• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Ayy canım esin süper bi şey söylemiş bunu mutlaka değerlendir bende eşime dedim bak ben gelinim ne söylersem batar yanlış anlaşılır ondan çok uzun kalmasın lohusayim zaten dedim
Öyle mi diyosun  dur bakalım az kaldı zaten yarın bi konuşayım olmadı bu teklifin hala geçerli mi derim :eğlence:

Oyyy deme be :KK43: çeneye ben de güveniyorum zaten meslektaşız kaldı ki savunma avukatı olsam bu kadar konuşurdum :)) inşallah yüzümü serleştiricem canım kararlıyım yoksa Bebeğimin en güzel anları yerine bu salak şeyler dolacak beynime
Aynen öyle bak eşine de bunun sinyalini ver hatta direk söyle mesajlardan bişeyler anlasalar dı hayat bu kadar çekilmez olmazdı... pat pat söyle bak seni uyarıyorum böyle bir hayat istemiyorsan önlemini al de çünkü ben şimdi o kadar pişmanım ki o zaman ki utanıp çekinip diyemedikleyimden birde bir pişmanlığım daha var burda herkesin kuşağına küpe olsun yok misafir gelecek çocuk görmeye gelecekler pastaydı börekti diye çocuğumu çok ihmal ettim şimdi yıllar geçti sor bakalım o insanların kaçının yüzünü görüyorsun diye yada hangisi senin için aynı fedakarlığı yaptı diye..

Hem de ne kokukaçacak delik ararsın birde şu hareketi ele veriyor arabada giderken birden cam açıyor diyorum bu birazdan gelecek kokunun habercisi uyanıııık
Ayyy benimkinin arabası ne kıymetli görsen otobanda kenara çeker gerekirse dışarı yapar dikkatini çekerim bizi düşünmez herşey arabasının koltuklarına o ölümcül koku sinmesin diye :KK70:

Yalancıysa iyi, gerçekse panik yapayım dedim :halay:Böyle bu kasilma mıydı şu sancı mıydı derken dogurdugumdan haberim olmayacak diye tırsıyorum
İlk Doğumda benim de öyle oldu İnan hiç farkına varmadım hatta son gün nst de sancı çıktı evinize gidin artarsa gelin dedi gece 12 bir sancı girdi ben hala böyle forumlarda geziniyorum hatta baktım artıyor dur dedim gideyim yatayım uyursam geçer.. saat 4 de farkında olmadan inlemeye başlamışım tam açıklıkla Doğumhane de buldum kendimi

Ayyy benimkinin arabası ne kıymetli görsen otobanda kenara çeker gerekirse dışarı yapar dikkatini çekerim bizi düşünmez herşey arabasının koltuklarına o ölümcül koku sinmesin diye :KK70:
Aman allahım çok vahim durum desene... yalnız o kıymetli arabalarına daha da kıymetli evlatları her bindiğinde kusunca araba değerini yitirmeye başlıyor... benim oğlan büyüdü artık ama kus kus araba koltuğunda hal kalmadı... bakalım diğeri nasıl olacak

Aman allahım çok vahim durum desene... yalnız o kıymetli arabalarına daha da kıymetli evlatları her bindiğinde kusunca araba değerini yitirmeye başlıyor... benim oğlan büyüdü artık ama kus kus araba koltuğunda hal kalmadı... bakalım diğeri nasıl olacak

Ayy bizimkininde pek.kıymetlidir arabası birde titidir ne yapcak bakalım :)

Aynen öyle bak eşine de bunun sinyalini ver hatta direk söyle mesajlardan bişeyler anlasalar dı hayat bu kadar çekilmez olmazdı... pat pat söyle bak seni uyarıyorum böyle bir hayat istemiyorsan önlemini al de çünkü ben şimdi o kadar pişmanım ki o zaman ki utanıp çekinip diyemedikleyimden birde bir pişmanlığım daha var burda herkesin kuşağına küpe olsun yok misafir gelecek çocuk görmeye gelecekler pastaydı börekti diye çocuğumu çok ihmal ettim şimdi yıllar geçti sor bakalım o insanların kaçının yüzünü görüyorsun diye yada hangisi senin için aynı fedakarlığı yaptı diye..
Ya arkadaş aynen benim eşim zaten açık açık diyo ki ben dümdüz bi adamım bana isteklerini net söyle diyo öyle yapıyım bari.. Diğer konu da kafamı çok karıştırıyo.. Ya şöyle bi bakıyorum çevremde kimsede yok ama nette yazan herkes bi dünya şey hazırlamış pardon da ben dünyaya yeni bi canlı getiriyorum bunun maddi manevi bi alışma süreci var zaten ha gelene gidene ikram yapılır ama bilmemkaç çeşit hamur işi bana o dönem için saçma geldi.. Normal zamanda misafire herşey yapılır ama bunda ben ameliyatlı gibi bişey oluyorum uyku düzeni yok.. Kaldı ki insanlar her koşulda seni eleştirirler onlar için mi yaşıcaz bak ne güzel diyosun kaçının yüzünü görüyosun

My moonlight My moonlight bebisin nasil.kardesi nasil davraniyor aralari iyidir insallah.
İlk gördüğünde yadırgadı biraz ağlayınca kulaklarını tıkadı korktu ama şimdi iyiyiz şükür. Ağlayınca ağlamasın susturun diyor ama diğer vakit sevmeye çalışıyor. İdare ediyoruz şimdilik büyük bi kıskançlık yok bakalım ama yinede alışma bir sürecimiz olacak galiba:))) senin bebek nasıl ismini koydunuz mu?

Güzel geçmiş doğumu :KK200: an an onunla kardeşiyle eşiyle konuştum ben :KK70: dürttüm durdum yani sorunsuz geçmiş memnun halinden oğluşuna kavuşta daha ne olsun :)

Bide Ateş geleydi :)):duduk:
Hayırlısıyla ateş te gelecek inşallah annesi:))) maşallah ahmoz ahmoz iyi olmana sevindim canım bol bol kokla paşanı şimdi daha iyisindir zaten. Oldu bitti işte:)))

Aynı şeyi düşünüyoruz ...bir yorum yazsam bu kadar olur ...bende aynı durumdayım ha eşimle tartışmıuorum ama fikrimide söyledim saçmaladığımı düşünüyor bende olurda çocuğumu sevdiklerini görürsem kovacam haberin olsun dedim :)))))inanmıyor numarası yapsada yapacağımı biliyor :)))) iki hamileliğimde de ailesinin sinek kadar yardımı yok 1 çorba daha içmedim ellerinden ki aylardır sürünüyorum çok zor günler geçirdim daha kapımı açmadı ..ama yakında gelme lafı yapıyorlarmış telde eşime Haber vermeyeceksin kimseye benim annemde dahil dedim (onada kızgınım daha gelmedi diye ) doğum yaparsam eve çıkayım Can'ım isterse söylerim dedim doğum tarihini söylersen seni boşarım sitede ekledim :))) inşallah kimse gelmez öğretmen arkadaşıma da söyledim kim gelirse gelsin sen kal yanımda diye o kalacak saolsun ..çok uyuz oluyorum şimdi kıymetli olacak torun Allah Nasıl biliyorsa öyle yapsın hepsini
Evt zor günümde yanımda olmayanın iyi günde işi yok ben doğurup sağlığıma kavuştuktan sonra anlamı yok

Back
X