• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Iyi geceler canlar. Bugun randevum.vardi nst de sancim cikti. Doktor aksam.yemeginden bi saat sonra geliosun acikde tekrat baksinlar dedi gttim sancim daha da artmis. Hemen alttan muayene ye aldilar acilmam yok ama benek.dogum.kanalina inmeye baslamis agri onun agrisi olabilir dedi ebe. Siklasirsa suyun kanaman olursa hemen gel dedi. Szce ben ne durumdayim simdi ne zman olur ki acaba

slm kizlar bugün sabah 8de suyum geldi 9 da hastaneye geldik 13.30da kızım normal doğumla dünyaya geldi çok guzel bir duyguydü cok sukur Rabbime darisi bekleyen arkadaslara
canım en sonbi msjında hatırlıyorum da ben kaldım böyle altımda açıklıkla diyodun doğurmuşsun çok sevindim :KK48: rabbim yüzünü hep güldürsün evladından yana :nazar::nazar:

because of you because of you ates olcerden memnun kaldinmi.bende aldim ondan.evde braun kulaktan ates olcer vardi ama temazsiz olcer daha iyi diye aldim.
iyi yapmışsın kuzucum.. valla ilk geldiği akşam, çamaşır makinesini ilk kez görüp karşısına oturup çamaşırların yıkanmasını izleyen tipler gibi oturduk ailecek birbirimizin ateşini ölçtük:KK70:herhangi bi sağlama yapamadık ama doğğrudur diye tahmin ediyorum.. allah kimseyi görgüsüz etmesin :olamaz::olamaz:

Kızlarr sizinde bana olan gibi oluyomu acaba????
Kalbim boğazımda atıyo sanki sonra yüzüme ve beynime kadar bi ateş basıyo, tam anlatamıyo olabilirim ama nefesim kesiliyo sanki. Bunu yaşayan varmıı kiiiio_O

Malesef banada çok olmaya başladı canım doğumu düşündükçe kafayı yicem doğurmadan çok korkuyorum yapamicak gibi hissediyorum kendimi başıma neler gelecek ne olacak düşünmekten artık ucuklar çıktı dudagimda ne diyelim hayirlsii bi şekilde olacak ama nasıl olacak b:KK17:

Valla uzun anlatıcam tatlisim:)bugün oğluma günlük yazayım dedim ilk günden 16 sayfa yazmisim:) en ince ayrintisina kadar anlatıcam geri kalan annis ler için.inşallah güzel olur da herkesi de rahatlatirim
olucak olucak allahın izniyle sen hiç merak etme.. bak hep ne güzel diyosun sen bunları daha önce zaten yaşadın şimdi sonunda bi de mis kokulu ödülün olucak inşallah eee daha nolsun

Malesef banada çok olmaya başladı canım doğumu düşündükçe kafayı yicem doğurmadan çok korkuyorum yapamicak gibi hissediyorum kendimi başıma neler gelecek ne olacak düşünmekten artık ucuklar çıktı dudagimda ne diyelim hayirlsii bi şekilde olacak ama nasıl olacak b:KK17:
Allah yardımcımız olsun canım. Bebişler bi şekilde çıkacak, ben doğumdan değilde, bebeğe bişey olmasından korkuyorum. Yada nebiliyim doğumu yaklaşanlar mı bu şekilde yanıp, nefes alamıyoki anlamadım. Hakkımızda haırlısı neyse o olsun canım :dua:

Canım benimkide aynı :spor: resmen takla atıyo dicemde dr salı günü ters dönmüş artık dedi. Doğum kanalına girmişş. Yalnız garip bi durum var sadece sağ tarafımda hareketleri.
Haha benimkide sadece sağda,sağ kaburgamın arkası mahvoldu ağrıdan.kendini sıkıştırıyor sağa ,orda duruyo hep.sol bomboş.kalkıp yürüom düzelsin die , oturunca yine sağa sıkıştırıyo kendini inat prensesim benim :) napalım artık az kaldı dayanacas minnoşlara...sora gelsin kakalar kusmuklar :)

