• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
yooo dostum yooo bu kadarı gerçek olamaz senin sabrını sınıyolar bence
No no no yok artık :KK57: oldu olacak ara hatta annemler varken siz rahat edemezsiniz annemlere söylerim bi kaç gün evde olmazlar rahat rahat otururuz sizinle de :skandal:
Gerçi benim koca da :sinirli:
Kızlar ben baş edemiyorum ne kocama lafım geçiyor ne annesine. Gelsin kalsınlar bakalım bizi neler bekliyor

Kızlar bende ağrı sancı yok ama bugün ara ara afedersiniz büyük tuvaletim gelmiş gibi makatta baskı vardı su an o baskı arttı. Bu ne olaki şimdi?

disikartal87 disikartal87 :deli::deli:Ay yok bir kere daha karar verdim ben ileri derecede panik atak hastasıyım ..nişan geldi ..su geldi filan Allah korusun bunları duyunca bile nefes alamıyorum :skandal::skandal:başıma gelmez inşallah ama size bile dayanamıyorum inşallah rabbim sanada kolaylık versin arkadaşım ...hiç bilmediğim bir konu yaaaaa ne diyeceğimi bilmiyorum ki uzansanmı iyi kalksan mı ? Gitsen mi ? şaştım kaldım valla

Kızlar bende ağrı sancı yok ama bugün ara ara afedersiniz büyük tuvaletim gelmiş gibi makatta baskı vardı su an o baskı arttı. Bu ne olaki şimdi?

Bebisin asagi dogru iniyor ondandir.
Bende gunduz birsey hissetmiyorum aksam saatlerinde artik yuruyemiyorum kasiklarimin agrisindan canim baya yaniyot bebislerimz artik assagida oldugu icin normal yani

disikartal87 disikartal87 canım benim oglumda suyum wc ye girip çıktıktan sonra, silinecek kadar geldi ama sürekli o şekilde devam etti. yani bi yarım saat falan diyebilirim, sonra Dr a gittikki gelen suyummus, muayene ederken tamamen patlattı ve cok rahatladım, tabi akabinde sancilanmaya da başladım. yani milletin dediği gibi öyle wc ye oturunca şakir şakır gelmedi. muhtemelen seninkide sudur, Allah yardimcin olsun, bizleri habersiz bırakma

Daha bugün muayene oldun kör mü doktorlar kanala girip girmediğini anlayamıyorlar mı ? Ya kontrolsüzse sudur diyorlar normal doğum yapanlar ...hiç bir fikrim yok ama az kontrol lü ol uyuma bakalım sızacakmı sızıntı gibi oluyor foşşşş diye akmıyor diyorlardı bilenler
Suyun gelmesi ya da bebeğin kanala girmesi her an olabilen bir şey ki, muayenede daha kanalda değilmiştir.

disikartal87 disikartal87 anlattığına göre suyun gelmiş gibi duruyor bence.

Suyun gelmesi ya da bebeğin kanala girmesi her an olabilen bir şey ki, muayenede daha kanalda değilmiştir.

disikartal87 disikartal87 anlattığına göre suyun gelmiş gibi duruyor bence.
Tatlım anlıyorlar ya valla 1-2 gün diyorlar çat sancı başlıyor ..10 gün diyor bekliyor Bebek çok duydum öyle ..bebeğim konumu mm lik ölçüm filan rahim ağzı boyu filan ölçüyorlar ya ondan dedim ..ay inşallah hepimize vaktinde sağlıklı paniksiz doğum olur

Dünden beri bakamamıştım kaç saattir geçmiş okuyorum:)) disikartal87 disikartal87 suyun gelmiş sanırım sezaryen yapacaktın bence gitmelisin hastaneye. Normal bekliyor olsan sancı bekle derdim ama bekleme bence. Hastanede turnusol kağıdı veriyorlar altına koyuyorsun su mu idrar mı anlaşılıyor

Kiz bebeklerinize hangi isimlere karar verdiniz ben daha isim bulamadm karar veremedm bi suan buglem ismi hosuma gidior ama emin degilim
Ben kizimin adini buglem koydum cok seviyorum narin ve kibar geliyor :) kendiside.oyle :) anlami arapcada cwnnwti mujdeleyen melek ama kuranda gecmiyor yanına oyle bir isim koyabilirsin :)

Öylemiii canım :KK17: zaten doktorum 10 gün içinde gelebilir dedi, 5 gün geçti 1 hafta daha kalsa bebeğim hem azcık daha toparlar inşallah. Doğum olduğunda ağrı acı süreklimiydi canım? Birde sadece aşağıyamı ağrı giriyordu?? Bir yandan hemen kucağıma almak istiyorum bir yandan böyle iyyiiyim diyorum :KK45: hayırlısı ile sağ salim gelseler inşallah
Sadece asagiya bicak saplabir tarzda duzenli olarak agri giriyordu dogum zamani.heleko tuvaletini yaparken dogum sancisi tuttugunda sanki sistit olmus gibi agrim oluyordu.

Hastanedeyim kizlar alttan muayene etti cok kolaymis panil yapilcak bisey degilmis. Ebe cok tatlii. 2 cm acilma var su gelmis. Nst deyim suanda ama alincak muhtemelen. Ebe oyle dedi yani ama sanahi bulur herhalde
Hadi hayırlısı olsun tatlım. Sağ salim bebeğine kavuş inşallah :dua:

Sadece asagiya bicak saplabir tarzda duzenli olarak agri giriyordu dogum zamani.heleko tuvaletini yaparken dogum sancisi tuttugunda sanki sistit olmus gibi agrim oluyordu.
Sağol canım en azından doğum olduğunda nasıl bi ağrı olacak anlamış ve yaşamış oldum. Bu gece bacak ağrısı ve bel ağrısı zorluyo baya. Hakkımızda hayırlısı bakalım.

Tatlım anlıyorlar ya valla 1-2 gün diyorlar çat sancı başlıyor ..10 gün diyor bekliyor Bebek çok duydum öyle ..bebeğim konumu mm lik ölçüm filan rahim ağzı boyu filan ölçüyorlar ya ondan dedim ..ay inşallah hepimize vaktinde sağlıklı paniksiz doğum olur
Ben deli gibi sanci cekiyorum balikesirde ultrasonda bakti kadin herseyin normal dedi.rahim boyu vs.manisaya gittim yine hersey normal ultrason olcumleri.benim dogumlar bir garip zaten.en sonunda sancim durmayinca ve alttan muaynede rahim yumusamaya baslayinca sezeryna alindim.herkesin farkli farkli galiba.

Back
X