• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kizlar gunaydin dabah kalktigimda gunluk pedi doldurmicak kadar kan gelmis kahverengi. Hemen degistirdim yeni ped koydum bu seferde azcik gelmis kirmizi pembe gibi. Hemen dus aldim. Ne agrim var ne sizim var. Su yok. Dustan sonra da peceteyle baktim. Nokta kadar gelmis yok su anda. Ay telas yaptim napcam gidiyim mi doktora hemen. Yoksa biraz bekliyim kesilirse oyle doktotu arayip geldi ama kesildi die mi bilgi vereyim

Kizlar gunaydin dabah kalktigimda gunluk pedi doldurmicak kadar kan gelmis kahverengi. Hemen degistirdim yeni ped koydum bu seferde azcik gelmis kirmizi pembe gibi. Hemen dus aldim. Ne agrim var ne sizim var. Su yok. Dustan sonra da peceteyle baktim. Nokta kadar gelmis yok su anda. Ay telas yaptim napcam gidiyim mi doktora hemen. Yoksa biraz bekliyim kesilirse oyle doktotu arayip geldi ama kesildi die mi bilgi vereyim
Nisan gelmis canim.doktoru ara istersen.

Aricam cnm bi 15-20 dk bekliyip aricam. Gelmio kesildi simdi bi takip ediyim 15-20 dk daha ona gore bilgi vereyim dedim. Ondan bekliorum. Nisan geldigi gibi baslar mi dogum. Ya da durmasi bisey farkeder mi ki
Nisan gelip bi kac hafta bekleyen oluyor canim.nurettin beyle grousunce bizi de haberdar et.muayne saati baslamadan arasaydin.bi kac defa ust uste ara muaynededir simdi

Nisan gelip bi kac hafta bekleyen oluyor canim.nurettin beyle grousunce bizi de haberdar et.muayne saati baslamadan arasaydin.bi kac defa ust uste ara muaynededir simdi
Hastaneyi aradim cnm direkt ordadir die. Kendisiyle gorusyum. Dedim 45 dakikadan beri gelmio. Belinde veya baska bi agrin var mi dedi. Yok hic agrim dedim. O zaman gelmeye devam ederse gelirsin dedi. Gelmezse zaten yarin kontrolun var ona gelirsin dedi. 5 dakikada bir tuvalete gidiyorum simdi acaba gelio mu die. Su anda yok gelen giden. Ay ne heyecan yaltim yaa. Zaten yarim saatte bir tuvalete kalkiodum gece. En son 6 gibi kalktim bidaha kalkmadim 8 de de tuvalete gittim yeniden demek o arada gelmis. Bakalim takipteyim simdi. O heyecanla girdim hemen dusa nolur nolmaz temiz gideyim die :) sabah sabah iyi heyecan oldu bana anneme esime :)

Cnm bi ara istersen doktoru nisan gelms hrhlde

Günaydın hayırlı cumalar kızlar, bugün benim doğum günüm ve doğum günümde minigimi görmeye gidicez bugün bundan daha güzel hediye olabilir mi bana :KK71::-):KK73::KK37::21:

Doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu yıllara:)))

Doktoruna söyle diyecektim söylemişsin zaten:) sezaryen gününü beklemeyecek heralde senin minnoş :)))

Bnce de cnm sancin olmazsa gtme yarın gideceksin zaten hadi bakalım bnden önce dogurcan hrhlde:)
Ay bilmiorum ki valla. Su anda gelen giden yokta nisandi yani kesin. Bakalim yarin ben esyalari da koyup oyle giderim nolur nolmaz. gonulll gonulll un dedigine gore hemen doguranda varmis 2 hafta sonra doguranda varmis. Hayirlisi artik beklemedeyim

Ben de bu sabah bir kalktım karnım aşağı inmiş üst kısım boşalmış resmen inşallah gününü bekler cadı kızım. Sancım da var ama doğum sancısı gibi değil bir düzeni yok henüz olmasın da zaten inşallah daha evimiz hazır değil haftası da küçük hayırlısı bakalım

Back
X