• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kızımı emzirirken yatağına koyardım uyurdu hafif gazlansa damla ve karnına masaj yapardım geçerdi. Bunda damlada fayda etmedi. Emziriyorum bitince ağlıyor ayağımda sallıyorum gözüm hafif dalıyor ayağım durunca başlıyor bağırmaya çok yoruldum. Eşim tatilken emzirip ona bırakıyorum o bakıyor sağolsun ama hafta içi komple bende. Ben pert :KK43:

Oy kıyamam gaz cok kötü cok :/ biz hala tatilin tadını cıkarıyoruz bakalım :)

Gecmis olsun bol bol portakal mandalina ye suyu cok ic bas agrisina iyi gelir . ben bu yil hasta olmadim cok sukur .ay bi bende var galiba bu agri bide akintim oluyo baya sabhlari normal mi acaba
Akıntı sabahları bende var canım ama gün boyu deil.normal sanıyorm

Dün doktor bana haftaya carsamba alalım gelmezse dedi. ? Bende hiç degilse cumayı bekleyelim dedim. Adam baktı baktı suratıma ve cocuk senin istersen ilk okula kadar tut dedi :/ durum vahim :KK70:
:KK70::KK70: doktoooorrrr doktoooorrrr rahim kaslarımla döverim seni hormonlarıma çalışma deseydin:KK67:

:KK70::KK70: doktoooorrrr doktoooorrrr rahim kaslarımla döverim seni hormonlarıma çalışma deseydin:KK67:

Doktoru dövmedimde cıkınca sinir boşalması bi aglama krizi nat randevusunu aglaya aglaya aldım. Hemşireler bi kızdı görcektin :) mannak benim doktor yeminlen :) ona inat tutucam cocugu :D

Kız sen bi ara inşallah cumhuriyet bayramında doğururum isminide ata yada cumhur koyarım dediydin yanlış hatırlamıyorsam. Dua kapıların açık mıydı acaba bak merak ettim şimdi? Gece 12 ye kadar merak edicem bak yao_O:KK70:

Bugün değilse 4 ü bugün doğmazsa dogmaz bu cocuk cumaya kadar ;)

Selam bacilar, nerden geldim hadi bilin. yuruyusten, ama nasıl yuruyusten
Ankara gayet soğuk e bide çocuklarda olunca AVM ye gidip biraz hareket olsun istedim (yuruyusten kasıt mağaza dolaştım :KK76:) ama anladim ki yürumek bana göre deil. Bu şekilde de minnak nasıl gelcek bilmiyorum. daha günüm var acele etmesem ıyide insan istiyor yaaa :KK200:

Evet canım sezaryene çevirdi. Salı günki nst de sancım yoktu ama bebeğin nabzı kendi yükselip normaşe dönüyordu. Doktorum çarpıntısı var belki kordonu da o an bacağının arasına sıkışmış olabilir bu da bebeğin nabzını yükseltir dedi. Dünkü nst de sancıda çıktı ve her sancı anında nabzı 170lerdeydi. Sancılarım da 50 60 bir kere de 90dı. Sancı anında yükselmemesi gerekiyormuş bebeğin nabzının.
Senin doktorun ne diyor bununla ilgili canım?
Benim hareket anında nabız yüksek çıktı sancı yoktu.Olumsuz hicbirsey söylemedi. Salı günü kontrolüm var soracağım ben yine de.

Ya bütün gece uyumadım,
Bu nezle mahvetti beni.
Limon mandalina portakal yemekten şiştim.
Minostte kar etmedi.
Tuzlu su çekiom burnuma ama yok.
1haftaya geçer dimii sezeryana hasta girmek istemiomm :KK43:
Canim benim doktor ıhlamur önerdi bana ben de ıhlamur içtim biraz toparladım.Fakat ıhlamur 1 kereviz demlenip kaynatilmamasi gereken bir bitki yani bizim anneler kırmızı suyu çıksın falan derler ya o olay yalan....hiç bir vitamin kalmıyor. Ihlamur limon bal öneriyorum sana.Geçmis olsun.

Canim benim doktor ıhlamur önerdi bana ben de ıhlamur içtim biraz toparladım.Fakat ıhlamur 1 kereviz demlenip kaynatilmamasi gereken bir bitki yani bizim anneler kırmızı suyu çıksın falan derler ya o olay yalan....hiç bir vitamin kalmıyor. Ihlamur limon bal öneriyorum sana.Geçmis olsun.
Saol cnm yapıyo annem şimdi söyledim.
Nane limon içtim ama oda olmadı
Ihlamur inş iyi gelir

Back
X