Iyi geceler canlar. Bugun randevum.vardi nst de sancim cikti. Doktor aksam.yemeginden bi saat sonra geliosun acikde tekrat baksinlar dedi gttim sancim daha da artmis. Hemen alttan muayene ye aldilar acilmam yok ama benek.dogum.kanalina inmeye baslamis agri onun agrisi olabilir dedi ebe. Siklasirsa suyun kanaman olursa hemen gel dedi. Szce ben ne durumdayim simdi ne zman olur ki acaba
Sanırım yarın doğurursun canım yani öyle gibi geldi bana :) hadi allah yardımcın olsun

Haha benimkide sadece sağda,sağ kaburgamın arkası mahvoldu ağrıdan.kendini sıkıştırıyor sağa ,orda duruyo hep.sol bomboş.kalkıp yürüom düzelsin die , oturunca yine sağa sıkıştırıyo kendini inat prensesim benim :) napalım artık az kaldı dayanacas minnoşlara...sora gelsin kakalar kusmuklar :)
Aynen anlattığın gibi benim oğluşumda :halay: ayaktayken zaten karnım kaymış gibi görünüyo, oturunca o sağ tarafta ne varsaa artık, kol bacak bişeylerini çıkarıp sivriltiyo:KK53:
Annemde sol tarafı kullanmıyo işte tasarruf yapıo çocuk diyoo:KK70::KK70:

KızlAr sez olacaklar kacıncı haftada oluyor Benımkı 38.oluyor erken gıbı geldıde :110:
Benim 39+2de alcak,çok zorladım 38de alsın die ama ama almıyo uyuz doktor.arkadaşlarım hep 38+4 yada 38+5 gbi doğurdular hiçtte bişe olmadı.doktora kalsa 39sonunda alcak,ciğer gelişimi bir günde bile daha iyi seviyeye geliomuş sözde ama 38de doğuranlarda maşAllah sapasağlam.kilosu iyi ise bence 38 normal canım.

Aynen anlattığın gibi benim oğluşumda :halay: ayaktayken zaten karnım kaymış gibi görünüyo, oturunca o sağ tarafta ne varsaa artık, kol bacak bişeylerini çıkarıp sivriltiyo:KK53:
Annemde sol tarafı kullanmıyo işte tasarruf yapıo çocuk diyoo:KK70::KK70:
Haha tamamda bizimkide kaburga yani , geniş geniş yayılsalar hem onlar raat etse hem biz güZel olurdu :) neyse minnoşların rahatı için katlancas artık

Benim 39+2de alcak,çok zorladım 38de alsın die ama ama almıyo uyuz doktor.arkadaşlarım hep 38+4 yada 38+5 gbi doğurdular hiçtte bişe olmadı.doktora kalsa 39sonunda alcak,ciğer gelişimi bir günde bile daha iyi seviyeye geliomuş sözde ama 38de doğuranlarda maşAllah sapasağlam.kilosu iyi ise bence 38 normal canım.

Benimde 39 da olacak sezeryan im benim Dr da illa 39 olsun diyor bana kalsa erken olsun isterim ama kuzenim kadın doğum uzmanı oda diyor ne kadar kalırsa o kadar iyi demek var bir bildikleri

Benimde 39 da olacak sezeryan im benim Dr da illa 39 olsun diyor bana kalsa erken olsun isterim ama kuzenim kadın doğum uzmanı oda diyor ne kadar kalırsa o kadar iyi demek var bir bildikleri
Tek olay ciğer gelişimiymiş,kesinlikle 38 ve 39arasındaki fark göz ardı edilemez dedi bana.napalım az daha sabretces

Allah yardımcımız olsun canım. Bebişler bi şekilde çıkacak, ben doğumdan değilde, bebeğe bişey olmasından korkuyorum. Yada nebiliyim doğumu yaklaşanlar mı bu şekilde yanıp, nefes alamıyoki anlamadım. Hakkımızda haırlısı neyse o olsun canım :dua:

Amin inşallah canım tabi o dusuncede var rabbim korusun hepsi ni zor süreçler hayrlsiyla sağ salim kavusalim bebislerimize

Back
X