• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Teyzeleri saat 1 gibi oğluşumuz dünyaya geldi :) odamızda internet pek çekmiyor o yüzden ses edemiyoruz, evimize geçince yazarız inşallah :) 2600gr 48cm normal doğumla kuş kadar bi bebeğimiz oldu :)) Allah hepinizi sağlıkla meleklerine kavuştursun, en az sıkıntıyla bi çırpıda gelsinler inşallah :)
Hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı büyütsün :nazar:

Teyzeleri saat 1 gibi oğluşumuz dünyaya geldi :) odamızda internet pek çekmiyor o yüzden ses edemiyoruz, evimize geçince yazarız inşallah :) 2600gr 48cm normal doğumla kuş kadar bi bebeğimiz oldu :)) Allah hepinizi sağlıkla meleklerine kavuştursun, en az sıkıntıyla bi çırpıda gelsinler inşallah :)
ayyy çok sevindim canim gozunaydin Allah anali babalı büyütsün darisi bize insallah

İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim hepinize bende oğlumda iyiyiz çok şükür küvez ihtiyacımız olmadı. Benimde uyuşmam yeni geçti şükür iyiyim
Canım güle güle büyüt oğlunu çok sevindim herşeyin güzel olmasına Doğum hikayeni bekliyorum

Oh maşallah bir oğlan daha açmış gözlerini dünyaya kuş kadar bebeğiniz gün gelip kocaa delikanlı olacak tecrübeyle sabit sen hiç merak etme rabbim acılarını göstermesin

Kizllaaaaaarrrrrrr, Masal ima kavustumm, sezeryan oldum :anne:14.45te dogdu kizim:nazar: Inanilmaz duygular yasadim, yasiyorum:KK200: Sutum geldi ama ucu cikmadi, gogus ucu aldik.
Sana da maşallah canım masal bebeğe de hep mutluluklar getirsin size masalınız öpün koklayınbizim yerimize de teyzeleri çok öpüyor minnakları..
Maşallah bu gün takip edemedim güzel haberler gelmiş bol bol..

tebrik ederim canım, Allah analı babalı büyütsün inşallah, darısı başımıza :)

Kizllaaaaaarrrrrrr, Masal ima kavustumm, sezeryan oldum :anne:14.45te dogdu kizim:nazar: Inanilmaz duygular yasadim, yasiyorum:KK200: Sutum geldi ama ucu cikmadi, gogus ucu aldik.
tebrikler canım, Allah sağlıklı güzel bir ömür nasip etsin Masal kıza inşallah :)

Aa valla mı hade bismillah açılışı yaptık :p

:KK48: hep sezeryan ilerledik şu ana ama artık zamanları dolanlar yavaş yavaş normal gelir. Diğerleri erken geldi diye genelde sezeryan ya da önceden sezeryan oldukları için :anneadayı: açılış yapıldı önümüzde ki doğumlara bakıciz :KK37:

Back
X