• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Arkadaslar bgn kontrolümuz vardı bebeğim. 2700 gr 47 cm sizce iyi mi ? Doktor ameliyata giricek diye hızlı baktı nst yi haftaya bıraktı birde çatı muanesinide haftaya yaparız dedi.
Buraya kdr problem yok ama bana doktor bir yazı verdi son haftalarda olanlara bilgilendirme amaçlı veriyoruz dedi eşim de bende sandık ki doğum ani anlatan bişiler hani bilelim ne olacak diye. Evde okuduk okumaz olaydım ama . Normal.dogumu resmen kotulemis ne kdr kötü ve riskleri varsa yazmışlar yok şu olursa rahim alınır yok bu olursa anne Ölebilir. O kdr korkuttu ki beni.. tam dolu bir sayfa Bütün maddeleri felaket gibi. Resmen gelin gönüllü Sezeryan olun demeye getirmişler. Ztn korkuyordum iyice korkmaya başladım

Canım bizim de 36+0 da 2600 gramdı. Haftasına uyumlu demişti doktorumuz..
Doktorun kağıdı veriş amacı net belli. Yapılan her işlemin riski vardır diş çekiminde bile ne riskler var ama herkes yaşıyor diye bişi yok. Dünya da normal doğum yapan sezeryan yapan da bi sürü kadın var.. Oldu olacak üremeyin desin doğurmak her şekil de risk hatta bu hayatta yaşamakta risk her an ölebiliriz.. Ayy bi de kadın dogumcu bunlar ya hamile psikolojisi denilen bişi var. Korkutup yönlendirme yapmaya çalışıyorlar.. Biz zaten fazlasıyla hassasız

Ikra meyra Ikra meyra canım beni de ekler misin listeye mümkünse? Bo_O Tekirdağdayım, ikinci çocuğum olacak inşallah, yaş 32, sat 22 şubat, bebeğimizin ismi de Zeynep Gökçe olacak

verdiği dosyayı paylaştım ben mi abartı buldum acaba

bana gercekten çok ürkütücü geldi

birde doktor dedi bgn işte bazı hastalar hocam çok zordu diyorlar.. ee kolay olmaz tabiki de kocaman cocuk çıkıyor tabi zor olacak dedi

iyicene yusuf yusuf oldum

yani bgn düşünmedim degil acaba gönüllü sezeryan mı olsam diye :KK43:

acaba hastane politikası olarak mı böle korkutuyorlar :KK43: normal dogum 750 tl sezeryan 1650 tl

yani kar amacı için mi yoksa normal mi bu prosedür o belgeyi vermesi normal mi acaba

Canım hem kar amacı hemde doktorun işine gleiyor bence normal dogumla kim uğraşcak sezeryanla kes al bitsin. yani günahlarını almym işini düzgün yapanları katmıyorum ama eskiden sezeryan çok azdı şimdi nerdeyse normal doğum yapan yok. insanların ilk doğumlarını seezeryan yapıyolar 2 3 lerde mecburi sezeryan oluyor. Yazıyı tam net okuyamıyorum ya bulanık çıkıyor niyeyse :/

birde doktor dedi bgn işte bazı hastalar hocam çok zordu diyorlar.. ee kolay olmaz tabiki de kocaman cocuk çıkıyor tabi zor olacak dedi

acaba hastane politikası olarak mı böle korkutuyorlar :KK43: normal dogum 750 tl sezeryan 1650 tl

yani kar amacı için mi yoksa normal mi bu prosedür o belgeyi vermesi normal mi acaba

Kesinlikle normal değil doktorunun davranışı canım. Arkadaşların da dediği gibi her müdahalenin riski var normal doğumun risklerini yazarken sezaryenin risklerini atlamışlar mı onu anlamadım ben. Onun risklerini de dürüstlükle yazdıysalar bilgilendirme amaçlıdır ama onu yazmadıysalar doktorun 'gece vakti veya haftasonu sancım tuttu diye gelip de benim keyfimi bozma, bu işi haftaiçi mesai saatlerinde halledelim hem de daha çok paranı alayım' demenin dolaylı yolunu seçmiş üzgünüm

