- 23 Eylül 2014
- 10.859
- 13.197
- 298
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #61.101
1 kasımda dogurmayı düşünüyorum![]()
![]()
Keşke 1 Kasım sadece benim olsa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 kasımda dogurmayı düşünüyorum![]()
![]()
Kasıklarıma bıçaklar saplanıyor sanki. Belime de ağrı girdi. Makata doğru baskı var. Hastaneye gidiyorum şimdi. Nst de çıkar herşey. Hayırlısı bakalım
Keşke 1 Kasım sadece benim olsa![]()
![]()
Yap totemini yap
Anam doğuruyomuki acabaaa1 Kasıma kalmıcak hayırlısıyla bak ebyar ın bi anda sancılar geldi. ses de etmedi hastaneye mi gitti ki acep
Kuzum çeşit çeşit türleri var.Bu normal dogu. yapanlar acaba bi kac gun onceden belirti yokmuydu bi anda mi geldi.
Anam doğuruyomuki acabaaa
Ya bende istiom zaman çabuk geçsin
Uyuz doktorum 38.haftada almam diye tutturdu,39u bekle işim yoksa
Gel 7 kasım geeelll
Anam doğuruyomuki acabaaa
Ya bende istiom zaman çabuk geçsin
Uyuz doktorum 38.haftada almam diye tutturdu,39u bekle işim yoksa
Gel 7 kasım geeelll
Arkadaşlar benim de ilk dogumum olacak bu kasılma tam olarak nasıl bişey nasıl oluyor bilenler bana bi anlatabilir mi rica etsem...
yok zorunlu durum çok şükür ama işte beklemek herkes gibi banada zor gelio ,nyse hayırlısı ile sağlıkla gelsinde bekleriz bi haftacık dahaaCanım bekle bi hafta 38 39 arası cigerler cok gelişiyormuş. Zorunlu bi durum yoksa bırak dursun içerde birazcık daha
Ay hemde nasıl,9ay bitti şu günler geçmio.İnsan birgün birgün diyor sağlığı için ama bi an önce de kavuşmak istiyor. Bizim de 38+5 olmuş olacak. özlüyor insan şimdiden.

Canım süre tutsan ya düzenli mi değil mi sancıların?? Doğum sancıları düzenli oluyor.Kızlar sırtımın alt kısmına belime dogru bi ağrı girdi. Ayrica sağ boşlugumdan karnima vuran bi ağrı var. Dogum sancısıyla alakali olabilir mi? Hastaneme 60 km uzak olunca dogumun başladığından haberim olmayacak diye çok korkuyorum