goturucem.
Kilomuz yok bizim.kuvezde cogunlukla serumla beslendigi icin nerdeyse 1 ay olcak 250 gr almis gibi oldu.ins bundan sonra kilo alimi artar.
Allab yardimcimiz olsun.
14.45te dogdu kizimGozun aydin cnm Allah anali babali buyutsun. Bizlere de sag salim kucagimiza almayi nasip etsin insallahTeyzeleri saat 1 gibi oğluşumuz dünyaya geldi :) odamızda internet pek çekmiyor o yüzden ses edemiyoruz, evimize geçince yazarız inşallah :) 2600gr 48cm normal doğumla kuş kadar bi bebeğimiz oldu :)) Allah hepinizi sağlıkla meleklerine kavuştursun, en az sıkıntıyla bi çırpıda gelsinler inşallah :)
Oyy ne guzel haberler arka arkaya geliyo. Allah anali babali buyutsun cnm.Kizllaaaaaarrrrrrr, Masal ima kavustumm, sezeryan oldum14.45te dogdu kizim
Inanilmaz duygular yasadim, yasiyorum
Sutum geldi ama ucu cikmadi, gogus ucu aldik.