merhabalar kızlar.. herkesler iyidir inşallah.. eşimle tartışıp yattık ağlaya ağlaya uyudum gece habire uyandım bölük pörçük uykular....dün gece annesi beşiği görmedim ben demiş yani beşiği görmüştü de biz annemle tekrardan silip nevresimi yatağı falan tam olarak yerleştirince görmemiş.. neyse açmış bakmış işte eşim de bunu bana söyleyince zaten doluydum sakladık mı ya beşiği annenden dedim biz gizli saklı bi odaya girip iş de yapmadık gülüşerek konuşarak sildik beşiği ardından doğum çantalarına son bi göz gezdirdik yani annen bunların hepsini illa ki duydu ama yanımıza bile gelmedi dedim.. insan bi merak etmez mi ya napıyolar diye?? en son bi baktım halının üzerine yatmış tv seyrediyo sonra da uyumuş.. kusura bakma ama annenlerin içine dert oldu atamıyolar şu zihniyeti: oğlumun çocuğuna ben bakarım!! ya benim imkanım olsa kimseye baktırmıcam zaten!! kusura bakmayın kızlar her gün bu seviyesiz muhabbetleri buraya yansıtmak istemiyorum ama çok daraldım kadın doğuma 2 hafta kala geldi hem de ilk geldipinde de doğumda da burda olucam havasıyla geldi.. ve inanır mısınız ben hamileyim 2 iş yapıyosam 3ünü yapmıyorum benim annem hareket ettiremediği diziyle bütün evi çekip çeviriyo bu da ağzı açık tv seyrediyo ya şaka gibi!!! kadın müge anlının içine düşücek annem kaş göz yapıyo benim çok etkilendiğimi bildiği için bana çocuk tecavüzünden bilmemneyden bahsediyo.. ben böyle şeylerin etkisinden günlerce aylarca kurtulamıyorum!! sabahları hanfendiyi saat 10 da zorla kaldırıyoruz kahvaltı hazır diyerek ama bu sabah şok oldum annem topallaya topallaya kahvaltıyı hazırlamış bu sabah ben de kötüyüm diye hiç bişey yapmadım bi baktım uyandırmak için girince kadın açmış müge ablı seyrediyo ağzı açık!! yani doğum öncesi buraya keyif yapmaya hizmet görmeye geldi galiba!! hakkınızı helal edin kızlar hep bu dertlerimi buraya taşıyorum ama patlıcam artık..

ne kadar bencil oldum ya kafa da gitti bu dertlerden :( Larus Larus ve pretty_fly pretty_fly kızlar kuzucuklarınızı kucağınıza almışsınız nasıl mutlu huzurlu bi duygudur kimbilir.. inşallah hayırlı evlatlar olsunlar yüzünüz yavrularınızdan yana hep gülsün uzun sağlıklı hayırlı ömürleri olsun..
bugün randevusu olan arkadaşlar varsa onlar da güzel haberlerle dönerler inşallah..

dr un çok cesurmuş hakkaten @emnis in dediği gibi sağlık bakanlığı bu kadar karşı çıkarken sezeryana bu kadarına pes.. adam müşteri gözüyle bakıyo demek ki hasta diil.. keşke değiştirme şansın olsaydı bu adamı hiç hoş diil yaptığı :(

Canım bizim de 36+0 da 2600 gramdı. Haftasına uyumlu demişti doktorumuz..
Doktorun kağıdı veriş amacı net belli. Yapılan her işlemin riski vardır diş çekiminde bile ne riskler var ama herkes yaşıyor diye bişi yok. Dünya da normal doğum yapan sezeryan yapan da bi sürü kadın var.. Oldu olacak üremeyin desin doğurmak her şekil de risk hatta bu hayatta yaşamakta risk her an ölebiliriz.. Ayy bi de kadın dogumcu bunlar ya hamile psikolojisi denilen bişi var. Korkutup yönlendirme yapmaya çalışıyorlar.. Biz zaten fazlasıyla hassasız
bence de bize üremeyin desinler kökten çözüm :KK48:

Ikra meyra Ikra meyra canım beni de ekler misin listeye mümkünse? Bo_O Tekirdağdayım, ikinci çocuğum olacak inşallah, yaş 32, sat 22 şubat, bebeğimizin ismi de Zeynep Gökçe olacak
aaaa canım ben sana geçen gün cevap yazamadım sahi.. ben tdağda büyüdümm sadece köken tokat.. üniye kadar tdağda yaşadım annemler ablam büyük abim hala ordaa sen merkezde misin??

canım geceleri falanda mı ağrımıyor yaaa sen okadar sporda yaptın maşalllah senin oğlan rahat etti içerde heraldee :KK70: Bana artık geceleeri 1 yada 2 kez en sağlamından bir sancı giriyorr tam ağlıycak gibi oluyorum 2 dkkaya geçiyor. :)
bende sancı mancı yok kızlar ya da olan o kasılmalar kemik ağrıları sancı mı ki?? ama nstde de sancı 20lerin altında çocuk desen yukarı tırmanıyo ya sabır alem gider mersine biz gideriz tersine ya :KK42: urashaa urashaa

Butun gece uyuyamadım kızlar mıde yanması vardı oturma odasına gectim uzandım uyuya kalmışım orda gece kactı bılmıyrm uyanıp yataga gıttım dedım eşime beni yanından kacırsalar haberin olmazz:63: sabahta muge anlı benı mahvetti aglamaktan helak oldum adi adam belliydi zaten konusmaları pis sapık ne istedı kucucuk kızdan elime verseler hergun bı yerını keserdım! :bicak:
o mide yanmaları beni hayattan soğuttu öbür sapığı hiç söylemiyorum kayınvalideden dolayı maruz kaldım kaç gündür ben de biliyorum o olayı böyle insanlara idam bile az hakikaten.. allah hiçbirimizin sevdiklerini kötü insanlarla karşılaştırmasın..

Mİde yanmasından reflüden ölcem artık yav :) merak kısmını saymıyorum bile. Tipini merak et, huyunu merak et, dogumu merak et. İnsan doğum sancısını merak eder mi yav. Ama ediyorum sancı yüzü görmeden geldik bu güne :) nasıl çıkıcak bu çocuk bilmiyorum :KK70:
benimki şeyimden çıkarmaktan korktuğumu anladı iyiden iyiye ağzıma yöneldi yavrum vicdanlı balığım benim :KK42:

Back
X