- 23 Eylül 2014
- 10.859
- 13.197
- 298
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #58.781
Arkadaslar bgn kontrolümuz vardı bebeğim. 2700 gr 47 cm sizce iyi mi ? Doktor ameliyata giricek diye hızlı baktı nst yi haftaya bıraktı birde çatı muanesinide haftaya yaparız dedi.
Buraya kdr problem yok ama bana doktor bir yazı verdi son haftalarda olanlara bilgilendirme amaçlı veriyoruz dedi eşim de bende sandık ki doğum ani anlatan bişiler hani bilelim ne olacak diye. Evde okuduk okumaz olaydım ama . Normal.dogumu resmen kotulemis ne kdr kötü ve riskleri varsa yazmışlar yok şu olursa rahim alınır yok bu olursa anne Ölebilir. O kdr korkuttu ki beni.. tam dolu bir sayfa Bütün maddeleri felaket gibi. Resmen gelin gönüllü Sezeryan olun demeye getirmişler. Ztn korkuyordum iyice korkmaya başladım
Canım bizim de 36+0 da 2600 gramdı. Haftasına uyumlu demişti doktorumuz..
Doktorun kağıdı veriş amacı net belli. Yapılan her işlemin riski vardır diş çekiminde bile ne riskler var ama herkes yaşıyor diye bişi yok. Dünya da normal doğum yapan sezeryan yapan da bi sürü kadın var.. Oldu olacak üremeyin desin doğurmak her şekil de risk hatta bu hayatta yaşamakta risk her an ölebiliriz.. Ayy bi de kadın dogumcu bunlar ya hamile psikolojisi denilen bişi var. Korkutup yönlendirme yapmaya çalışıyorlar.. Biz zaten fazlasıyla hassasız